משהו על הקומזיץ...

משהו על הקומזיץ...

הגעתי מאוחר לפארק הנחמד הזה בבת-ים ודי נדהמתי. עשרות רבות של אנשים שהגיעו מכל קצוות הארץ,פרצופים צבעוניים,חלקם מחייכים מאושר,חלקם מחייכים ממשהו אחר,וחלקם ממש מבואסים. ההתקבצות היתה ברובה קליקתית,צפופה וסגורה,מה שהיקשה עלי את ההשתלבות, וקולות התפעלות ("אה זו את??" "אההה זה אתה??) וחיבוקים נואשים נצפו בתכיפות מדאיגה מה... נחמד לראות אנשים. לשבת ככה בצד על הדשא,להסתכל בהם,ולתהות על המכנה המשותף שהביא אותם להתקבץ דווקא שם. את שלב ההתפכחות של הדמויות מאחורי הניקים כבר עברנו כולנו במיפגש הראשון שלנו,כך שאת החלל של ההלם מילא הצורך לשמוע ולהקשיב לאנשים באמת. ולמדתי גם מילה חדשה... ליזiר....(ליזור)

sahr12

New member
מי היה מבואס מייקי????

לא ראיתי היה חשוך......חחחחח

גיוRא

New member
דווקא לשם זה לא המכנה המשותף..

זו טקילה הביאה אותם..{אותנו}

מה´פיתום, גיורא בא בשביל משהו אחר

אבל אישתו קילקלה לו הכל..... (שמעתי שהוא מת על שיניים...)

גיוRא

New member
אישתו קילקלה?,,קשקשנית אחת..

את רק מדברת... אישתו היצילה לך ת´מצב...

שלום לכולם חזרתייייייי

הכל בסדר התינוק בסדר ואני עדיין עם כאבים אמרו לי שאם ימשיכו לי הכאבים או חס וחלילה יהיו לי דימומים לחזור לבית חולים שוב. אז איך היה בבת ים ביום חמישי? שמעתי סיפורים מג´רי ומדליקה שג´רי מינגל וסער כאילו עזר לו וגנב את כל הסטקים חחחח זה נכון סער? לא יפה חחחחח

גיוRא

New member
איזה יופי שאת פ´סדר..

מה אתם רוצים מסער..? הוא רק היה המלצר... מה הוא אשם שלא רצו לאכול והכריחו אותו לטעום הכל?

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח...מנייאקים...

תשאלי את עופיוני...רק את הסטקים שנפלו על הריצפה הם נתנו לי.. חחחחחחחחחחחחחחחח.......ואופטי בלע אותם!חחחחחחח......

sahr12

New member
אף אחד לא מת מקבב מלא עפר...חחחח

מי אכל אותו בסוף??????? אה אופטי!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

למעלה