משהו על החיים......

משהו על החיים......

מוקדש אישית לכל אחד ואחת פה. החיים הם המורה שלנו, המלמד אותנו באמצעות התנסויות, מהן טובות ומהן מכאיבות. קשה להבין את פשר הימים הגרועים, אך מתוך הזמנים הקשים אנו לומדים להתחזק. אנו לומדים לעמוד איתן, ולהתחיל מחדש כל יום, גם כאשר אנחנו פגועים ומתוסכלים. אנו נוכחים לדעת כי ההנאות הקטנות הן לעיתים היקרות ביותר, וכי הפסד הוא לפעמים צעד נוסף לקראת הצלחה. וכאשר המזל מאיר שנית את פניו אלינו, ואכן כך הוא בסופו של דבר, אנו מוצאים את עצמנו יותר מחוזקים, מכירים את עצמנו יותר טוב, ומסוגלים לחוש את בירכת השלום של הימים המבורכים יותר משיכולנו בימים עברו. *********************** חומר למחשבה.... אוהבת מאיה

שכחתי להוסיף....

את שם המכותבת: -דונה לוין מה, חשבתם שכתבתי הכל לבד? איפה? אני? אבל יש בזה משהו.... לפעמים אנחנו מנהלים קרבות קשים ומתישים... רק צריך לזכור את כל התמונה. והמטרה הגדולה היא לא לנצח את כל הקרבות...אלא את המלחמה כולה. ונעשה את זה יחד, כולנו. אני

A-naT

New member
מקסים, תודה

אני שומרת את כל השירים שמפרסמים פה, כולם כל כך עמוקים, מעוררים מחשבה

ואיפה את שומרת אותם?

נו, למדי אותי משהו חדש. כמו שאת יודעת, אני די בורה בעניינים הללו. ואשמח ללמוד דברים חדשים. ומה שלומך, יקירה? בא לך לעלות על האי.סי? אוהבת, אחותך הגדולה.

באמת.. ?!

איזה רעיון מקסים, אולי לפעמית צריך להעלות אותם כאן שוב, מחדש, אם הם מתאימים למקרה מסוים.. בי מה נשמע אצלך היום?

A-naT

New member
ניבי ומאי

פותחים את ההודעה בעמוד משלה, ואז לוחצים עליה עם העכבר על הימני ולוחצים שמירת קובץ, זה נשמר הדוקיומנטס

וואי מקסים..

האמת אם לא היו ימים רעים, אז לא היינו יכולים להעריך את הטובים..

וגם בלי הימים הרעים.....

לא הינו ניבנים ומתחזקים. ככה זה, צריך לבנות לבנה אחר לבנה כדי ליצור ארמון.

למעלה