משהו על עצמי.

משהו על עצמי.

מנסה לכתוב משהו...נראה אם אצליח. חשבתי לי שבעצם רבים מכם לא מכירים את הסיפור האישי שלי...ואולי לא יודעים ממש על מה שאני מדברת וממה אני כואבת כל כך. כפי שאתם יודעים...אני לא מדברת מ``למעלה`` בדברי אליכם. כמוכם אתם - גם אני נאבקת את המלחמה האישית שלי. אני סובלת מאנורקסיה כבר למעלה משמונה שנים...כמעט תשע למען האמת. בת 23 למי שרוצה לדעת. נחשבת צעירה אבל סוחבת איתי שק ענק של ניסיון כואב. עברתי אישפוזים אין ספור במקומות רבים ומגוונים... עברו שנים רבות עד שהגעתי למסקנה כי המלחמה האמיתית במחלה צריכה להיות בבית...עם עצמי. וגם לאחר ההחלטה הזו לא נפסק גלגל האישפוזים ובטח שלא המאבק שרק התחיל למען האמת. כפי שסיפרתי לכם בהודעתי ``צער גידול הורים``, עד להחלטה הזו לא ממש רציתי ולא ממש ניסיתי. אפשר לומר שכבר ויתרתי והמשכתי בלית ברירה כי לא נתנו לי להפסיק. ולאחריה - החלטתי לנסות לגלות מחדש את החיים...לראות אם באמת קיים שם משהו מעבר למסך המיסתורין ששנים לא ראיתי. בעצם מאז התחלתי לעבוד עם ילדים מתוך ידיעה שזה עושה לי טוב ומראה לי כי אני עדין חיה למרות שנדמה שלא. התחלתי לנסות ולהשלים את מה שהפסדתי לאורך כל השנים...כולל לימודים. מאז עוד ביליתי לא מעט בבתי חולים אבל עם גישה קצת אחרת...או לזמנים קצרים יותר...שבועות ולא חודשים או שנים. אבל לא הרבה השתנה למען האמת.. השינוי בא יותר מאוחר. כאשר הכרתי את החבר שלי - אלן. פתאום, לאחר שנים של שנאה ותיעוב עצמי, גיליתי כי מישהו יכול לאהוב אותי ככה - כפי שאני. לא היה לו איכפת ממש איך אני ניראת... הוא אהב אותי עם הקילוגרמים ובלעדיהם...ולמען האמת הוא העדיף עם. לאט לאט למדתי לחיות. למדתי לאהוב בדרך שלא הכרתי קודם...למדתי לשמוח ולהנות...למדתי כי יש חיים מאחורי המחלה והקושי והדכאון...למדתי לראות את היופי בדברים שלא ראיתי קודם... והכי חשוב - למדתי כי גם לי מותר לחיות. גיליתי שאני לא חייבת לסבול כל הזמן. גיליתי כי אפשר גם אחרת. היו לנו זמנים קשים. גם הוא סבל מבעיות ויחד נאבקנו לא מעט. אבל היינו יחד. וחיינו ממש האחד למען השני. באמת. הוא נלחם למעני. ואני נלחמתי למענו. שנינו ידענו כי לבד אין לנו את הכוח - אבל יחד אנו יכולים על הכל. ועם כל הקושי והכאב...היה גם המון יופי. גיליתי את עצמי מחדש. מאיה אחרת שלא הכרתי קודם. מצאתי כוח להאבק במחלה...להאבק בהכל. לעזור לאחרים...לחיות בעצמי...לעבוד ולהנות...כל מה שלא היה לי מעולם. לפני שלושה חודשים בדיוק הוא נהרג בתאונת דרכים. מאז אני נאבקת לא רק במחלה שהתגברה והתחזקה שוב...עם כל מה שבא איתה אלא גם בקושי להמשיך בלי. והכל יחד לפעמים נדמה כיותר מידי. כמו עכשיו. רוצה שתדעו משהו... הפורום הזה החזיק אותי לפני ולבטח מחזיק אותי עכשיו...אחרי. אני אומרת זאת שוב ושוב ואולי זה נראה כקלישאה אבל אתם כל מה שנשאר לי. ואני אוהבת כל אחד ואחת מכם. מכל חצי הלב שלי...זה שלא ירד לקבר. זהו. רציתי להסביר למה ומה... כי אתם חשובים לי וחשוב לי שתדעו. היה קשה למצוא את המילים אבל אני מקווה שזה יהיה שווה את המאמץ. אוהבת את כולכם מאיה.

t@gel

New member
מאיונת קטנטונת שלי

את עוברת מסלול קשה בחיים שלך, מסלול שלעיתים נדמה כי הוא לא נגמר, כי הוא לא ייגמר לעולם. אבל הוא כן יסתיים. גם אם האור המיוחל לא בוקע מקצה המנהרה עדיין, אין זה אומר שאין קצה למנהרה אפלה זו. נכון שהייאוש מתנחל בצורה הכי מרושעת בתוכך, נכון שהסוף כמו לא נראה לעין. נכון שרע עכשיו נורא, נכון שהטריגרים חזקים יותר מכל מחשבה צלולה...אבל עדיין יש בך תקווה. התקווה לשנות את הכיוון של החיים, להצליח להסיר את החולי ממך, להתקדם בצעדים בטוחים, קטנים ומדודים, אל עבר ה``חיים``...התקווה הזו נטועה בתוכך. זהו הדבר היחיד שהחולי הנוראי שלקית בו לא הצליח להסיר ממך...תקווה לחיים שקטים. פעם שאלתי חברה מדוע היא סובלת, מדוע אני סובלת...היא אמרה לי שאלוקים מחלק את הטרגדיות רק לאנשים החזקים, כי הוא יודע שהם יוכלו להתמודד איתם. הביטי מאיונת...את חזקה, אלוקים מאמין בך. אני מאמינה בך, כולנו מאמינים בך...משפחה, קרובים, חברים... אנשים רואים בך מקור האור שלהם, זו שתספק להם חיבוק וכתף בשעת הצורך... ואת, כמו תמיד, מספקת, לא מאכזבת...ובתוך תוכך עודך סובלת, ולא נכנעת לקשיים...נותנת לכולם אויר לנשימה... הדרך לפיסגה רצופה במכשולים...לעיתים נדמה כי הנה ניצחת, ואז נוחתת עליך מפולת קשה, ושוב ההתמודדות חדשה...ואפיסת הכוחות כבר מתחילה להשתלט ושוב את מראה כי לא תוותרי...וזה עוד נטוע בתוכך...התקווה.... את אגדה מהלכת ילדה...את פשוט פיה קסומה.... .... אוהבת

יופי שתיכן.. אוףף

אני מאורגנת לי ליציאה, מאופרת.. ואתן גורמות לי לבכות?? מאיה, אני מצטרפת לתגל, תחשבי על שיחות המוטיבציה שלנו.. תחשבי על המטרות שלך בחיים.. הן מטרות לגיטימיות ביותר.. ואני יודעת שתצליחי בהן.. מעל במה זו אני מוכנה אפילו להודיע לך שאני מחכה לך וביחד נלך ללמוד.. את יודעת מה.. אני אוהבת אותך ודואגת לך.. וזכותי כי נגעתי באדום.. הקטע הקשה עכשיו הוא בלתי נמנע לצערנו אבל תני לעצמך ליפול אחורה ולדעת שכולנו נתמוך בך.. להיות לכאורה חלש רק מוכיח חוזק.. חוזק אמיתי של אדם שיודע לפנות לעזרה כאשר הוא זקוק לה.. ושיתוף עם אנשים אחרים ואמונה בטוב של האנשים היא המטרה שלנו פה ואני יודעת שגם את מאמינה בה.. אוהבת המון.. ויקי דביקי.. לילה טוב..

t@gel

New member
לפחות מישהי כאן יוצאת לבלות

אולי תעשי סיבוב לכאן... תאספי אותי..... אין מי שיוציא אותי לבלות אני בן אדם מסכן ואומלל.. סתם מתוקה... תעשי חיים משוגעים.. אנחנו ממתינות לך כאן :) ערב מקסים שיהיה לך

עקרביתה?

עקרביתה בוכה? לא יכול להיות... סתם. בטח שיכול. אני מכירה אותך ויקי דביקי...מבעד לעוקץ אתה מדהים. באמת. ניבוש... אני משתדלת לא לשכוח. לא לשכוח את כל מה שדיברנו עליו... ויודעת גם שאת תזכירי לי תמיד לא תוותרי ולא תתני לי לוותר. ומודה לך על כך. אבל הכי הכי - אוהבת. מקווה שנהנת עקרביתה שלי. מגיע לך. אוהבת הדליה.

תגלי..

תודה לך. מחפשת כבר המון זמן מה לומר... ולא מוצאת. תודה לך. אני לא יודעת אם אני באמת מאמינה באותו אחד שם למעלה... וגם אם כן זה נשמע כל כך אכזרי לנסות תמיד את אותם אנשים שמי בכלל מחליט אם הם יכולים או לא לעבור את הכל... אבל זה שאתם מאמינים בי נותן כוח. הידיעה שלמרות הכל...אתם כאן...לא בורחים ממני.... מחזקת קצת. אז תודה. מכל חצי הלב. אוהבת אותך ודואגת... ואל תאמרי לי שלא. בינתיים מחבקת חזק חזק... נזהרת שלא למחוץ... אוהבת מאיונת.

פלג^ר

New member
למאיה המקסימה!אני מאחלת לך פרק ב

בחייך עם אושר בלתי נדלה.יש לך לב ענק.חזקי ואמצי מאיה המתוקה

irka

New member
נחון מאיקה,

זה היה שווה את המאמץ, אפילו שהיה קשה למצוא את המילים. אני מכירה אותך לא כול כך הרבה זמן, אבל היה מאוד קל להכיר אותך, הית מאוד פתוחה, גם בבית חולים, גם כשלא דיברת. בבדאי כול מה שקרה לפני שלושה חודשים רק הוסיף עוד קושי, אבל את הית אחרי ההחלתה על שינוים בחיים שלך, אחרי שראית שיש שימחה ,יופי, שלמדת שגם לך מותר לחיות, להנות. ואני רוצה שתמשיכי להרגיש את זה בלי להאניש את אצמך שוב. תנסי לחזור אל הדברים שאהבת לעסות פעם, או דברים חדשים, שלא ניסית קודם. האוכל-- זה לא מומחיות שלי, אז אני לא אדבר עלו בכלל. האמת, אני לא יודעת איך אני יכולה לעזור לך, מאוד קשה לי במקרא הזה לעודד, אבל אני מבתיחה לך שגם זמן וגם חברים, והכי חשוב-- גם את עוסים את שלהם. ואם אחרי שמונה שנים ראית שאפשר אחרת--אז תני לעצמך אור ירוק. אני מאוד אוהבת אותך, מאיקה. ד``ש להורים ממני ומיולי.

תודה אירה...

אותם דברים שעשיתי פעם...לא יכולה לעשות אותם יותר. אם פעם יצאתי קצת...וגם זה ממש קצת כי אני לא מהחוגגים כפי שאת יודעת עכשיו בכלל לא. אין לי עם מי. אלן דחף אותי תמיד לנסות...התעקש לצאת ולא ויתר...למרות שאני עקשנית כמו פרד כמו שאת יודעת. בימי שישי אפילו היה מתחנן...כל כך אהב לחיות...לרקוד...לשמוע מוסיקה. כמעט את כל השירים שכאן על המחשב הוא הוריד...הוא סידר את הכל...תיקן כל מה שהיה צריך תיקון...חיבק בכל פעם שהיה צריך חיבוק. עכשיו נשאר לי רק לשמוע אותם. וללמוד איך עושים הכל לבד. גם איך חיים לבד. וזה הכי קשה. אין לי הרבה דברים מעבר לפורום...אני עובדת אבל בעצם זה הכל. אז גם כשקשה לי אני חייבת לראות..דואגת שהכל בסדר...פחות או יותר. הוא הלך. לא יכולה לעמוד בעוד משהו. מישהו. יחד איתו הלכו כל שאר הדברים שהייתי עושה. המון דברים השתנו. ולא יכולה להחזיר אותם. תודה לך אירה שאת כאן. אני אמסור את הד``ש...תמיד מוסרת. אוהבת מאיקה.

irka

New member
אין בעד מה, מאיקה

אני יודעת שקשה לעשות אותם דברים שעשית, שקשה לבד, שצריך ללמוד איך חיים לבד. אבל לא הלכו יחד איתו כול שאר הדברים, ככה גם אני חשבתי פעם, אולי באצם גם קצת עכשו חושבת.אבל מנסה לשנות. זה שאת עובדת-- זה הרבה, תאמיני לי. הזמן שאחרי עבודה הוא בתוח יותר קשה. וזה צריך איכשהו לפתור גם אצלי. קשה לי לשחנאה אותך שעשיה יכולה לעזור פו, אבל אני יודעת טאורתית שזה ככה. את כאן תצתרכי לצאת לחברים אם את רוצה להאבק אל החיים שלך. אולי את צריכה עוד זמן בשביל זה, כי שלושה חודשים זה כול כך מאט... אל תמהרי, אבל גם אל תשארי במקום הזה, לעט לעט, צעד צעד. אוף!!! אני מרגישה שאני משקרת לך, כי אני לא עוסה כלום ממה שאני מציע לך, אני רק יודעת שזה צריך להיות ככה. סליחה, מאיקה. אני שמחה שאת קצת כותבת, זה גם אמור לעזור. חיבוק חזזזק!!! מרגישה? אירקה שלך.

למעלה