משהו על איפור

משהו על איפור

אני פשוט לא מצאתי משהו אחר שקרוב לאיפור שדיי קשור לאופנה? אחותי נתנה לי אדמה אינדיאנית עכשיו יש לי כבר סומק אבל הבנתי שזה גם משמש בתור סומק וגם בתור משהו שנראה כאילו שיזוף?? לא בדיוק הבנתי מה זה והיא לא יכולה להסביר לי מישהו כאן יכול להסביר לי למה איך כמה למה? הצבע עור שלי לבן לגמריי דרך אגב

Agnetta

New member
אדמה אינדיאנית - תשובה

היי אלייה! אדמה אינדיאנית כאמור מאוד יפה בתור סומק, אבל דעתי האישית (גם מתוך ידע ונסיון) עדיף להשתמש בה בתור סומק בעיקר בחודשי הקיץ והסתיו, כי אז העור הלבן מקבל גוון קצת יותר שזוף, אדמדם, וזה משתלב נהדר עם הצבע שהתווסף לפנים והולך יופי עם בגדים בהירים ובגדים בצבעי זית. אדמה אינדיאנית גם משמש בתור תוספת שיזוף לכתפיים ולחלקים העליונים של הגוף, בגלל שאם שמת את זה על הפנים הרי תרצי שיהיה לזה קו אחיד עם הצוואר, ולא שזה יראה כמו כתם מלאכותי על הפנים, אז מאפרים קצת את הצוואר ואת הכתפיים ופתח החזה וזה מאוד סקסי ומחמיא. תתחדשי ותהני מזה.

DREAM111

New member
אדמה אינדיאנית

שאני קניתי את האדמה האינדיאנית האמת לא השתמשתי בזה פרט לאיפור. מאוד אהבתי כסומק כמובן וזה היה משמש אותי גם כצללית. לגבי האיפור של כתפיים צוואר ופתח חזה אני תמיד מאפרת את כל האיזורים שכמובן מתחיל בבסיס של פודרה וממשיך בהברשה של סומק כך שאני לא יודעת אם זה ממש קשור לאדמה האינדיאנית או לצורת איפור. יכול להיות שיש מי שממש בדרך כל שהיא מאפרים את הכל ויוצרים מהן בסיס של שיזוף. אני אנסה לברר את זה ואומר לך פרטים מדוייקים יותר.

וואלה תודה שיחקתם אותה!

אני מעדיפה את הצבע שקיבלתי אדמה אינדיאנית לשיזוף או מה שזה לא יהיה (מחברת JADE ) מאשר האדמה אינדיאנית (של CAROLINE) שיש לי בתור סומק שקניתי כי כשאני שמה את הסומק אני נראית באמת כמו אינדיאנית הוא ממש בולט אפילו אם אני שמה קמצוץ כי אני לבנה וזה לא שקניתי משהו יותר מידי חום התאמתי ושפוט ההוא לשיזוף יותר משתלב וזה גם נוצץ כזה עכשיו עוד שאלה איפה יש פורום של שמנות ויפות לא מוצאת אותו וראיתי פה שמישהי רשמה שיש כתבה בפורום הזה?

DREAM111

New member
ברוכה המצטרפת קודם כל

פורום שמנות ויפות בבקשה קישור.

../images/Emo25.gifאיפור קיץ

אחותך נתנה לך משהו יעיל מאוד לקיץ כי הסומק פשוט מהמם בקיץ במיוחד כשאת שזופה. עוד טיפ קטן - שימרים ( נוזל מבריק, פודרה מבריקה) פשוט מהממים לקיץ! זה עושה הצללות מהממות בפנים...חברה שלי סיימה קורס באיל מקיאג' והיא איפרה אותי והתלהבתי נורא מהשימרים זה פשוט מראה סקסי לקיץ. לכן אני רצההההההה לקנות אותם! מיאווו חתולה

למעלה