משהו ...על משרד הפנים....

משהו ...על משרד הפנים....

היום הלכתי עם חברה שגם ילדה למשרד הפנים בנתניה, להוציא תעודת לידה ודרכון לשי.... מה שהפתיע אותי היה ש... אין במשרד הפנים..לא פינת הנקה , ואפילו לא מקום קטנטן להחליף חיתולים.... מזל שאחת העובדות היתה נחמדה והכניסה אותי לארכיב...- כן כן ..איפה שכל התיקים...:)))), שם יכולתי להחליף חיתול לשי...אבל להניק...עד פה...אני לא רציתי..! אולי מישהי תסביר לי איך זה שרק בחנות אחת, שאני מכירה, " איקאה"..יש פינת הנקה... מפתיע ומצער! אולי פעם ...דברים ישתנו! .... דורית...אמא של שי....ילדה עם עצבי ברזל..וסבלנות..:))))

לאה_מ

New member
למה זה מפתיע אותך? ../images/Emo4.gif

אני כמעט לא מכירה מקומות שיש בהם פינות הנקה או פינות החתלה. משרד הפנים זה בערך המקום האחרון שהייתי מצפה לדבר כזה... לשמחתי, אין לי בעיה להניק בפומבי, אבל להחליף חיתול זה באמת מאד לא נעים כשאין איזו פינה מיוחדת לזה, ואני מוצאת את עצמי לעתים מחפשת את המקום המרוחק ביותר כדי לעשות זאת.

Shellylove

New member
דווקא היית צריכה להניק

והיית רואה איך תוך שתי שניות מקדמים אותך בתור ואת נכנסת ראשונה. ככה לפחות לי היה במשרד הפנים בת"א.

משהו על אנגליה

כנראה על פי הסטטיסטיקה אחוזי ההנקה ירדו באנגליה מאוד, אבל בכל חנות גדולה וסופרמרקט (שלא לדבר על חנויות לדברי ילדים) יש פינת הנקה ומקום להחליף חיתולים. ב"טסקו" - רשת הסופרים הגדולה באנגליה אפילו מספקים חיתולים למי שמשתמש בפינת ההחתלה. על פי נסיוני בדרך כלל נקי ונעים להיות שם. אני שמתי לב שאני מעדיפה להכנס לחנויות שבהן אני יודעת שיש פינת החתלה/הנקה נעימה. לתשומת לב מנהלי החנויות והסופרים!

יערולה

New member
בירושלים, לא מספיק שאין פינת הנקה

יש גם המון דתיים שממש לא נעים לשלוף מולם. בסוף התישבתי באיזו פינה שקטה עם הגב לקהל והיה בסדר. בקניון הדר בירושלים גם חשבו על המניקות ועשו חדר הנקה, ובו יש פינות החתלה. מאז שגיליתי את החדר הזה, זה הקניון היחיד בירושלים שאני מגיעה אליו עם לירון.

ענתש

New member
אפשר בדואר !

כמעט הכל אפשר היום בדואר, לא חייבים לבוא למשרד הפנים, צריך רק להתקשר ולברר מה לשלוח להם. אני הוצאתי דרכון בדואר (שלי), חידשתי דרכון בדואר (של בעלי), רשמנו את נגה שנולדה והחלפנו כתובת כשעברנו דירה והככככככל בדואר. למה להתאמץ כשאפשר לתת לאצבעות ללכת במקומך...

טיילתי קניון עם דפנה

כשעוד היתה יונקת כמעט כל היום בלי הפסקות ולא מצאתי בשום מקום פינה שאפשר היה לשבת בה מלבד בחנות של שילב שיש להם פינת החתלה בתוך החנות לא משהו אבל לפחות היה שם כיסא שאפשר לשבת ודלת שאפשר לסגור ולהניק בשקט בלי פיתויים. וזה המקום היחיד שהיה בתוך כל הקניון הענק הזה בפתח תקווה. ואצלנו בקניון המקום היחיד שהצלחתי למצוא היה במשרד של הסופר-סנטר ששם איפשרו לי לשבת איתה בשקט ולהניק. בשאר המקומות אם אין ברירה אני יושבת על ספסל ומכסה עם חיתול בד עד כמה שהיא נותנת ובזמן האחרון היא לא נותנת.

חדר הנקה בקניון שבעת הכוכבים../images/Emo41.gif

מאז שגיליתי את חדר ההנקה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, אני נוסעת רק אליו עם נעה (גם נראה כאילו יש שם פחות סיכוי לפיגוע... או שאני משכנעת את עצמי?). יש שם חדר הנקה מ-ד-ה-י-ם ! שהסופר פארם בנה, עם ספות ועם פינות החתלה וממש נעים ונקי שם. חוצמזה, יש שם מקומות חנייה ששמורים לרכבים עם עגלות תינוק. לא שמישהו אוכף את זה והרי אי אפשר באמת לדעת אם חונים שם רכבים עם תינוק או לא, אבל הקונספט מצא חן בעיניי, ולרוב באמת אפשר לחנות שם (זה קרוב יותר לפתח הקניון). עד כאן הקידום מכירות לקניון שבעת הכוכבים. מיכל

זה הרעיון שלי!!../images/Emo8.gif

אני כל הזמן שאלתי למה אין חניות לנשים בהריון ולנשים עם תינוקות! במיוחד כשפעם אחת לא מצאתי חניה בחדרה והייתי בחודש תשיעי עם משה, הלכתי איזה 20 דקות עד איפה שהייתי צריכה להגיע כי רק שם מצאתי חניה, ובסוף הצעדה הרגשתי שאני עומדת ללדת בתור לבנק...ממש לא נעים! בקיצור, אני רואה שכבר מישהו חשב על זה גם! איזה יופי!

למעלה