משהו על הדר עוזרי

משהו על הדר עוזרי

למי שרואה כוכב נולד...

מיכל שב

New member
יש לי בעיה עם מה שקרה../images/Emo4.gif

קודם כל אני חושבת שהדר מקסימה ושיש לה קול נהדר. הוא לא מצליחה לתפקד מול קהל ואני באמת חושבת שלא הגיע לה לעלות לחצי הגמר (למרות שאני מאוד אוהבת אותה). ריקי גל חוזרת על טעויות עבר. את האחים צנחני היא העלתה לחצי גמר כי אנשים כעסו שהיא קטלה אותם כל כך. הראל סקעת היה מנצח (אני חושבת למרות שאני באופן אישי מעדיפה את מויאל) אם היא לא היתה נמרחת עליו... אותו הדבר עם הדר. אנשים מצביעים לה כי הם תובעים את עלבונה. אם ריקי לא רוצה שהדר תעלה לגמר אז כדאי מאוד שתשב בשקט בחצי גמר ולא תגיד כלום... חבל לי על הדר כי אני חושבת שיש לה המון המון המון פוטנציאל. יכול להיות שעוד ניסיון בעתיד יקפיץ אותה.

מיכל שב

New member
ולגבי אבא של הדר

אני מבינה את הכעס שלו אבל הוא חייב להבין שאם הוא שולח את הילדה (או אם הילדה שולחת את עצמה) לאור הזרקורים שיקח בחשבון שהוא עלול גם לקבל ביקורת (וזה תמיד מזכיר לי את דוד תשובה שבאופן שיטתי הורס לברוך דגו את הקריירה כי הוא מנהל לו את החיים ולא נותן לו להסתדר לבד - אבל זה להבדיל אלפי הבדלות).

LuNa MaJnUnA

New member
הם חולקים את הנפש

<משפט של איזה מאמן מלפני כמה שנים> אבא לא יכול לראת את הבת שלו סופגת עלבונות כאלה ולא להגיד כלום. זה כאילו הוא נעלב איתה

מיכל שב

New member
מסכימה איתך

גם אני לא פעם נעלבת עם אחד הילדים שלי. הלב נקרע לי. אבל לפעמים צריך לדעת לשחרר את החבל. אנחנו (ההורים) לא תמיד נהיה ליד הילדים שלנו, והם חייבים ללמוד להסתדר לבד.

מיכל שב

New member
אבל זה לא אומר שאני עושה את זה...

נורא קשה לשחרר את החבל. לפעמים קשה לשחרר אותו גם כשהילדים כבר נשואים ואפילו כשיש להם ילדים. אנחנו בתור הורים תמיד רוצים להגן על הילדים שלנו ולפעמים קשה לנו להבין שהדרך הטובה ביותר ללמוד היא להתנסות גם בטעויות.

LuNa MaJnUnA

New member
כפרעליה לא זייפה../images/Emo6.gif

''קודם כל אני רוצה לציין שהיום הדר שרה יפה''

למעלה