משהו נחמד...

Golden apple

New member
משהו נחמד...

תארו לכם שקמתם בבוקר וגיליתם שהפכתם לברטני! מה אתם עושים? ותיזכרו!יש לכם רק יום אחד בלבד!ואתם צריכים לנצל אותו בצורה כי טופה שיש... האפשרות השניה היא לנו הבנים (אם אתם רוצים אתם יכולים לקחת את האפשאות הראשונה
) אתם קמתם בבוקר וגיליתם שהפכתם לג'סטין טיימברלייק.. עכשיו זכרו לא משנה איזו דמות בחרתם יש לכם רק יום אחד! מה תעשו? (דבר ראשון ובכלל..) ואיך תנצלו את היום הזה בצורה הכי טופה שיש?

Golden apple

New member
הוראות המשחק...

תרשמו מעין לוח אירועים כזה.. 12:00-התעוררתי בוילה או משהו כזה..
יאללה מתחילים?
|קובי

Itzik200

New member
אני רוצהההההההההה

אני ג'סטין 9:00 - התעוררתי בארמון קסון עם מילוני ברכות מיליוני חדרים וכו' 9:02 - מתלהב מהבית 9:30 - מצחצח שיניים שוטף פנים ורץ לחפש את בריטני 9:50 - מצאתי את בריטני בבית הענק הזה 9:51 - מציע לה להזדיין איתי 9:51 - בריטני כמובן מסכימה 10:00 - הגענו למיטה לעבודה ולמלאכה 15:00 - סיימנו.... 15:01 - הולך לרחוב שמעריצות קצת ירדפו אחרי... 15:30 - אוסף כמה בדרך ומביא אותן הביתה ומפרלטט 18:00 - סיום פרלטוטים, מעיף את כולם קיבינימט 18:30 - הולך לאולפן הקלטות אומר שאני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי במח 20:00 - סיימתי להקליט 20:30 - חוזר הביתה לבריטני הכוסית ומכין לה ארוחת ערב 21:00 - סיימנו לאכול וקצת מתמזמזים 22:00 - רואים סרט כחול ביחד 1:00 - הולכים לחדר המשחקים, ביליארד, סנוקר ומזמינים חברים 3:00 - עושים אורגיה קבוצתית 6:00 - הופך בחזרה לעצמי....

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif על היוזמה../images/Emo70.gif

אין לי כל כך מה לכתוב..
אני אחשוב על משהו ואכתוב יותר מאוחר..

למעלה