משהו נחמד

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

משעשע

אמ...

חשבתי שתעלו עלי בגלל זה, אבל במקום זה אתם עולים עלי בגלל שזה ישן...חיחי... חבר שלי עף אחורה לקיר...חחחח....זה היה גדול...

לונה..

New member
יש עוד משהו דומה

גם עם החולת נפש המזעזעת הזו, רק שההוא הרבה יותר מפחיד... בפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי חצי שעה בדום שתיקה.. ואולי גם בדום לב, אני לא בטוחה

¥EleVatioN¥

New member
פעם..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

קיבלתי מכתב שרשרת "מפחיד" הסתקרנתי לראות מה היה שם נכנסתי ללינק היה סיפור אחד דיברה עם אחרת באייסיקיו והאחרת אמרה לאחת שהיא מתה האחת לא האמינה בלילה האחת חלמה על האחרת סיוט הלכה לשטוף פנים האחרת רצחה אותה קיצר זה לא היה כזה מפחיד הקטע הוא הייתה שם תמונה תמונה של ילדה קנטה עם פרצוף מעוות!!!! ואני לא אחת שנבהלת כל כך מהתמונות האלה אבל התמונה הזאת הייתה ממש מזעזעתתתתתתתת וזה היה בלילה טוב........ אני משוחחת להנאתי באייסי פתאום נפל לי מדף!!!! מזה נבהלתי הייתי בשוק! וכמובן שמעתי מוזיקה ואני רואה בפליי ליסט עוד שיר [של גוד שרלוט כמובן
] פתאום זה עשה רעשים מזה מוזרים!!! ולא השיר ואיי זה מזה הפחיד לי תצורה!!!!!!

Im The Sun

New member
אניי שונא כאלה דברים!!

ועוד ביומולדת שלי?! אני ממש שונא את אלה... פעם ראיתי אחד כזה עם אוגר והרמקולים היו על פול ווליום והוא צרח, אלוהים שעה הייתי בדום לב..

pinoki

New member
מזל טוףףףףף ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

הרבה אבל הרבההההההההה
הרבה הצלחות הרבה שמחה והרבה אושרררררר

¥EleVatioN¥

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

והמון בהצלחה בחיים
ובריאות וכל זה

לונה..

New member
אוקיי, הייתכן שמרוב עייפות אני פשוט

שכחתי לכתוב | שי|?
בלאט, מתנה עלק... אז קח מלא עכשיו, בתור פיצוי |סתומה| זה בגלל שלא ישנתי..

dilan angel

New member
יוווווווו מזל טוב חמוד שלי ../images/Emo55.gif

כמה זמן לא דיברתי איתך!הרבה..אתה לא מחובר בזמן האחרון...
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב קבל-
ו

Im The Sun

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אני ממש עמוס בעבודה, בגלל זה אני לא מחובר הרבה ובגלל זה אני לא כותב הרבה בפורום..

למעלה