משהו על גלי ישראל

משהו על גלי ישראל

בכל החג הזה לא שמעתי משהו מיוחד ברדיו, רק קצת בגלי צה"ל מצאתי את עצמי כמעט כל החג מקשיבה לגלי ישראל עם תוכניות לחג גם מעניינות, גם אחלה מוזיקה יישר כח. מקווה שהם ימשיכו ככה

olli3

New member
מנהל
אין ממש

קודם כל לא אמור להיות. דבר שני שני התדרים של התחנה הם 106.5 (משדר שנמצא ליד עפרה) ו102.5 (משדר שנמצא איפשהו באיזור ירושלים - כנראה דרומית). הקליטה בגוש דן נותנת בעיקר רעשים + גלי ישראל, הקליטה לעומת זאת באיזורים המזרחיים יותר מגוש דן הרבה יותר טוב.

רק העירבוב המוזר בין מוזיקה חסידית למוזיקה

מזרחית-ישראלית קצת מוזר לי, ולדעתי התחנה לא הפנימה עדיין שאם היא תמשיך לערבב בכל תוכנית גם קצת ספורט וגם קצת רבנים וקמצת מוזיקה חרדית וקצת ישראלית אז המאזינים פשוט יברחו לתחנות אחרו, כמו רשת ג'/לב המדינה או לחלופין קול חי/ברמה., והדוגמא הכי טובה שהייתי נותן לגלי ישראל לחקות זה את ערוץ-7, שנתנו שעות למוזיקה ישראלית שעות למוזיקה מזרחית ושעות למוזיקה חרדית כשהרוב זה מוזיקה ורק קצת היו תוכניות של מלל אקטואליה/הלכה וכדו'. כל עירבוב כילאים אחר רק יגרום לתחנה שלא ישארו לה מאזינים, כמובן שגם נושא הקליטה הוא נושא שראוי לדון בו בפני עצמו, שאין לגלי ישראל קליטה חוץ מקליטה בינונית בי-ם וקליטה חלשה באשדוד ודרומה עד לבאר שבע, צפונה מאשדוד אין קליטה בכלל, כנראה שהשומרון הוא לא נקרא אצליהם התנחלות.

olli3

New member
מנהל
תוסיף את ים המלח

הייתי בים המלח אתמול וציפיתי ששם ביט FM תיקלט לה, אך כל מה שקיבלתי היה את הביפ של האין שידורים שהם שמים בשבתות ומועדי ישראל. התפלאתי על איכות הקליטה הדי טובה שם. בדקתי את טווח הכיסוי של התחנה מבאר שבע כל כמה זמן ופשוט התפלאתי שבחוף המלונות עדיין קולטים את גלי ישראל. ככה שנראה לי שגם הירדנים ממול קצת סובלים.

למעלה