משהו נחמד יכול להיות שאפילו תזדהו עם הכתוב
M Mילק שייק New member 24/3/06 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובקשר לסעיף 4.... גם אני ובעלי מתקשרים באימיילים הכל שם כל כך נכון,וכל כך מצחיק....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובקשר לסעיף 4.... גם אני ובעלי מתקשרים באימיילים הכל שם כל כך נכון,וכל כך מצחיק....
R Ritrita New member 24/3/06 #4 ובקשר ל-9../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני גאה לומר שלא בדקתי!!! מצחיק לאללה!
ובקשר ל-9../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני גאה לומר שלא בדקתי!!! מצחיק לאללה!
D d a l i a l New member 24/3/06 #6 מי הגיע עד 9... אני התביישתי כבר אחרי מספר 3 לראות כמה שזה נכון וסגרתי...
S spiky1 New member 24/3/06 #8 מנצל"שת לעוד משהו נחמד מסוג אחר לחלוטין, אבל נראה לי שיכול להיות רלוונטי לרובנו.
R Ritrita New member 25/3/06 #9 ../images/Emo207.gif../images/Emo29.gif מנצלשת להגיד לילה טוב! אני הולכת לשחוק את הרגליים במסיבה היום, ושום דבר לא יעצור אותי
../images/Emo207.gif../images/Emo29.gif מנצלשת להגיד לילה טוב! אני הולכת לשחוק את הרגליים במסיבה היום, ושום דבר לא יעצור אותי