רצף בדיחות...שששש גנבתי בלי לקרוא
שימו לב כולם", פתח המורה בתיכון בדיבורו למול תלמידי הכיתה, "שבוע הבא יש לכם מבחן מסכם על החומר שלמדנו. כולם מגיעים למבחן. שום תירוץ לא יתקבל ואף אחד לא משוחרר. לא מוות של סבתא, לא חתונה של דודה, ולא ברית מילה של אבא!" אחד התיכוניסטים שאל בחיוך, "ומה יקרה אם ערב המבחן ייפול בדיוק על ערב של פעילות מינית מתישה?" "לא צריך להוות בעיה", ענה המורה, "תוכל לכתוב ביד השנייה..." ______________________________________________________________________________ אישה אחת עלתה לאוטובוס אבל לא היה לה כסף לשלם לנהג, לכן היא נתנה לו ביצה. למחרת עלתה בשנית עם ביצה ומסרה אותה לנהג, וכך היה כל השבוע. יום אחד היא עלתה כשבידיה תרנגולת, וחלפה על פני הנהג מבלי לשלם. "תסלחי לי גבירתי", שואל הנהג, "מה זה?" האישה משיבה לו, "זה חופשי חודשי..." ______________________________________________________________________________ אישה אחת מגיעה לגניקולוג ואומרת, "דוקטור, הכנסתי ויברטור ועכשיו אני לא יכולה להוציא אותו!" "יש לי שתי בשורות", אומר לה הגינקולוג אחרי שהוא בוחן אותה, "אחת טובה אחת רעה." "ספר את הרעה קודם", אומרת האישה. הגינקולוג מספר, "אני לא יכול להוציא את הויברטור." "ומה הבשורה הטובה", היא שואלת. משיב לה הגינקולוג, "אבל אני יכול להחליף לך את הסוללות..." ______________________________________________________________________________ נשים חכמות יותר מגברים, רגישות יותר מגברים, יפות יותר מגברים, מטופחות יותר מגברים, סובלות כאב יותר טוב, ויצירתיות יותר... אז מה? אנחנו לא צריכים לחפש שיח בשביל להשתין בטיול... ______________________________________________________________________________ מרוקאי אחד לא הרגיש טוב ואשתו הזמינה לו רופא. בסיום הביקור פונה הרופא לאישה ואומר, "הבעל שלך סובל מהתמוטטות עצבים, הוא זקוק למנוחה רבה." המרוקאית שואלת את הרופא, "ומה עושים במצבים כאלה?" "הנה קחי כדורי שינה", הרופא אמר לה. האשה שאלה את הרופא, "ומתי לתת לו אותם?" "אל תתני לו אותם", השיב לה הרופא, "קחי אותם בעצמך..." ______________________________________________________________________________ גבר אומר לאישתו: "את יודעת, את ממש כמו קוקה קולה." האישה משיבה: "מה, אני טעם החיים שלך?" הגבר המתוסכל אומר: "לא, את סתם שחורה עם גזים..." ______________________________________________________________________________ מוכר כרטיסים אומר לבלונדינית: "גברת, זהו הכרטיס החמישי שאת קונה לאותו הסרט." הבלונדינית משיבה לו: "כן, אני יודעת. אבל בפנים נמצאת אישה שכל הזמן קורעת את הכרטיסים..." ______________________________________________________________________________ בלונדינית אחת שואלת את חברתה הבלנודנית: "תגידי מה יותר רחוק לונדון או הירח?" הבלונדינית השניה עונה: "הלו, את רואה מפה את לונדון..." ______________________________________________________________________________ איש אחד הולך ליד נהר ושומע צעקה מהמים. הוא מסתובב ומבחין בגבר שטובע וצועק: "הצילו, אני לא יודע לשחות!!!" עונה לו האיש: "גם אני לא יודע לשחות ואני לא עושה מזה כזה סיפור..." ______________________________________________________________________________ אישה אחת נכנסת לתערוכת אומנות, נעמדת מול תמונה ואומרת לשומר בזלזול: "לזה קוראים אומנות?" עונה לה השומר: "לא, לזה קוראים מראה..." ------------------------------------------------- הרופא מסביר לפולניה שבעלה עבר התקף לב. " הכי חשוב שתנהלי את הבית ברוח טובה, חיוך , פתיחות תני לו הרגשה שהעולם שווה ויפה, אחרת הוא עלול לחוות עוד ארועים , שיהיהו אפילו יותר הרסניים מהאחרון" "מה אמר לך הרופא" ? שואל הבעל בדאגה והפולניה עונה . "הוא אמר שלא נשאר לך הרבה זמן לחיות"