...משהו על התמכרות.

SMARKI

New member
...משהו על התמכרות.

כבכול בוקר לפני שאני מדליק אור במשרד ,מתישב אני על הכסא ומתחבר לתפוז. בתוך ה``קוביה `` הכתומה מופיע המשפט ``מתחבר לשרת אנא המתן\ני... וכמו בכול יום אני ממתין.רק מה היום הופיע לי משפט שאינני רגיל לקבלו ``אין אפשרות להחבר לשרת.`` מברורים שערכתי חסמו לי את החיבור וההרגשה גרועה יותר מאשר לקום בבוקר ולחפש את הרכב בחניה, ולגלות כי הוא נגנב. אז עד שאמצא פתרון לבעיה אני מחוץ לתחום-לפחות לכתוב בפורום אני יכול. בכול מקרה אם מישהו יודע איך עוקפים חסימות ,מוזמן לעזור לי.

passion

New member
בקשר להתמכרות

אני כל כך מבינה, גם אני חסומה, מרגיז - אבל נורא נחמד פה, חבר`ה על הכיפאק. אתה באמת מכור אם אתה מעדיף שיגנבו לך את הרכב... מה קרה? יש אהבה?

אילה.

New member
שומרת לך מקום...

לא יכולה לעזור בחסימות, אבל שומרת לך על המקום... וש... ידברו... הקנאים! :) אילה

patishon

New member
לסמרקי !!

אני יודע איך עוקפים...... אתה לא מצפה שאלמד אותך מעל גלי האתר, ועם יד הלב מתאים לי ככה !!! למה? ככה תכתוב יותר בפורום ומי כמוני אוהב את סגנון כתיבתך. חברך בפורום עד להודעה חדשה ........... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> פטישון.

דורית!

New member
מגיע לך!

חחחחח סמרקי.... בסוף עוד חלילה תצטרך למצא את עצמך עובד במשרד.... לא יכולה לומר שלא שמחה לאיד. אתם אנשי הבוקר החביבים.... מה יקרה אם תעבדו קצת???? אגב, לאור המצב, המזכירה שלך תצטרך לתאם הכל מחדש. ביי דורית! B-)

סמרקי אני לא יכולה שלא להגיב .....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני מספיקה לצחוק עליך עכשיו יאמכור שכמוך חחחחחחחח מה תעשה עכשיו??????????? מה חשבת שלא יעלו על זה שאתה כל הזמן בציט???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקת , נו תחזור מהר !!!!! שלך שרון 8-p

למעלה