משהו נחמד....

HapoelJerusalem

New member
משהו נחמד....

לאור ההתפתחויות היום האחרון ומציאת אוהדי מכבי שיודעים לדבר ולהסביר את עצמם בנועם (יש חיה כזאת?)החלטתי לעשות Debat כל אחד מוזמן לכתוב על עצמו על הקבוצה שהוא אוהב ולמה אוהד את הקבוצה ולתת דוגמה\דוגמא עד כמה רחוק הוא הלך עם הקבוצה שלו ואז נמצא מפורום WWF של יואב שופט נייטרלי (אוהד גבע שמאול ושוב יש חיה כזאת?)שיחליט מי הסביר את עצמו הכי טוב.

HapoelJerusalem

New member
נצל"ש

לדעתי עדיף לשלוח את התשובות רק במוצאי ייום הזיכרון מפאת כבוד לנופלים רק אחרי ששלחתי כבר נזכרתי.

לא בדיוק הבנתי למה הכוונה..

אם תוכל להסביר את עצמך יותר טוב. ?debat בטח התכוונת ל debate = ויכוח

AmiTutiT14

New member
חחחח יואב....

יותר מ60% מההודעות שלך בפורום הן תיקוני שגיאות כתיב באנגלית

עוד תיקון

הודעות = הן ולא הם כמו שתיקנת.. הודעה אחת - נקבה הודעות = הן

שiש

New member
הוי ועבוי!

נהיינו פה מורים ללשון כולנו, מה נסגר היום?

AmiTutiT14

New member
אבל יואבוש...

תראה: יותר מ60% מההודעות שלך בפורום הם.. דיברתי על האחוזים:) חע ניצחתי!! מואהאאההאאהאה.. סתם

HapoelJerusalem

New member
אההה אתה צודק שכחתי את הE לא

ראיתי תודה על התיקון אהה וקיבלתי 92 במבחן בלשון

את זה אמרתי

שכתבת debat ידעתי למה אתה מתכוון, זה כבר משהו אחר. שאמרתי שלא הבנתי ושאתה יכול להסביר את עצמך שוב התכוונתי לדבר עצמו שאתה מתכנן לעשות בפורום

HapoelJerusalem

New member
ליואב...

יואב יקירי,תכתוב חיבור בן עד 10 שורות (אני מתחיל להשמע כמו המורה שלי), ובו תכתוב למה אתה אוהד את הקבוצה שלך, מה עדיף בה על קבוצות אחרות ותן דוגמה עד כמה רחוק הלכת עם הקבוצה למשל: היית סנג'ר של מישהו לשבוע בשביל ישלווה לך את המנוי שלו. הבינותה? אם לא אין לי מושג איך איך להסביר לך!!!!! ואז יבוא שופט שיקרא את החיבורים ויחליט איזה חיבור נשמע לו המשכנע ביותר. ואז אם תזכה כולנו נגיד...... WTF?????? סתם כולנו נגיד..... woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

למעלה