משהו ענק שעשיתי לריאל

ran819932

New member
משהו ענק שעשיתי לריאל

בבתים של ליגת האלופות יצא לי צ'לסי (אני) ריאל מדריד סלזבורג בורדו(אאל"ט) אני ניצחתי את כל 4 המשחקים הראשונים ועליתי ממקום ראשון בטוח במחזור החמישי ריאל ניצחה אותי 1-0 בפוקס והייתה מקום שני עם 9 נקודות עם יחס של +1, וסלזבורג מקום 3 עם 7 נקודות ויחס של -3. המחזור השישי היה: ריאל-בורדו(מקום אחרון עם נקודה אחת בלבד) צ'לסי-סלזבורג רציתי לנקום בריאל שניצחה אותי בפוקס אחרי שכל המשחק שלטתי ולהוריד אותה למקום שלישי במחזור האחרון. מה שהייתי צריך לעשות בשביל זה, זה להפסיד בכוונה בהפרש גדול ושבתקווה שבורדו תוציא תיקו מריאל. שמתי הרכב גרוע רק התקפה והתחלתי את המשחק על all out attack וכמובן בהתקפה את כל הגרועים השוערים ואת הבלמים והשוער הוא למפרד. בהתחלה הובלתי וחשבתי אני כבר ינצח או יצא תיקו אבל בסוף סוף סוף החלוצים שלהם התחילו לכבוש ונגמר 7-2 להם. ותנחשו כמה במשחק של ריאל-בורדו יצא???????????????????????????????? תיקווווווווווווווווו בסוף הבית נגמר: 1. צ'לסי עם 12 נקודות 2. סלזבורג עם 10 נקודות ו+2 ביחס שערים 3. ריאל מדריד עם 10 נקודות עם 0 יחס שערים 4. בורדו עם שתי נקודות וגם יש לי משהו להוסיף לו קשור בהתפקדות עכשיו יש לי ניצחון לא יודע עם הכי גבוה אבל הכי טוב (לא יודע איך להגיד אבל תבינו) ניצחון על מנצ'סטר יונייטד 5-1 עם הרכב מושלם שלהם ושלי.

למעלה