משהו על המלך

משהו על המלך

ואני כמובן מדברת על המלך הבלתי מעורער של העולם שלא לדבר על של הפורום הזה. מי שעדיין חושב שאני מדברת על עברי לידר צריך ללכת לפינה ולחשוב על מה שהוא עשה. אני מדברת כמובן על יוני בלוך. כתבה עליו מוואלה... כזו תופעה ו
לא רוצים לפתוח עליו פורום, נו באמת....

lollapalooza

New member
בלע

אני מבינה שאני הבנאדם היחיד בעולם שלא מתלהב מ"המלך"... דווקא הקשבתי לשירים שלו ולא כזה התלהבתי... חמוד. זהו.

Rain Star

New member
אז זאת הכתבה עליה הוא התפלסף!!

"אומרים עלי שאני בחור אמיץ"
"למה אתם לא מבקשים מתומר ומטל לעשות לכם דברים? גם הם יכולים!"

אני חייבת להגיד (לא קשור לשרשור הזה

השיר הזה....זה פשוט מדהים!!! וכמה אפשר כבר להתרגש משיר?? עד כמה אפשר להתחבר לשיר, כי זה רק שיר, אבל.... בהתחלה זה היה לי עם כל השירים של עברי...ועכשיו, למרות שאני תמיד העדפתי לועזי, השיר הזה לא יוצא לי מהראש. כשאח שלי חוזר בסופ"שים מהצבא, אחרי שבועיים שהוא לא היה בבית הוא תמיד תמיד מתישב במחשב ושם רק את השיר הזה! הוא .....הוא עושה צמרמורת, וממש עכשיו אני שומעת אותו, וקה, קשה שלא לבכות בגללו! הוא מדהים-כבר דיברו עליו פה אם אני לא טועה-imortal אין יותר יפה ממנו! יוווו צמרמורות צמרמורותת! זה מדהים! לא איכפת לי אם לא תגיבו..

תיקון-

my immortal עכשיו אני שומעת עוד שירים שלה וזה פשוט.....יו! אני הולכת לקנות את הדיסק!! Evanescence זהו.

Arielcohen

New member
יש לי את הדיסק שלהם

"My Immortal" היא בלדה קורעת, אבל אל תצפי לעוד כאלו בדיסק. רובו מורכב משירי פופ-רוק כאלה, כמו "Bring me to life" (רק הרבה פחות טובים). דיסק נחמד, אבל הוא לא שורד יותר מחודש במערכת.

Arielcohen

New member
אם את כזאת...

אז הדיסק יימאס עלייך יותר מהר. עזבי, בטווח הארוך עדיף שלא תקני

S

sunshineBK

Guest
מה הולך פה??

לא הייתי בפורום איזה חודש אולי ופתאום כולם פה סוגדים ליוני בלוך? בפורום עברי לידר?? זה פשוט מוזר... וב לא כזה מוזר כי אני גם מתה על עברי וסוגדת בטירוף ליוני בלוך אבל.. עדיין הייתי ממש מופתעת! טוב אז בקיצור רק רציתי להגיד שאני מסכימה עם כל מילה ויוני בלוך מלך!

לא כולם פה

יש הרבה שלא. אני ממש ממש ממש לא. אני גם לא מבין איך אפשר להגיד מלך על זמר שעוד לא הוציא דיסק 1. וגם אחרי שהוא יוציא,הוא יישאר זמר בינוני ביותר לדעתי. אבל היום זה נורא באופנה להגיד-יוני בלוך מלך,וזה מה שקרה פה בחודש האחרון.

S

sunshineBK

Guest
אז לא ידעתי...

בכלל זה מפתיע כמות האנשים שמודעים לקיומו ואוהבים אותו כל כך.. אני וחברים שלי ממש אוהבים אותו ואת המוזיקה שלו אבל רוב השכבה שלי נגיד לא שמעו עליו בחיים, אז זה מוזר לגלות כל כך הרבה אנשים שחושבים כמוני... וכן כשאומרים שהוא מלך זה די בשביל הקטע ולא עניין אובייקטיבי, כי למשל בתור כותב טקסט הוא ממש הזוי (אבל זה חמוד) והוא מלחין ממש טוב... וצריך פורום יוני בלוך!

צבי שתוק.

דוגרי, פשוט שתוק. אני מצטערת על התגובה הקיצונית אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר. "אני גם לא מבין איך אפשר להגיד מלך על זמר שעוד לא הוציא דיסק1" די באמת שדי.

הקטע שעצבן אותי, למקרה שאת תוהה.

אבל היום זה נורא באופנה להגיד-יוני בלוך מלך,וזה מה שקרה פה בחודש האחרון. אנחנו אוהבים את יוני בלוך כי יוני בלוך מעולה. להגיד שאנחנו עושים את זה כי זה אופנתי זה ממש אבל ממש מעצבן.

למעלה