משהו נחמד

Mr. Nice Guy

New member
משהו נחמד

באחד החלומות בלילה הארוך מאוד שהיה לי אמתול, מצאתי את עצמי הולך בחלום עם חבר שלי ברחוב שליד הבית שלי, לא ידעתי שאני חולם, פתאום הוא שואל אותי, "תגיד לי, כשאני חולם איך אני מזהה שאני בחלום?" אז אמרתי לו, אהה זה פשוט, פשוט תסתכל למעלה לשמיים ואתה תראה שהם מאוד מוזרים, שנינו מסתכלים לשמיים ורואים צבעים וצורות מאוד מוזרות, הוכתי בתדהמה כי הייתי בטוח שזו היתה המציאות.. הפכתי לצלול וברחתי משם בטיסה (שבהמלכה התעוררתי).

דנה^^

New member
חח.... :)

אתה כזה מצחיק! התת מודע שלך פשוט צועק לך שזה חלום ועד שאתה שם לב... ;)בכל מקרה הבדיקת מציאות החדשה נשמעת לי קצת מפוקפקת... אני לא חושבת שיש קשר בין הצורות של השמיים לחלום ;)

זה נכון!

כשתסתכלי על השמיים בזמן חלום תראי שהם מדהימים ושונים מאד בדרך כלל משמיים רגילים, זה דבר ידוע את יכולה לקרוא הרבה הודעות בפורומים אחרים שמדברים על כך. זה יכול בהחלט לשמש גם כבדיקת מציאות, או נסי בזמן החלום הצלול הבא שלך להסתכל על השמיים, זה משהו משהו, מחזה מרהיב!

דנה^^

New member
מה באמת?

אני מניחה שעדיין לא יצא לי לראות שמיים כי אף פעם לא טרחתי להסתכל עליהם.. כשאני חושבת על זה רק פעם אחת בזמן חלום צלול יצאתי מהבית, היה אור יום אבל לא הסתכלתי לשמים, אני אשתדל לזכור לפעם הבאה :) תודה.

Variety

New member
האמתי שיש בדיקה דומה לא רעה בכלל!

אז ככה, הייתי נוהג לדמיין כל הזמן שאני בחלום צלול, ככה במשך היום לפנטז על זה, מה הייתי עושה. וכשהייתי מסתכל על השמיים, הייתי מנסה להזיז את העננים לצורה שאני רוצה. ומדמיין שהייתי מצליח. ממש פינטזתי על חלומות צלולים. באחד מהחלומות שלי, הסתכלתי לשמיים וכהרגלי ניסיתי לשנות את הצורת העננים והפלא ופלא - התצלחתי, גרמתי לענין להסתובב בספירלה ולגעת באדמה! וזה היה חלום צלול יפה אחד היפים שלי. העניין כאן הוא הציפיה. אם תצפי שיקרה משהו אז באמת יקרה! חלומות פז, Variety-

Chav

New member
שמע, רעיון אדיר

רעיון מצוין, אני יתחיל להתאמן, בסוף זה חייב לעבוד.

Variety

New member
תוספת(+דרך נוחה לעשות בדיקת מציאות)

אז בעצם אפשר לסכם את זה שכל בדיקה כזאת תפעל כי הרצון והציפיה מה שקובעים באמת. בקשר לבדיקות מציאות, אני יודע שזה מאוד מעצבן ומעייף לעשות ואין כח, אכל אם תפנטזו על מה תעשו בחלומות הצלולים שלכם, איפה תהיו, עם מי תהיו, ממש תדמיינו את המקומות, הפרטים, ה-כ-ל, זה ממש ילהיב אותכם. ואם נניח תחשבו על איך תגלו שאתם חולמים, אז תעשו את זה במציאות (אם זה הגיוני לעשות), למשל להתסכל על השמיים. לדעתי הרעיון בזה שזה מלהיג וכיפי ככה לחשוב על זה יכניס את זה טוב טוב לראש שלכם. ויגדיל את הסיכוי לעשות את הבדיקה גם בחלום. כי בבדיקות הרגילות, אם זה מעצבן אותכם לעשות, זה גם בחלום יעצבן ויהיה סיכוי שלא תעשו אותן בכלל. חלומות פז, Variety-

למעלה