משהו נחמד...

XxMidnightxX

New member
משהו נחמד...

אז אנחנו מתקרבים לשעות האחרונות של 2009.... בגלל זה ובגלל שבזמן האחרון נפל מעיין מצב רוח לא משהו על הפורום.... ספרו את החוויות הכי טובות שלכם משנת 2009 ומה אתן מקוות לשנת 2010?...

GrowingMadness

New member
*מדפדפת ביומן בפלאפון*

4.2.09- עברתי תיאוריה
9.2.09- יום הולדת 19 ליפה שלי D: חגגנו בפאב עם כל החברים שלו והיה ממש כייף. 26.2.09- הופעת מחווה לבוב מארלי בת"א. היה פשוט.. וואו. אחד הלילות הכייפים. נסענו לשם ברכבת, כמובן שלא קנינו כרטיס אז התעסקנו בלהתחמק מהכרטיסנים, הגענו לשם, רקדנו, השתגענו [ו..עוד כל מיני דברים], ואז אכלנו בדיקסי וחזרנו הביתה, והחלטנו שוב לא לקנות כרטיס כי "למה שיהיו כרטיסנים ב5 לפנות בוקר?" ונחשו מה קרה- בא כרטיסן! אחרי מריבות וניסיונות להפחיד אותנו ש"מחכה לנו משטרה בחוף הכרמל" שילמנו מחיר כרטיס [במקום קנס שהוא מחיר כרטיס כפול 3], והלכנו הביתה. 28.4.09- טסט ראשון. נכשלתי
19.5.09- התחלתי לעבוד בעבודה הרשמית הראשונה בחיי
4.6.09- הייתה השבעה לחבר שלי בכותל, שבאתי אליה עם חבר משותף שלנו שיש לו יאכטה בת"א. אז אחרי ההשבעה נסענו ליאכטה עם עוד חבר של חבר שלי מהצבא, הזמנו סושי, השתכרנו והיה כייף D: 27.6.09- שנה עם החבר
2.7.09- סיימתי יב'.
(
יש לציין שכל שנת יב' הייתה כייף אחד גדול. מלא הברזות לבתיקפה\ים\מסעדות, מלא סמינרים וטיולים, מלא בלאגנים.. השנה הכי כייפית והכי עמוסה שהייתה לי
) 21.7.09- יום הולדת 18 לי ^^
11.7.09- מוש בן ארי בא להופיע איפה שאני גרה, היה כלכך טוב
אחת ההופעות הטובות שראיתי. 31.7.09- ההורים ארגנו לי מסיבת הפתעה עם כל המשפחה וכל החברים. הם לקחו אותי לחברה בצהריים, ובנתיים כל החברים והמשפחה באו לכאן, סידרו שולחנות וכיסאות בגינה והביאו מקרן, ואז אמא שלי הקרינה סרטון שהיא הכינה לי עם תמונות וקטעי ווידאו מהלידה שלי עד היום. היה מרגש והיה כלכך אדיר D: 8.11.09- עברתי טסט
24.12.09- טיול אופניים באגמון החולה עם החבר 27.12.09- 20 שנות נישואים לאמאבא, שנה וחצי חברות לי ולחבר :) 28.12.09- גן חיות עם החבר D: 31.12.09- יום אחרון לעשור ! זהו.
חחח 2009 הייתה מעולה, נקווה ש2010 תהייה אפילו טובה יותר. כי ב2010 אני מתגייסת, נגמר לי המלווה, ו..זהו בנתיים

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח

הטובים עוברים שני והטובות שלישי :) והבייבי שלי רביעי.

Reverb

New member
אופס...

ואוו קפצו לי העיינים לגמרי חחחחחחח אבל עדין נולדתי ב21.7 חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחבר שלי גם בהנדסה :ם

והחבר של זאת שהגבת לה הוא בכפיר :) מתי חבר שלך התגייס?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאא.. חבר שלי נוב' 08.

אבל נמצא עם מרץ 09 כי ירד מחזור.

GrowingMadness

New member
חחח "זאת שהגבת לה"? ../images/Emo6.gif

אחרי כמה חודשים טובים בפורום הייתי מצפה שתדעי איך קוראים לי לפחות :ם

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברור שאני יודעת איך קוראים לך! שני.

חח אבל היא לא יודעת XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני יודעת ~,~ למה כתבתי שני??

לא יודעת מה עבור עלי היום חחחחחחחחחח אני אגיד לך למה שני.. כי אני תמיד מסתכלת בפייסבוק ואני זוכרת דברים יותר טוב בתור תמונה בראש ולרגע חשבתי על h כאילו n. גם קראתי בבלוג של חברה שהיא חפרה על שתי בנות שקוראים להן שני. התפלקה לי נ' ><" פאק. יצאתי טיפשה. אני יודעת שקוראים לך שי..

GrowingMadness

New member
חח שטויות.

גם בבית ספר היו קוראים לי שני לפעמים ולחברה שלי שקוראים לה שני היו קוראים שי.

Reverb

New member
חחח כן

לזה התכוונתי בשקפצו לי העיניים, כי פשוט פתחתי את כל ההודעות וקראתי שנולדת ב21.7 ואז ירדתי למטה והדבר הראשון שתפס את העיניים שלי היה "גם חבר שלי יוצא מהנדסה כל 1741"

למעלה