משהו פה לא הגיוני...

ErrEzS

New member
יאללה חאלאס

זה אני או שהסמסטר טססססססססססססססססססססססססס? איך ההרגשה עד עכשיו............ תאכלס אתן תישארו פעורות עד סוף התואר אבל בקטנה

ErrEzS

New member
תקופת המבחנים- מסר מהאגודה

אנו שמחים להודיע כי בעקבות פגישותינו עם גורמי ההנהלה, הנהלת האוניברסיטה הוציאה הודעה רשמית לגבי תקופת המבחנים המתקרבת: 1. הסמסטר הנוכחי יסתיים כמתוכנן ביום ראשון ו' שבט תשס"ח, 13.1.08. 2. הבחינות בקורסים שהתקיימו תערכנה בתקופת הבחינות שמתחילה ביום שני ז' בשבט, 14.1.08. 3. מדור בחינות ישתדל לשמור ככל הניתן על לוח הבחינות המקורי שפורסם (תיתכן תזוזת שעות מבחן אך ישתדלו לשמר את התאריכים). 4. אין צורך בכרטיס נבחן בבחינות אלו. חשוב לציין כי למרות כוונת האוניברסיטה להאריך את הסמסטר בשבוע (עד 20.01.07 ) ולדחות את מועד תחילת המבחנים, התקבלה בקשתינו להתחיל את הבחינות במועדם. במקביל אנו ממשיכים להיערך מבחינה אקדמית ליום בו תסתיים השביתה. טוב שלא הצפתי את הפורום, אולי אני אחסום את עצמי... קטעים

ErrEzS

New member
משהו פה לא הגיוני...

עוד מישהו מרגיש שהשנה מתגלגלת ממש בשאנטי..? כאילו רק אני ציפיתי שבתור שנה ראשונה יפתחו לי את התחת???? חצי מהשיעורים שאני מגיע אני מרגיש שאני שם רק בשביל שירשמו לי v בנוכחות כי אפשר ללמו ד הכל מהסיכומים

meytal p

New member
למי אתה קורא פעורה?!?!

ארז - אל תכליל, חבל... יש מצב שאני תחת השפעה של רחל... רחלי, מה עשית לי??? הייתי די עדינה קודם...

ErrEzS

New member
עוד אחת עם הפוזות...

יערסית... בקצב הזה עוד כמה ימים תתחילי לבוא עם שרשרים ושיני זהב... הייתי נזהר במקומך

meytal p

New member
לבחור ששוכח מפתחות ותלוי בג'מיקנית שלו

אחרי התגובה שלך באמת כדאי לך להיזהר... אני פשוט אגיד לג'מיקנית שלך לא לפתוח לך יותר את הדלת, זה יהיה לא נעים בכלל...

זה בגלל השביתה

וחכה חכה למבחנים... אנחנו בשאנטי אבל צריך להתחיל לקרוא סיכומים וכד'.. אבל כבר על הדרך אני רוצה לבקש.. יש לי בעייה חמורה מאוד שאני לא מסוגלת בשום אופן ללמוד לבד.. ובכל מקרה אין לזה את אותה אפקטיביות כמו ללמוד בזוג מבחינתי. לדוג' עכשיו אני אמורה לשבת ללמוד למבחן שיש לי במדרשה ביום שלישי ואני לא עושה את זה.. אם למישהו/י יש את אותה בעייה או בעייה דומה אשמח ללמוד איתו/ה.. מחכה לתשובה בהקדם.

rachels15

New member
help

אם את צריכה עזרה נשתדל לעזור אפשר על הדרך להקים קבוצת תמיכה

rachels15

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifתתעורר ומהר צ'יקמוק

אתה צריך לקרוע לעצמך את התחת ולא לחכות אם חסר לך דברים לעשות תפנה אליי אני אכין לך רשימה מסודרת.............. אבל עכשיו בנימה יותר רצינית תתחיל לקרוא את המאמרים תלמד מחקר כמותי............ יש טעם שאני אמשיך?

ErrEzS

New member
אמאלה

בו'נה הפחדת אותי לשנייה, לא ידעתי שיש בך את זה, את המחקר כמותי למדתי כל מה שצריך האמת שבמאמרים לא נגעתי יותר מיד

shiraberry

New member
חכו חכו...

עוד שניה תקופת מבחנים, אומנם רק חלקית אבל עדיין.. תשכחו ממכונות צילום, בקרוב לא תזכרו אפילו איך היא נראית מרוב שהתור על כל מכונה יהיה ארוך (אה, והמכונות בבניינים 505-7, 604-5 יהיו מקולקלות, אז אפילו אל תנסו...). הספריות יהיו מלאות, למצוא ספר בספריה יהיה קשה, והשיחות היחידות בין הסטודנטים יהיו בסגנון של "יש לך אולי את השיעור של ה-25.11?" ובכל זאת, התקופה הזאת יכולה להיות כיפית. כן כן, מה שאתם שומעים! תנצלו את זה שאפשר לקום בעשר (אבל לא לבזבז את כל היום בשינה!), תלמדו עם חברים בכיף וברוגע (אבל אחרי שעברתם על החומר פעם אחת), תצאו בערב אחרי שלמדתם כל היום. בקיצור, אפשר להנות בתקופת מבחנים! בהצלחה לכולם!

ErrEzS

New member
ותיקות כבוד

פששש. מילות מותיקים מהדהדות בקירות הפורום. והפורום שותק ומסכית...

למעלה