משהו נחמד

נֵנָה

New member
שלום לכם חביבַי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני מנצלת את פתיחת השרשור של דני עם האנימציה המצחיקה
... מה אומר לכם, יעלי בודאי שובעת נחת ואני ממש מתמוגגת מההספק שלכם היום
כל כך הרבה הודעות ונספחים ... עוד לא התחלתי לקרוא אותם, ואני מבקשת סליחה מראש אם לא אגיב לכל אחד בנפרד ... בתי הלכה לסדנא לקישוט עוגות והביאה אלי את הנסיך הקטן שלנו
כך שלא חסרה לי תעסוקה. רק במקום אחד הוא אוהב להיות לבדו וזה עם העכבר מול המחשב, משחק בערוץ "הופ", כך שהייתי מנוטרלת לחלוטין. אבל, לפחות אביא בפניכם את תוצאות הסדנא וזו עוגת יום הולדת יפיפיה שצילמנו כאן, ליתר בטחון
שמא תינזק בדרכה הביתה, שלפחות תישאר מזכרת . אז הנה יצירת המופת מוצגת בפניכם

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif בשם בתי ../images/Emo6.gif אבל אם היא תיקח

הזמנות, לא ישאר לה זמן להקדיש לילדים, כי כל ההכנות והקישוט הזה לקחו לה המווון זמן, אבל, אני ממש גאה בילדה הקטנה שלי
שלומדת לעשות דברים כל כך יפים

חחחחחחחחחח יופי של אנימציה../images/Emo45.gif

ומשו היתולי מהמייל שלי....
לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אני אוהב אותך!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏נו.. ‏ברור שאני אוהב אותך.." ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏אם לא הייתי אוהב, ‏מזמן הייתי מתחפף מפה!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏ערב טוב אהובתי" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏אהלן, ‏ערב טוב" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏ערב טוב, ‏יש דואר?" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אל תטרחי מאמי, ‏אני אענה לטלפון!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏רוצה שאני אענה?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏נו?? ‏היום?????" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏יקירתי, ‏אמא שלך בטלפון" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏קחי, ‏זה בשבילך" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏טלפוןןןןןןןן לעזאזל!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏חשבתי שטבעת תשמח אותך" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏כד זה תמיד דבר שימושי" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏קחי, ‏קני לך מה שבא לך..." ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏לא קרה כלום! ‏זה לא משאיר כתמים" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏תשימי לב, ‏נו באמת!" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏סעמק איזה שלומיאלית!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אני מסכים איתך לחלוטין!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏אהה לא.. ‏פה את טועה!" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏מה את סתומה או שאת עושה את עצמך?" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אהה יופי.. ‏זה ממש טעים!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏מה יש לאכול?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏פפפפףףףף עוד פעם שניצל? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏מתאימה לך השמלה!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏עוד פעם שמלה חדשה?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏כמה עלתה השמלה?" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אופס, ‏דפקת לי ת'‏הרד-‏דיסק מאמי" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏נו מה? ‏את לא יכולה להיזהר?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏זאת פעם אחרונה שאת מתקרבת למחשב שלי!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏כיסחתי ת'‏דשא, ‏נחמד לא?" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏נגמר הדלק למכסחת דשא" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏תורך לכסח ת'‏דשא היום!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אחחחח הבושם שלך משגע אותי!" ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏חזק מידי הדבר הזה שלך" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏ראבק מסריח החרא הזה!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏מאמי הבאתי ת'‏סרט שרצית" ‏ לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏את בטוחה שזה מה שאת רוצה לראות?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏לא יעזור לך כלום! ‏יש משחק היום!" ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: "‏אהה לא! ‏הלילה אנחנו יוצאים לבד.." ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: "‏לא יפריע לך אם יוסי ישאר לישון כאן?" ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: "‏אנחנו 10? ‏אז מה? ‏אלו חברים שלי!"

למעלה