משהו על שירי מימון

lahav100

New member
משהו על שירי מימון

אוקיי.. מאיפה להתחיל? לא ראיתי זמרת כל כך מופלצת. מפחידה אותי הדרך בה היא מקלקלת עם קולה האיום להיטים מעולים כמו השקט שנשאר, אהבה קטנה, שאם נינה הייתה שרה היו מוצלחים פי אלף. והיא עוד יורדת על נינה בכל הזדמנות. מי כמוני חושב?

יורדת על נינט?

לפי מה שאני יודעת הן בקשר דיי טוב
לא?!

A m o r e 1

New member
היא לא יורדת על נינט...

לפי ראיון שראיתי עם שירי היא אפילו אמרה שנינט קנתה את הדיסק שלה ושהם בקשר טוב.

lahav100

New member
זה מה שאומרים להן להגיד

שירי מקנאה בנינה... למשל בתוכנית מועדון לילה אמרו משהו על נינט ואז שירי צחקה ואמרה שזה טוב.. והיו עוד

אני לא מתה עליה, אבל...

אפעם לא שמעתי שהיא ירדה על נינה.. בכל אופן יש לה קול טוב והיא זמרת טובה.

לשירי יש קול יפה אין מה להגיד אבל

היא פאקצה , סנובית , מתךהבת , מתנשאת וסנובית ! פגשתי אותה פעם אחת והיא הייתה ממש מגעילה ודוחה חשבתי אולי קורה עבר עליה יום לא טוב אחרי זה שוב ראיתי אותה בהופעה והכל היא אותו דבר סנובית ומטומטמת והיא אמרה אחרי האירוויזיון משהו בראיו ן "סוף סוף אני לא מרגישה בצל של נינט" נינט הרבה יותר טובהההההההההההה =]

ג ב ש ו ש

New member
לא זכור לי שהיא ירדה עלייה../images/Emo88.gif

אני אישית אף פעם לא שמעתי את שירי יורדת על נינט. לדעתי גם אין סיבה כזו.

מופלצת עלק!! להירגע ומהר!!!

כמה טיפשות יש בך!!! מקלקלת להיטים?! חמודה אולי את לא יודעת אבל הלהיט ה"איום" הזה מקום 4 באירופה!!!!!! ולמה נראה לך שהיא יורדת על נינט?! איך את מעזה להגיד דבר כזה בכלל שאומרים כל הזמן שהן חברות ולא אויבות אחת לשנייה!!!
מודה, אני לא מחבבת את נינט, אבל יכול להיות שהיא יכלה לבצע את הלהיטים טוב יותר, אבל לכל אחת את הקול שלה את השירים שאותה זמרת מתחברת אליהם!!!! אז אין לדעת! בקיצור- אף אחד לא חושב כמוך! "נוד"!

lahav100

New member
לא ראית תגובות

וכן, שירי מקנאה בנינה עד כלות נשמתה! הרבה חושבים כמוני וכנראה שב-ך יש המון טיפשות אם את לא רואה את זה. ``נוד`` אבא שלך!

מקנאה עלק ../images/Emo6.gif

למה לה לקנא? יש לה כבר פלטינה, היא סיימה סדרה עם המון אחוזי רייטינג, עכשיו היא בהצגה הכי חמה בארץ שנמכרו כבר כל ה-15 אלך כרטיסים!!!! יש לה חבר, היא מסודרת לכל החיים!!! למה נראה לך ששירי טיפוש כזה שיקנא! ואל תקראי לי נוד קראתי לך ככה כי ככה כתוב בתחימה שלך אדיוט!

נוי אני לא חושבת שצריך להתווכח

עכשיו, זה סתם טיפשי. לכתוב הודעות ארוכות ולהגיד כמה זה לא נכון לא יעזור עכשיו. מתעלמים, חח זהו.

איך את יודעות שהלהיטים הם מעולים?

אני אומר לך כי שמעת את שירי שרה אותם לא היית יודעת שהם מעולים אם היא לא הייתה שרה אותם. ואת חייה בעולם משלך אז כדאי שתצאי מהבועה.

lahav100

New member
אני חושב שהיא מח זיקה להיטים שהיא מ

קלקלת, אולי אם היא לא הייתה שרה בצעקות וצרחות, הייתה מורידה תאף, לא מחפשת רק מקומות לחשוף איברים, הייתה צנועה יותר ולא שחורדינית פקאצה אז היה ניתן רק להשוות אותה לנינט.

A m o r e 1

New member
סתם שתראה..

וזאת לא תמונה מתקופת כוכב נולד אלא מלפני כמה חודשים... ואני לא רואה פה את השנאה שאתה מתאר...

למעלה