משהו על סטטיסטיקה.

SMARKI

New member
משהו על סטטיסטיקה.

הגענו כמעט ל-150 עמודי פורום - חשבתי לבצע סטטיסטיקה קצרה בנושא. הפורום נפתח בתאריך 15.10.00 ומאז ועד היום נכתבו בו סדר גודל של 7500 הודעות שונות. עמודים זמן מילוי 30 עמודים מספר הודעות ליום בממוצע 30-1 45 יום 32 30-60 31 יום 48 60-90 25 יום 60 120-90 16 יום 93 150-120 8 יום 187 בקצב הזה תוך חודש ימולאו שלושים עמודים ליום. ואללה אנחנו קשקשנים.

סמרקי...

מה נהיית שעון החול שלנו? יוווו אני חייבת להשלים הודעות בשביל כל הבוקר שהחסרתי! ;-) ותודה על התזכורת...פדנט!

כשלא מצליחים להכנס לצ`ט...

חחחחח וסמרקי אני לא צוחקת עלייך- אולי רק קצת... ;-)

דורית!

New member
למזכירה של סמרקי

- שלום לך, אפשר בבקשה להשאיר הודעה לסמרקי?…. כן?… יופי! תודה! אז ככה: מסרי לסמרקי בבקשה שדרוש לנו דו``ח נוסף, יש צורך בניתוח סטטיסטי של הודעות הפורום, בחתך ל - 2 תקופות שונות שהן: לפני / ואחרי ``המפץ הגדול`` כלומר: 1) לפני שארבל מהכרמל התחיל לכתוב פה 2) אחרי…. (ואני מדגישה - אנחנו מדברים על נתונים יבשים, שום דבר שקשור לטעם וריח...) אגב, אני בטוחה שהתוצאות ידהימו אפילו את אלה שמנחשים את התוצאה. תודה לך. דורית!

15.10.2000?

אז אני ניכנסתי לפורום רק אחרי בערך חודשים . חשבתי שאתם כבר שנים כאן . אז יופי . אני יחסית בין הראשונים . נקווה שניראה אתכם בחגיגות האלף . השאלה היא מי יגיע ראשון .

למעלה