משהו נחמד.

flowr..

New member
משהו נחמד.

מצאתי אתר שמלמד הקלדה עיוורת. זה קצת מכאיב באצבעות, כל האימונים, אבל זה ממש נחמד... flowr.. נ.ב. ונעבור לשאלות אישיות (סליחה, נעל), שעניינו אותי זמן מה, אבל שמעולם לא פתחתי הודעה בשבילם- ראסטות מן- מה מספר איי.סי.קיואך? ו-N0- סתם שאלה... כתבת פעם שאין לך איי.סי.קיו.- מדוע אינך מוריד? מקווה שההודעה לא יותר מדי חסרת תוכן...

בלה בלה

New member
וואו, הקלדה עיוורת!

אני חושבת שהשאיפה הכי גדולה (או הכמעט הכי גדולה) שלי בחיים היא לדעת הקלדה עיוורת, אין לכם מושג כמה זה מעולה (שלא נדבר על כמויות הזמן שזה חוסך..) פעם פעם כשהיינו קטנים היתה ארנבת, תוכנה מגניבה כזאת בכחול-לבן עם ארנבת - אוי, הנוסטלגיה.. משום מה אז לא הערכתי מספיק את היכולות המדהימות של ההקלדה העיוורת (זה אפילו נראה די מיותר) והמקסימום שהגעתי אליו היה שיעור 4 בערך - אין לכם מושג עד כמה אני מצטערת על זה כיום.. לפני חצי שנה בערך החלטתי לחפש את הארנבת (למרות שכבר מאז יצאו תוכנות הרבה יותר חדישות - אבל אתם יודעים איך זה עם הנוסטלגיה...) ואכן לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את הארנבת.. לצערי הרב הארנבת היתה על אותם דיסקטים גדולים וישנים (זוכרים אותם בכלל?) ככה שלא יכולתי להעלות אותה על המחשב :-( (אתם רואים למה כל הטכנולוגיה והקידמה האלו גורמות? אני הולכת לחפש את המחשב הישן בבוידם!) בלה בלה :) בהבטחה נועזת במיוחד שעד סוף הקיץ היא תדע הקלדה עיוורת, ויהי מה!

goldy

New member
מה הבעיה שלך????

אז היא נזכרה בקצת נוסטלגיה! אז מה קרה? לא רק שאתה אדם ללא תוכן אתה גם כותב הודעות בלי קשר!

בלה בלה

New member
אני יודעת :)

אני גם מטורפת, משוגעת, לא שפויה וכו`.. בלה בלה :) וכדי להוסיף להודעה הזאת טיפה יותר תוכן.. בדקתי את הלינק של פלאוור, ואכן מדובר בתוכנית נחמדה עם עיצוב פשוט, אך מה שהיה חסר לי בעיקר זה המירוץ נגד הארנבת - שבעצם נועד כדי לתרגל גם את המהירות (ואכן האתר הנ``ל מלמד הקלדה עיוורת, אך לא עובד על המהירות, וחבל..) שימרו אמונים לארנבת! זה הדבר האמיתי!

למעלה