משהו נחמד...

Coldplayist

New member
משהו נחמד...

מצאתי ביצוע חי של Green Eyes שבהתחלה שלו כריס אומר משהו נורא מבדר... הבעיה היא שלא בדיוק מבינים מה הוא אומר... אבל הצלחתי איכשהו לפענח וזה נורא מצחיק. וידאו וה"תירגום" ל-מה שכריס אומר: this is the part of the concert where everyone can just nuzzle back with their girlfriends and eat popcorn and if you don't a girlfriend just eat your popcorn and if you don't have popcorn eat someone else's girlfriend popcorn

Coldplayist

New member
תיקונים

this is the part of the concert where everyone can just nuzzle back with their girlfriends and eat popcorn and if you don't got a girlfriend just eat your popcorn and if you don't have popcorn just eat someone else's girlfriend popcorn

steelwater

New member
תודה

כריס כזה חמוד ומצחיק! שמתם לב שבהתחלה הוא שר "Johnny you are a rock upon which I stand" חחח איזה חמוד הוא! ובסוף הוא מתבלבל וזה חמוד שהוא אומר להם שיחזירו להם 25 אגורות על זה חחח. ראיתי יותר מפעם אחת שהוא התבלבל בשירים ולא יודעת, זה קצת מעצבן כאילו. אני לא הייתי רוצה ללכת להופעה שלהם ושכל שיר הוא היה מתבלבל.

WhiteShadows

New member
המ צודקת

זה חמוד שהוא מתבלבל והכל אבל לא צריך להגזים...למרות שלמען האמת למי אכפת אם הוא מתבלבל או לא, העיקר שאני אראה הופעה שלהם

jony543

New member
../images/Emo45.gif

אחי עובר עליך משהו מקווה שלא כבד מדיי בשביללך

למעלה