משהו נחמד...

lee_1

New member
משהו נחמד...

בשעות אלה של הלילה, שאין לי מה לעשות באינטרנט החלטתי לעשות משהו נחמד...אז ככה... במקום ה-ראשוןאצלנו בפורום-e-magineעם 709 הודעות אתה זוכה במדלייתזהב!!!
ישר כוח!!! תודה על ניהול הפורום בצורה מעולה... במקום ה-שניאצלנו בפורום- שירז**עם 172 הודעות את זוכה במדליית כסף!!!
ישר כוח!!! תודה על העצות המעולות שאת נותנת ועל כל החומר שאת אוספת בשבילנו במקום ה-שלישי אצלנו בפורום- lee_1 (מי אם לא אני?) עם 119 הודעות אני זוכה במדליית ארד
ישר כוח!!! אין לי מה להגיד על על עצמי, אני ישמח אם אתם תגידו... במקום ה-רביעי אצלנו בפורום- רוזנה עם 75 הודעות את זוכה ב-
וב-
,
ישר כוח!!! אותך רוזנה, עוד לא יצא לי להכיר יותר לעומק, ואני מקווה שבקרוב ייצא... אני מאוד
את הפורום שלנו, ומקווה שהוא ימשיך לפרוח ולהתקיים כמו שהוא... אני מאוד מעריכה את מי שכותב כאן, ומקווה שלכולנו תהייה גמילה קלה ומוצלחת!

lee_1

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

קצת השתגע לי כל הקטע עם הדגשות אבל אני חושבת שהבנתם מה רציתי להבהיר שם

e-magine

New member
לי לדעתי יש לך הרבה יותר הודעות

וגם לשירז. אני לא יודע בדיוק איך לקחת את הנתונים אך זה לא נראה לי הגיוני.

e-magine

New member
אגב נתונים

לסרפד יש 174 ולאשליה יש 78 רק שתדעי שהנתונים לא מדוייקים, כי הם כוללים גם הודעות של כותבים אחרים, בהן מופיעה שם חבר הפורום. כך למשל, אם אכתוב בכותרת lee_1 תתווסף לך עוד הודעה. כנל אם מישהו כותב e-magine תתווסף לי הודעה למניין, אך אם יכתוב אימג´ין, כמובן שלא תתווסף. ועוד הסבר על הממשק של תפוז, הוא משקף את הפעילים שבין הכותבים ב - 30 הימים האחרונים. לכן חברה שכתבו הרבה מאד הודעות כמו ליאור ולוני אך הפסיקו לכתוב, פשוט נעלמו ולעומת זאת אנשים שכתבו הודעה אחת, מופיעים.

lee_1

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo4.gif

בזאת אני מצהירה שאין לקחת את הדבר שעשיתי ברצינות זה סתם היה בשביל הקטע, רציתי לעשות משהו נחמד אבל אחרי הכל יצא לי בלאגן אחד גדול.......

e-magine

New member
זה באמת נחמד, מה את נאלבת לי ../images/Emo35.gif

חוצמיזה שכמות ההודעות שלי זה משהו מפחיד

רוזנה

New member
יווווווו ../images/Emo12.gif

כבר הספקתי לכתוב 75(!) הודעות?!?! האם זה אומר עליי שאני חלק מהפורום הזה?!!? יווו לייייי, עשית לי את היום חומד
ואני בטוחה שעוד יצא לנו להכיר

lee_1

New member
סוף סוף!!!

מישהו מעריך את מה שעשיתי אבל אני שוב יגיד, שזה לא היה משהו מדוייק כמו שאימג´ן אמר... אם תסתכלו על השעה, תיראו שהיה מאוחר בלילה, והיה לי משעמם מאוד!!! רוזנה, ברגע שהיתה לך הודעה 1 והחלטת שאת מחפשת אצלנו תמיכה, ורוצה לשמש תמיכה ולהיות חלק מאיתנו, את כבר נהיייית חלק מאיתנו

e-magine

New member
לי, אני מעריך את מה שאת עושה בפורום

עובדה היא שכאשר הייתי בחו"ל ביקשתי משירז וממך לשמור על הפורום, אם לא הייתי מעריך ,לא הייתי מבקש, עובדה היא שסמכתי עלייך למרות גילך הצעיר, כי ראיתי איך את מתייחסת כאן לאחרים ושאכפת לך. אז אולי אני פשוט צריך לשתוק קצת ובאמת לא להידחף לכל דיון, למרות שאני עושה את זה מתוך עניין ומתוך רצון טוב, כי באמת אכפת לי מהמקום הזה שהקמתי איתכם ביחד. אם הייתי לבד זה הרי לא היה שווה כלום. מצטער שנפגעת.

lee_1

New member
כנראה שאני...

לקחתי את זה קשה מידייייי בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני חושבת שאתה מנהל את הפורום בצורה טובה מאוד ואני אוהבת להיות חלק ממנו!

e-magine

New member
בטח שאת חלק, חלק חשוב

נכנסת בחיוכים ובסערה, נוכחותך נעימה ומורגשת ורצויה מאד

למעלה