אני נשאר אפס ? ככה מתחילה איתי ? לפחות יש לי לאן להתקדם
ש שולינקה 27 New member 13/10/02 #65 גרררררררררר,,, ממוש,, תחליף מס´ למשקפים,, אלו עושים לנו בעיות וסכסוכים,,,,
ל ליהי האחרת New member 13/10/02 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רואה......גם אני יכולה ללמד אותך דבר אחד או שניים..... (וכבר הוכחתי את זה...חחחח) אז לזרת יקירי??????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רואה......גם אני יכולה ללמד אותך דבר אחד או שניים..... (וכבר הוכחתי את זה...חחחח) אז לזרת יקירי??????
ט טאKילה New member 13/10/02 #14 ../images/Emo117.gifליזור נחון חחחחח../images/Emo67.gif קרן ליזר הקפית כזו של א.אבן שושן.ליהי.. תודו שהיה אחלה בפארק . יודעים השלמתי בקומזיץ עם החבר הכי חמוד שלי. אין אין את האהבה שלנו אי אפשרר להפסיק. כי זו חברות מופלאה..מתה עליך מקסיקני..
../images/Emo117.gifליזור נחון חחחחח../images/Emo67.gif קרן ליזר הקפית כזו של א.אבן שושן.ליהי.. תודו שהיה אחלה בפארק . יודעים השלמתי בקומזיץ עם החבר הכי חמוד שלי. אין אין את האהבה שלנו אי אפשרר להפסיק. כי זו חברות מופלאה..מתה עליך מקסיקני..
ע עינת ההיא New member 13/10/02 #66 ´סאחתק... שעה אני מסבירה לך איך מגיעים... וכשהגעת.. אפילו שלום לא אמרת..