משהו נחמד
ROZELESS New member 14/5/04 #5 בחיי איך שאנשים קרועים בעולם .. פחחחחחחחח .. בויינע זה גדול .... חחחחח קפטיין .. ז'אן לוק פיקארד .. אוף דה יו .. אס אס .. אנ טר פרייז .. חחחח
בחיי איך שאנשים קרועים בעולם .. פחחחחחחחח .. בויינע זה גדול .... חחחחח קפטיין .. ז'אן לוק פיקארד .. אוף דה יו .. אס אס .. אנ טר פרייז .. חחחח
ROZELESS New member 14/5/04 #11 פתחתי עכשיו בעבודה את הדף שיעבוד ברקע .. שמתי רמקולים על פול ווליום .. כל המעבדה אצלנו דופקת עכשיו דיסקו טכנו בסטייל פיקראד .. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד 15 דקות השעה אחת ואז הבייתההההההההההה !!!!!
פתחתי עכשיו בעבודה את הדף שיעבוד ברקע .. שמתי רמקולים על פול ווליום .. כל המעבדה אצלנו דופקת עכשיו דיסקו טכנו בסטייל פיקראד .. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד 15 דקות השעה אחת ואז הבייתההההההההההה !!!!!
ק קפטן פרוטון New member 14/5/04 #9 some weird stuff... זה כל כך מוזר... אולי אפשר להוסיף את זה לקישורים?
L Lu Tze New member 14/5/04 #12 אה!!!!! תוציאו את זה!!! תוציאו את זה מהראש שלי!!! השיר הזה מתנגן לי בראש כבר חצי שעה.
ROZELESS New member 14/5/04 #14 אני מזמזם את זה מ12 בצהריים .. מרוב שזה ממכר .. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קאפטיין ז'אן לוק פיקארד .. אוף דה יו .. אס אס .. אנ-טר-פרייז ..........
אני מזמזם את זה מ12 בצהריים .. מרוב שזה ממכר .. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קאפטיין ז'אן לוק פיקארד .. אוף דה יו .. אס אס .. אנ-טר-פרייז ..........
ט טאשה יאר New member 14/5/04 #13 נעתקו המילים מפי.... חיכיתי דקה שלמה לפיזמון עד שהבנתי שהוא לא יגיע לעולם... ובשביל זה הפסקתי את משינה?!?!
נעתקו המילים מפי.... חיכיתי דקה שלמה לפיזמון עד שהבנתי שהוא לא יגיע לעולם... ובשביל זה הפסקתי את משינה?!?!