משהו ענק!!!!!!

Amir16

New member
משהו ענק!!!!!!

אניטה פללי מופיעה עכשיו בערוץ 3 היא פיחלצה את הכלב המת שלה בבקשה תשלחו תגובות

לירונר

New member
זו כלבה וקוראים לה גלורי

ולמה לא התקשרו אלי??????????????????????????????????

Amir16

New member
אניטה פללי!!!

היא הופיעה בתכנית של גיא פינס עדי ברקן צילם אותה לאיזה קטלוג נראה לי והיא סיפרה שהיא פיחלצה את הכלב שלה אחרי שהוא נדרס והיא הצטלמה איתו לאיזה רמה הגענו???

לירונר

New member
זו כלבה ../images/Emo70.gif נקבה....

במחשבה שנייה מרוב שאני מדבר רק עם בנים אני לפעמים שואל את חברות שלי "מה אתה עושה" אז... אני סולח איך שהוא על גלורי שלי אבל זו כלבה

לירונר

New member
../images/Emo122.gif הלם טוטאלי

אחרי ציפיות רבות ראיתי את אניטה מלכתי בשידור חוזר אצל גיא פינס אבל הרסו לי את קריירה כאשר אמרו את השקר הנורא הבא: " לאניטה יש גם כלב, בובי, שלצערנו נהרג בתאונת דרכים ומאז הוא מסתובב איתה צמוד אליה כמפוחלץ" אסון ~
~ זה לא כלב אלא כלבה וזה לא בובי אלא גלורי מה עוללו לי
איך אראה את פרצופי ברבים
איך אחקה את המלכה עם המשפט: "בואי גלורי, בואי - והיא לא באה ואז ראיתי אותה ורצתי ושמתי אותה בפריזה"

Amir16

New member
קודם כל תרגע

דבר שני אתה לא צריך להתרגש היא בסך הכל דמות מהטלוויזיה דבר שלישי אם אתה כל-כך אוהב אותה בטח שמת לב שמשהו בה לא כל-כך בסדר בראש(אני לא מנסה להעליב או משהו אבל זה נכון) ואם ערוץ 3 באמת טעו ולא אתה אז לא יקרה כלום אם תמשיך לחכות אותה זה הם טועים לא אתה

לירונר

New member
נראה לך שאני אוהב אותה../images/Emo35.gif

אני סתם מתלהב... ואין ממה הסיבה היא החיקוי המדהים שלי טוב.. לא קשה לחקות תרנגולת שחוטה ומשהוא לא בסדר בראש- מי לא יודע את זה כבר
ודרך אגב- משטרת האופנה תעצור אותה על אחזקת ליפה מזעזעת

Amir16

New member
חחחחחחח

צודק לרגע חשבתי שאתה באמת אוהב אותה מזל שלא

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה