משהו על ניקול בנענע

ערן1987

New member
מנצל"ש את עצמי

ל"סמנתה" הולך עד עכשיו די נחמד בקופות בארה"ב,למרות שאין סיכוי שהוא יכסה את עצמו בארה"ב בלבד

shiray

New member
אכן הולך בסדר

ואם אפילו "המתרגמת" הרוויח יותר מחוץ לארה"ב (בקטנה, אבל עדיין)- אני די משוכנעת שבסופו של דבר הסרט ירוויח לא רע. יותר ממה שחשבתי זה בטוח.

Kidmaniac Liron

New member
אתם צוחקים, נכון?

BW הוא כשלון. כשלון גדול מאוד אפילו, ואין שום דרך לייפות את זה. זה היה אמור להיות בלוקבאסטר רציני של קיץ, וויל פרל וניקול קידמן היו אמורים למשוך קהל, ואף אחד לא בא. אתם שוכחים שזה קיץ, מסרטים כאלה מצופות הכנסות הרבה הרבה הרבה יותר גבוהות בגלל שאנשים רואים סרטים כל השבוע ולא רק בסופי שבוע. עובדה ש BW נפל למקום ה-7 בסופה"ש הזה, ומי שמעליו זה לא רק סרטים חדשים. אפילו הסרט של לינדזי לוהן הולך לעקוף את BW (היתה לו התחלה גרועה, אבל הוא מרויח טוב יותר בימי חול מאשר BW) והסרט הזה כבר נקבע ככשלון. שלא נדבר על עלות ההפקה של BW.

shiray

New member
הכל יחסי

אני לרגע לא חשבתי שבאמת הסרט יהיה בולקבאסטר... מן הסתם המפיקים לא יושבים להם מרוצים וחושבים "יאיי הרווחנו 50 מליון בארה"ב ואנחנו מקום 7. איזה כיף לנו!". אני פשוט חשבתי שזה עוד הולך להיות הרבה יותר גרוע מTSW... בעיקר גם אחרי שראיתי מחברים שלי עדות חיה לאלה שהתלהבו בהתחלה מהרעיון של סרט על סמנתה, אבל אז אמרתי להם את התקציר והם אמרו שזה מעפן...

GALCLASSA

New member
כל סרט היה כישלון אם

הוא היה יוצא במקביל למלחמת העולמות המדובר ובאטמן וארבעת המופלאים זה היה צפוי זה לא שהסרט כזה גרוע או לא טוב זה פשוט שמי שבחר את התזמון של היציאה שלו פשוט אידיוט !

GALCLASSA

New member
נכון הרי

הייתה לו פתיחה טובה ו-5 ימים אח"כ יצא מלחמת העולמות ואחכ ארבעת המופלאים

shiray

New member
לדעתי גם בזמן אחר הוא לא היה

בלוקבאסטר... ברור שהוא היה מרוויח יותר, בגלל שהתחרות הייתה פחות גדולה, אבל עדיין לדעתי זה לא היה כזה שובר קופות רציני...

ערן1987

New member
אם היה יוצא בתאריך אחר

או הסרטים שיצאו מולו היו יוצאים בתאריך אחר(כן בטח
),הוא היה יכול להכניס לפחות כמו TI

shiray

New member
אבל מושפעים

וגם אם לא, הסרטים שנהפכים לשוברי קופות בארה"ב הם אלה שבדר"כ מצליחים לגרום לאותם אנשים ללכת לאותו סרט לפחות פעמיים, ואם הסרט באמת גרוע כמו שאומרים- לא נראה לי שזה קורה יותר מדי...

למעלה