משהו על כדורי וכדור....

צהוב.

New member
משהו על כדורי וכדור....

בעונה שבה אלי גוטמן הגיע לבית"ר,עשתה בית"ר טקס הצגת שחקנים מפואר באיצטדיון טדי. הימים היו ימי גד זאבי בבית"ר,וכולם חשבו שהנה הגיע הדוד העשיר שיחזיר את בית"ר לימיה הגדולים. 18 אלף איש הצטופפו להם ביציעים וחגגו את עליית שחקני בית"ר לכר הדשא...בקול תרועה רמה ובחגיגות שלא נראו כמותן מעולם על מגרשי הכדורגל בישראל. אותו ערב היה ליל תשעה באב,היום בו נחרב בית המקדש,הסמל לאיחוד העם היהודי בדור ההוא...יום של בכי וקריעת בגד.... דווקא באותו יום עשתה בית"ר טקס מפואר ולא צנוע,ועוד בירושלים. הרב כדורי קילל אז את בית"ר ואיחל לה שלא תצליח. שימו לב מה קרה מאז.... בית"ר רק התדרדרה מאז וכמעט התפרקה...גוטמן נהיה חולה ואושפז...וגד זאבי יורד מנכסיו. הקללה על בית"ר פגעה בכולם. יש הרבה סימליות במה שקרה לבית"ר...החטא הקדמון...חטא הגאווה.... בית"ר ירושלים של אז שכחה מי היא...וחגגה ביום שאסור. אני לא אדם דתי,אבל מאמין בצניעות....והנה יש לבית"ר ירושלים הזדמנות עכשיו לתקן את החטא הנורא....ולחזור לצניעות ולמקום שהיא ראויה לו. אולי זה התיקון שלנו...ואחריו יבואו נצחונות.... יללא בית"ררררררררר.

revivo21

New member
רק לא הבנתי את הקטע של התיקון....

איזה תיקון עשינו? נ.ב- אל תישכח את החט שעשינו לאלי אוחנה האיש שהיה נאמן לביתר כל כך הרבה שנים ואנחנו הפננו לו עורף ולא גמלנו לו ברגעים הקשים כמו שהוא גמל לנו

צהוב.

New member
אהלן רביבו...

קודם כל ברוך הבא לפורום.... אני לא אומר שעשינו תיקון...אני אומר שאולי הצום הזה של שחקני בית"ר הוא התיקון שלנו...כולל מה שעשו לאלי אוחנה...זה היה לא אנושי... בכלל...גד זאבי ובעיקר האנשים שלו,עשו דברים שלא יעשו בבית"ר..וזה בהחלט לא מתאים לנו... אני רואה קשר ישיר בין מה שקרה בבית"ר לבין זה שאין יותר נשמה בקבוצה... יש מין שאננות כזו...מעצבנת.... יללא בית"ר.

revivo21

New member
וואלה מסכים איתך

בשביל להישאר בליגה צריך 8-9 ניצחונות אתה רואה אותם מנצחים 9 פעמים?

התמ-ים

New member
בבית"ר אמרו שהם יצומו?

משום מה לא נראה לי ... רוב אלו שהיו שם בימי הטקס המקולל ההוא ... כבר לא נמצאים במועדון ...

דוביד 1

New member
אני מתענג לראות את...........

דברייך,צהוב.כל הכבוד שהשכלת להבין,להאמין בקללה.הלוואי שה.שחקנים יצומו.האם יש לך מידע על הצום? "כל ישראל חרדים זה לזה"

למעלה