משהו נחמד פה
ד דRדכוסי New member 20/11/02 #2 עוד משהו נחמד פה (כנסו בין היתר למדור של "מצא את המילים") אם יש לכם קישורים לדברים נחמדים שרשרו אותם לשרשור הזה
עוד משהו נחמד פה (כנסו בין היתר למדור של "מצא את המילים") אם יש לכם קישורים לדברים נחמדים שרשרו אותם לשרשור הזה
א אסף שפיגל New member 20/11/02 #3 יש פה משהו לא ברור... ../images/Emo4.gif החידה הזאת: "יש לי 6 כדורים ירוקים ו9 כחולים. מהו המספר הקטן ביותר של כדורים שצריך להוציא כדי שבטוח יהיו לי לפחות שני כדורים מצבעים שונים?" יש פה או בעיה בניסוח או בעיה בתשובות כי הם מתעקשים שהתשובה היא 7.
יש פה משהו לא ברור... ../images/Emo4.gif החידה הזאת: "יש לי 6 כדורים ירוקים ו9 כחולים. מהו המספר הקטן ביותר של כדורים שצריך להוציא כדי שבטוח יהיו לי לפחות שני כדורים מצבעים שונים?" יש פה או בעיה בניסוח או בעיה בתשובות כי הם מתעקשים שהתשובה היא 7.
א אסף שפיגל New member 21/11/02 #8 יכול להיות שהם רצו לשאול "מה המספר המינימלי האפשרי של כדורים שנצטרך להוציא לפני שיהיה לנו כדור מכל צבע" גם כן אתר למחוננים =/
יכול להיות שהם רצו לשאול "מה המספר המינימלי האפשרי של כדורים שנצטרך להוציא לפני שיהיה לנו כדור מכל צבע" גם כן אתר למחוננים =/