משהו פה לאבסדר!!!

משהו פה לאבסדר!!!

בכל העמוד הזה אין אפילו הודעה אחת שלי!!!!!! אז אני אפתח שרשור.... אוקיי... אם הייתם יכולים.. מה הייתם משנים בבצפר שלכם?????????????

moriai

New member
חחחחח באמת לא בסדר!

אני הייתי משנה הרבה בבית ספר שלי.אני לא סובלת אותו! קודם לשנות את חוסר הארגון המשווע שיש בבית ספר.הוא פועל כבר 50 שנה ועדיין לא יודע איך מנהלים דברים. הייתי משנה את מדיניות "בואו נדחה מבחנים כל עוד רוחנו בנו" ואם אפשר גם את המראה שלו. זה הכול בינתיים שבוע טוב לכולם!

ItSnowsDownHere

New member
אני אצטרף לעזור לך לשרשר ...

ואני לא אשאיר הודעה ריקה אז ... מישהו פה ראה את הסרט הפטריוט (The Patroit)? זה סרט ענק וראיתי אותו .... ואני מת לראות אותו שוב ... הוא פשוט מראה, ודי במדויק (רוב המידע על הסרט לקוח ממוזיאון מלחמת האזרחים של ארה"ב , או משהו כזה ...), את האהבה שיש לאנשים למולדת שלהם ....

ItSnowsDownHere

New member
נכון ....

מישהו ראה את "קולד מאונטיין" ? כולם מדברים על זה כ"כ הרבה ... אני יודע שהכי טוב פשוט לראות אותו בעצמי אבל בכל זאת.... למישהו יש תגובות עליו?

אני לא לומדת בבית ספר אבל..

בבית ספר הקודם שלי אני הייתי משנה ה-כ-ל!! אין שם דבר אחד טוב!

or 343

New member
אממ... הייתי משנה המון...

הבצפר שלנו הוא מין בצפר מוזר שהקימו אותו חבורה של אנשי רוח מסטולים במיוחד (אני לא צוחקת!) שלא האמינו בציונים ובגרויות, היום זה בצפר רגיל כמעט- רק שבמקום תעודות נותנים לנו הערכות ואת זה הייתי משנה כי בסופו של דבר זה בולשיט אם אתה ניגש לבגרויות... (ואז הציונים מאוד משנים לך) הייתי משנה גם את המראה של הבצפר- שמה מלא דשא בחוץ, בכלל יש לנו בצפר מכוער ממש. (האמת שבחופש ציירנו על הקירות בפנים ציורים מוולט דיסני...ויצא מדהים, אבל בכל זאת- יש הרבה מה לשפץ שם) הייתי גם מקימה מועצת תלמידים, כי לא קיימת אחת כזו, קיים דבר שנקרא "פורום" וזה הדבר הכי מטוטמם ביקום: לוקחים את ה300 תלמידים של הבצפר (כן, קצת...) וכולם מדסקסים (יותר נכון צועקים) על סוגיות בית ספריות ואז מצביעים בעד ונגד , זה לא אפקטיבי בכלל, וזה קורה רק פעם בשנה בערך ככה שבינתיים שוררת דיקטטורה........ זהו, נראה לי שזה מספיק תלונות. במילא נשארו לי רק חודשיים לסבול מכל הדברים האלו...

Sister of Night

New member
מאיפה להתחיל...?

היה נחמד... אם היו בבצפר מסדרונות אם התקרות והקירות לא היו דולפים בכל טפטוף קטן אם היה מקום לזוז במדרגות אם לא היו שוכרים פוסטמות וואנבי מורות בשביל "ללמד" אם היה תקציב... אם המנהלת הייתה שמה לב קצת למה שמסביבה ולא רק למה שמפרסמים עליה ועל הבצפר... אם הבצפר לא היה תקוע בין טירה לקלקיליה (מה לעזאזל עושים בחלונות? שורפים זמן במכללה?) טוב יש עוד המון אבל אני לא אלאה אתכם באי שפיותו של הכלא

למעלה