משהו ענק!!!!!!!

משהו ענק!!!!!!!

וואו..כמה זמן שלא הייתי כאן. ואין לי מושג למה לא הייתי כאן, אבל פשוט לא יצא. ``וואו..איזה אבסורד- אותו מקרר בגישה כל כך שונה`` (-הג`ירפות, וואו) וזה בדיוק ככה. כמסתכלים על המילים האלה יותר לעומק, מגלים שכן- יש משמעות. אבל לא חשוב... זהפשוט התחיל מכך שלא התחשק לייותר לחיות חיי שגרה; להגיע מדי יום הביתה, קצת עיסוקים- ארבע וחצי אחה``צ, ללכת לתופף ולהתחבר לאינטנרט. אני די שמחה שאני יוצאת לאט לאט מחיי השגרה שלי- וכל דבר שאני עושה כבר נראה לי בגדר הרפתקני. וכן- יש סיפורים. והרבה (מיכל גרוסברג- מאחורייך). ``לא, אני לא בוכה/ זה רק חלון זכוכית עליו טיפות יורדות/ לא- אני לא נבהלת/ זו רק שעה לא כל כך יפה.`` (-דנה ברגר, יש בזה טעם) האיי סי קיו שלי מקולקל, ולא משנה מה- אפילו החדשים ביותר לא יעבדו וכבר כמה ימים ששמתי לב שאני מבלה הרבה פחות זמן באינטרנט- ההתחברות היחידה שאני כן מבצעת, היא לכתיבת מכתבים לאנשים שאת כתובת הדואל שלהם אני זוכרת בעל פה- שזה בערך 5 אנשים. הסיבה היחידה שכל כך הייתי עצובה כשנעלם לי האיי סי קיו והלך הוא כפות (וגם חוסר עיצוב אינפואים). אבל זה מוזר- אני מתחברת בקושי לשלושת רבעי שעה ביום, ובשעות הפנויות שלי יש לי כל כך הרבה מה לעשות! זה מוזר. עד לפני כמה זמן- בתקופות הבהן הייתי שורפת שעות ברשת, אם הייתם שואלים אותי, הייתי אומרת: ``אין לי חיים...משעמם לי!`` ועכשיו? יש לי מה לעשות. הרבה מה לעשות! וזה מוזר. אני חושבת שאולי האינטרנט נותן לך אשליה של חיים מבוזבזים (מה זה בזבוז בעצם?), או משהו..האם חיי אינטרנט הם חיים משעממים? אני לא חושבת. אבל לא נכנס לזה..:) ``where can I run to?/ where can I hide?/ Who will I turn to,/ now i`m in a virgin state of mind...`` (-K`s Choice, Virgin state of mind) אז אני נעמה, והאפוקליפסה מתחילה להראות סימניםן של קימה לתחייה. לא..בעצם לא. אבל אני רוצה להיות אופטימית! אני נעמה, וחזרתי לפורום, ועכשיו אני כותבת מן הודעה לא ברורה, ואני מתארת לעצמי שהתגובה המוחית האסוצייטיבית שלכם היא בוודאי פגישת אנונימים של משהו, והתגובה שלכם היא- ``אנחנו אוהבים אותך נעמה.`` אם כן- תודה. ``...התגעגתי, אז באתי/ חכמים שכמותכם אף פעם עוד לא יצא לי לראות/ התגעגעתי- אז באתי, לכמה שעות טובות`` (-ארקדי דוכין, עכשיו אני.) אבל אני חושבת שאני אשאר ליותר. ברשותכם..:) אז זהו- למי מכם שתהה לאן נעלמתי (אני בספק אם יש כאן מישהו כזה, אבל אשליות זה נחמד), או מישהו ששמח בחזרתי- אני כאן. ואני שמחה להיות כאן. :) ``...אני חוזר בחשכה/ נכנס למיטה כשאת ישנה/ וטוב לי, נעים לי/ וטוב לי איתך.../ ואני מנסה להוציא את עצמי`` (-תערובת אסקוט, כל המשי והקטיפה) אני כבר יכולהלתאר לעצמי את התגובות שלכם כאן, ובאמת- כולי ציפייה. :) וזהו, נראה לי. ``there`s no place like home!`` (Dorethy, in The Wizard Of Oz) או משהו כזה...:) באהבה, געגועים והוקרה לשנים- נעמה מל..*אמא-לא-מרשה-לגלות* אגדת המשהו. ------------ אהה..ובנוגע לכותרת- זה סתם היה כי רציתי שתכנסו לקרוא..:) צבוע, אבל תודו שזה עבד!! :) ואתם יותר ממוזמנים בפתיחת מזמורים כגון: ``עוד לא תמו כל פלאייך...`` צ`או?

*may*

New member
ייפ ייפ הוריי ! :)

ברוכה השבה. זהו אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה שאת צודקת.. איזה כמה ימים לא הייתי הרבה כאן וראיתי שיש לי חיים הרבה יותר מעניינים. :) אבל עדיין אני נכנסת לאיזה חצי שעה ליום..(טוב טוב לפעמים זה טיפה יותר אני מודה..) שירים מעולים, אגב.. :) מעיין. שהולכת לאכול !! יאמי.

תודה מעיין, ולגבי חיי השגרה שלי

בלאק סול- אני חושבת שצריך להכיר את החיים שלי מקרוב כדי להבין שכל דבר שאני בערך אעשה יוציא אותי מהשגרה...סתם..:) בוא ניתן דוגמה- החלטתי לאחרונה להתחיל להיות ספונטנית, שזה אחד הדברים שאני הכי רחוקה מהם בעולם! יש בשכבה שלי דבר שנקרא- ``חושבים חברה``, ולא כל הכיתות לומדות את זה. שלוש כיתות אם אני לא טועה, זוכות לשלוש שעות שבועיות שלדיבורים על הסכסוך היהודי פלשתיני, על החברה הישראלית והקשיים בה וכו` וכו` וכו`. אני אחד הטיפוסים שהכי מתאים לו בעולם לנסוע לכזה דבר! וכל כך התאכזבתי, שלא לדבר על כעסתי- כששמעתי שישכאלה שלומדים את זה ולא ארני. חלק מ``חושבים חברה`` אומר גם כנסים, ובחרו כמה ילדים מהכיתות שלומדות אתזה, והם נוסעים לכנסים ומדברים על החברה הישראלית וכל מה שאמרתי למעלה. ואני כל כך רציתילנסוע לכזה דבר!! אז ביום חמישי האחרון, באמצע השיעור הראשון- חברה שלי, שהיא בדבר הזה- אמרה לי שהיום היא היתה אמורה לנסוע אבל היא החליטה שלא..וחברה אחרת נסעה. לא היה לי כסף, ולא היתי מאורגנת בכלל! במקרה לא שכחתי את הפלאפון בבית אז הלכתי לבקש אישור מכמה מורים, התקשרתי לאמא- ונסעתי! המורה שלי לאקטואליה נתנהלי כסף ישר כשהיא שמעה שהרשו לי לנסוע. וזהו...זה היה ססיפור ארוך אבל העניין הוא- שבמקום לשבת וללמוד ואחר כך ללכת לחוג, נסעתי לתל אביב בהחלטה של 3 שניות בערך. והסתכלתי על הכל כעל הרפתקאה. עצה אישית- תסתכלו על הכל כעל הרפתקאה.. מחר למשל אני אמורה להשאר עד ארבע כי איזה שני שביעיסטים עושים סרט. אז יש לי הרבה לבטים, אבל אני יודעת שעד כמה שאין לי סבלנות להשאר בב``יס עד ארבע אחה``צ, אני אהנה במובן כלשהו- כי כל זה ניצב כהרפתקאה!! או, בכנס של חשובים חברה- חברה שלי התעצבנה עליי שאני אומרת כל הזמן הרפתקאה, כי היא טענה שהיא שונאת את המילה הזאת. אז לחילופין- אני רואה בזה משהו ``אדבנצ`ורלי`` ``וזהו לבינתיים- לבינתיים זהו`` (-יהונתן גפן, זהו לבינתיים) נראהלי שהתגובה שלי טיפה מבולבלת..:) יום שבת זהיום מעצבן- אני אאשים אותו בהשפעה. וזהו.. נעמה.

black soul

New member
מבחינתי ..

כל דבר שמוציא אותך משגרת היום-יום זו הרפתקאה! אני חושבת שספונטניות זה אחד הגורמים לכך...

למעלה