משהו על חג "החירות"

Mip Mip

New member
משהו על חג "החירות"

לא מצחיק אתכם לשבת מסביב לשולחן הסדר ולשיר "עבדים היינו"? כי כל פעם שאני הולכת לעבודה אני מרגישה שלהיות נציג שירות זה סוג של עבדות מודרנית. תמורת משכורת רעב אתה יושב מול מחשב שעות ארוכות, ההפסקות מוקצבות לך ובחלק מהמקומות לא משלמים לך על הזמן הזה, הכסף שאתה מכניס לחברה וחוסך לה הוא עצום והשכר שמשלמים לך בתמורה הוא מגוחך (אני רוצה לראות את בעלי החברה מתמודדים עם דברים מסויימים...), אתה יושב ואוכל חXX מלקוחות החברה בגלל נהלים שלא אתה קבעת- אבל אותך שולחים לקו האש לחטוף את מכת האש הראשונה, כובלים אותך ע"י איומים בקנסות עצומים על עזיבה (מכירה מקום שהקנס=משכורת חודש)... כמו שברי סחרוף אומר: "כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו..." בכל אופן- מצטערת אם ביאסתי מישהו. פשוט הייתי חייבת לשתף עם מישהו שיבין... שיהיה לנו חג שמח...

עצוב, אבל כל כך נכון../images/Emo4.gif

אבל אף פעם לא חשבתי על השיר הזה בהקשר של המצב העגום שלנו בתור נציגי שרות

כמה נכון

אמנם לא בכל מקומות העבודה אבל בחלק נכבד מהן, והפער בין הסכומים שהעובדים מכניסה לחברה לעומת המשכורת אכן עצומים בכל מקום, זה כל כך עצוב. והטבות? קדחת. אגב, קפצתי אתמול למסעדה שעבדתי בה לקחת את תלוש המשכורת האחרון ונחשו מה? לא היה! כנראה שבעל הבית יותר אדיוט ממה שחשבתי, אם הוא העניק לי הזדמנות פז שכזאת לדפוק אותו ע"י תביעה על הלנת שכר.

גם אני עדיין מחכה

לצ'ק שלי מסופרגז מינואר. נראה לי אני אתקשר מחר ... ואם אני אשמע שאין ....אני אעשה להם צרות

מינואר?

אל תשאלי כלום, פשוט תתבעי על הלנת שכר! מגיעים לך פיצויים עצומים על כל התקופה הזאת, אל תוותרי להם!

זה צ'ק

של כמה ימים שעבדתי בינואר. 3-4 ימים בערך. עד עכשיו לא קיבלתי את הצ'ק הזה (אפילו שהסכום לא הכי גדול אבל ...) טוב נראה .... אין לי כוח לשטויות האלה

Mip Mip

New member
לא קשור

משכורת חייבים לתת לך עד ה10 בחודש של החודש הבא!!! זו הלנת שכר לא משנה אם זה 20 ש"ח או 2000 ש"ח את יכולה לתבוע אותם- או לפחות לאיים זה בטוח יזיז אותם. תגידי להם שאת רוצה את הצ'ק היום כי מדובר בהלנת שכר ואם הם לא נותנים לך אותו את הולכת לתבוע אותם.

bell boy

New member
אם כבר סחרוף יום א אני בהופעה שלו

גררר כשהגיטרה מנסרת את הלילה

למעלה