משהו נחמד....

י ו ל י ק

New member
משהו נחמד....

מוקדש לכל האינטלקטואלים באשר הם... ציפור המכנסיים הקטנה- חנוך לוין פעם בעודני ילד,גיליתי במכנסי כפתור כאשר פתחתי אותו, ראיתי תחתיו ציפור ציפור קטנה רטובת מקור ילד, היא אמרה לי,אני אביא לך את האושר הכי גדול. אחר כך נעשיתי נער וליטפתי בלילות את הציפור היא פרשה כנף כל הלילה,רוטטת מכוח עצור את כל תקוותי תליתי בציפור נער,היא אמרה לי,אני אביא לך את האושר הגדול. בא היום,נעשיתי גבר,יצאתי בלילות עם הציפור והייתי מוצא לה טרף, פה חור וגם שם איזה חור גבר, היא אמרה לי, אני אביא לך את האושר הכי גדול. שנים חלפו, הזדקנתי, היא נעשתה קצת עייפה הציפור, פה ושם כברהיה צורך להושיט לה יד ולעזור, לפעמים היא הייתה מתנמנמת בחור חבר, היא אמרה, תעיר אותי כשיגיע האושר הגדול. עכשיו כבר הכל עבר ובמכנסי עוד רועדת ציפור ציפור קטנה ומצומקת,כל הלילה רועדת מקור ודמעה יבשה בקצה המקור סבא, היא לוחשת לי,טעיתי, אתה יכול לסגור את הכפתור... ובנימה אופטימית זו....... שיהיה לכולנו שבוע נפלא!

יוליק! ../images/Emo9.gif

קן לציפור בין העצים ובקן לה.... לה לה לה אם זה ציפור אז לי יש קן לציפור? חחחחחחחחהה

Mוניk

New member
מה עם הביציםםם עממה חחחחחחח

חוציייייי חחחחחחח ובכל ביצה נחחחחחחחחחחמן זעיר חמודדדדד יוווו
מוניק

sunset*

New member
חחחחחח זה משהו שאף פעם לא הבנתי

איך לציפור יש אפרוח? נראה לי לביאליק היה קר שם למטה... אז התלבלב לו.

טוף סה הולך ככה:

לציפור יס סני אפרוחים סה הם עוד לא בקעו סה כל הסיפור....
סה חמודים חבלז

sunset*

New member
אבל זה מה שאני לא מבינה חוצי

חחחחח היום אני ממש מרגישה כאילו זה פסח ואני באה עם קושיות...
לציפור יש גוזלים , לא אפרוחים... אפרוחים יש לתרנגולת... אמממ זה לפחות מה שאותי לימדו....

יא סה סאני סה פסח לא היום ממי

אבל אני נהנית ממך אז אחלה מה שבא לך... גוזל= אפרוח-- ת ת פ ל א י ITS ALMOST THE SAME מה שכן אי אפשר לקרוא לזה גור למשל....

tairon

New member
../images/Emo9.gif מוקדש לאינטלקטואליות באשר הן?

לא יודע למה.. אבל בא לי על הצד שכנגד.. עכשיו אל תקומו לי פה ותצעקו גוועלד.. אבל הוא שם נגע במקום הרגיש של הציפור.. ואני הולך כעת על הציפורה... בעודה ילדה קטנה יום אחד כמעט מיד אחרי גיל המצוות גילתה לפתע בחולצתה את פריחת שני נבטים קטנים הם היו שווים זה לזה.. וכל הסביבה הביטה בצמיחת הניצנים.. והם גם שרו ניצנים נראו נראו בארץ... ככל שחלף הזמן לאט לאט הם הלכו ותפחו... היו רגעים כאשר היא הלכה למקלחת היומית שלה הביטה בעצמה במראה וחשבה לעצמה אולי מין הריון כפול פה ארע ..היא דיברה אל הניצנים שתפחו ללא שום דשן.. או השקייה.. והן אמרו לה שיום אחד מישהו יהיה מאושר וידע להפיק מהן את המיטב היא לא כך כך הבינה את משמעות המילים היא רק ידעה שלפתע היא היתה צריכה לאפסן אותם במין דבר מוזר שכזה אותו כינו המבוגרים חזיה והיא בכלל לא חזתה את הנולד...

sunset*

New member
../images/Emo6.gif יא קרועעעעע חחחחח

חזיה זה רק בינתיים... עד שיחזיקו לה... תמיד היה סיפור שרץ בין החבר´ה, כשהיינו יותר צעירים... כשמגיעים לגיל גדול יותר הניצנים גדלים, ואז בא הגנן(הגברים למיניהם)... והוא נוגע, ומטפח ולש...ואז זה גדל.. כן כן,,, עוד אמתלות בשביל שיגעו... אבל זה כייף...

מי צועק גוואלדד????

ציפורההההההההה אופו אתתת??????..
תגיד, ואם הניצנים האלה...לא זקוקים לאיפסון? מה סה אומר? חחחחחחחח מקסים מה שכתבת....

חחחחחח טאי, מה רק ניצנים?

אתה צנועון משו, סתםםםםםםםםםםםם אגב, היא לא חזתה את הנולד, כי.... הנולד חזה גדול אהב
ישנוני

י ו ל י ק

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo140.gif

מוחה בתוקף על נושא האיפסון......... מעבר לזה - במלחמה, כמו במלחמה, אין דבר כזה שאין דבר כזה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח יוליק ../images/Emo8.gif

מה קשור אינטלקטואל לציפור? ציפור היא דווקא קשורה לטבע, אינטלקטואל לציויליזציה, בכל אותן, חמוד.. ישנוני

י ו ל י ק

New member
שנוני........

אני אחבר אותך רגע למקום שממנו זה בא... לפני כמה זמן היתה פה ירידה קטנטונת על סוגי גברים, האינטלקטואל, היה גבר שמסוגל לנהל שיחה במשך שעתיים בלי לגלוש לסקס. משם... באה ההקדשה שלי. קפיש?

למעלה