משהו על נוכלות...

נעמי 1

New member
משהו על נוכלות...

זה הגיע היום בדואר... לכבוד **** וכך כתוב... חברתנו לא הצליחה לאתר אתכם בטלפון... ואי לכך בחרנו ליידע אתכם באמצעות מכתב זה, שנבחרתם לעלות לשלב הגמר לזכייה בשני (2) פרסים גדולים... באם תחזרו אלנו עם המספר הזוכה במכונית ********* שנת 2002 בתוך שבוע ימים מתאריך הנפקת המכתב, אתם תהיו זוכים ודאיים של ******** 2002 וכו´ וכו´ וכו´ ועכשיו לפואנטה.... פרטים ותנאים להשתתפות הנכם זכאים להשתתף במבצע קידום מכירות זה ללא מחויבות לרכוש דבר. מכתב זה הינו אישי ואינו ניתן להעברה, רק נמעני המכתב עצמו רשאים לקבל את הפרס, במידה והם עונים על הדרישות הבאות: 1. התוכנית מיועדת לזוגות נשואים או החיים פרק זמן העולה על שנתיים. בני הזוג בגילאים 28 עד 74, וברשותם לפחות כרטיס אשראי אחד ו/או פנקס שיקים, והכנסתם המשותפת היא לפחות 9000 ש"ח נטו. כמובן שצריך להגיע בלי ילדים... בלי חברים... או בני משפחה... תיתכן דרישה לרישיון נהיגה... תלושי משכורת וכו´... ולמה אני כותבת את זה... כי זאת בעיני עבודה בעיניים ואוי למי שנופל ברשת הזאת... ומשלם כל החיים שלו על משהו שלא התכוון בכלל לקחת בו חלק רק בשביל לקבל פרס. ואם כבר בחרו לתת לי פרס... למה אני צריכה להיות נשואה בשביל זה... או לחילופין לחיות עם בן זוג לפחות שנתיים... ועוד דבר... אם יש לי בעל (נניח) ואני בהריון... ואני לא יכולה להגיע בלי הילד
אז אני גם אקבל את הפרס? שבת שלום נעמי

י פ ע ת

New member
מזמן הפסקתי להתייחס ל"זכיות" האלו

הם רוצים לוודא שהינך בעלת הכנסה שיכולה להבטיח את ההוצאה שידרשו ממך שם, והסבירות היא שאם אתם שניים...אתם מכניסים יותר ומבטיחים יותר

למעלה