משהו נחמד

iLoveIvri

New member
משהו נחמד../images/Emo140.gif

אממממ אני יודעת שאני לא כותבת פה בדרך כלל מאמרים ארוכים אבל אני רוצה לספר לכם משו...
אז... בלי הרבה הקדמות.... קראו ותגיבו.....:::
שלשום הלכתי בהתנדבות עם עוד כמה ילדים מהבצפר שלי לבית אבות הבולגרי בחולון, לעשות להם מסיבת פורים קטנה וקצת שמח...
היה מאוד נחמד אבל גם קצת מדכא...
.... כל האנשים הזקנים שם היו מה זה חמודים.... כולם היו מחופשים והיה מאוד מצחיק ויפה לראות שגם הם, למרות הגיל והמגבלות שלהם- התחפשו.
הייתה זקנה שהתחפשה לחתולה, לסינית, לבילבי, כיפה אדומה, ואפילו, היה שם זוג- גבר ואישה, שהאישה התחפשה לגבר והגבר התחפש לאישה. זה היה מאוד מצחיק וחמוד... הגבר שם גרביונים ובגד גוף (חחחחח), והאישה- חולצה מכופתרת ועניבה... משקפי שמש גדולים כאלה... והם שמו שלט- "יצאנו מן הארון!"...
ואז הגיע החלק הקצת פחות משמח...
רק מעט זקנים באו לרקוד איתנו.... אחת הילדות מהבצפר שלי באה לאישה שישבה בשולחן שלי ואמרה לה לבוא לרקוד איתה... ואז האישה הראתה לה מקל הליכה... וככה היה עם עוד הרבה אנשים....והיה מצב לא נעים כי ראינו איך האנשים שלא יכלו לרקוד הסתכלו על האנשים שקפצו ורקדו איתנו... אבל למרות הכל הם נהנו.. הייתה תחרות תחפושות.... הזוג ש"יצא מהארון"
זכה בה במקום ראשון, הסינית זכתה מקום שני, והחתולה
מקום שלישי..... בקיצר חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים (ואני אשים תמונות אם רק תרצו...)...
ישר כשהגעתי הביתה הלכתי לישון כי מתתי מעייפות....
אתמול בלילה, לפני שהלכתי לישון, התחלתי לחשוב על החיים, המוות ומה שבניהם... חשבתי שהזמן עובר כל כך מהר... שעברתי כבר דברים שבחיים לא חשבתי שאני אגיע אליהם (אני רק בת 14 אבל בכ"ז...).... למשל... כשקניתי כרטיסים להופעה של עברי בתיאטרון חשבתי שיש עוד מלא זמן עד שההופעה תגיע, והנה- ההופעה הגיעה במהירות (ובאותה מהירות היא גם נגמרה
) וכבר עבר מאז חודש וחצי... אז בקיצור- נחזור לעניין- התחלתי לחשוב על איך שהזמן חולף מהר..... ובשלי שאני אשים לב אני כבר אגיע למעמד של האנשים שהיו שם- בבית אבות.. אני, כרגע לא מצליחה לחשוב על עצמי במעמד ובגיל כזה... עם כאלו מגבלות... ואז- התחלתי לחשוב על המוות.....
אני לא מצליחה לתאר לעצמי שמתישהו אני לא אהיה פה.... אולי תגידו שאין לי מה לחשוב על זה כרגע כי אני עוד ילדה אבל.. אני לא אשאר ילדה לנצח ובלי שאני אשים לב אני כבר אהיה מבוגרת.... אני לא חושבת שבאמת יש דבר כזה – "מוות", אתם יכולים לתאר לעצמכם שיום אחד פשוט לא תהיו פה? אני ממש לא... אבל אני יודעת שהיום זה יגיע מתישהו... וקשה לי לחשוב עליו.... אבל האמת שהוא יותר קרוב ממה שהוא נראה.... בקיצור (בעצם לא ממש)- אחרי שעה וחצי שהסתובבתי מצד לצד במיטה הצלחתי סוף סוף להירדם...
ואז חלמתי חלום תמוה במיוחד שאין לי ממש כוח לכתוב אותו עכשיו אבל אם תרצו- ורק אם תרצו אז תכתבו ואני כבר אכתוב.... אני מקווה שזה עניין אותכם... ואם לא.. אז תגידו שאני אלמד לפעם הבאה.. חחחחח
אתם מוזמנים להגיב...

איזה נחמד!!!

טוב התפוז און הזה לא משהו כי הוא מראה לי שאת לא מחוברת וכנראה שאת כן....אה...תמר פה עכשיו..חחח בכל מקרה- אני חושבת על זה כמעט כל יום מאז שאני זוכרת את עצמי, כי ככה זה... אם את תביני שהחיים באמת קצרים מידי- או לפחות ככה הם נראים- את תתחילי להעריך אותם הרבה יותר, ולחוות חוויות בהרבה יותר התיחסות ולתת לדברים הרבה יותר משמעות, כי לצערינו ולצערך, יגיע היום שלא תיהי פה, אני מאוד מקווה שהוא יהיה עוד המון זמן, אבל הוא יגיע. החיים קצרים, תנצלי אותם כמה שיותר ותשמחי, כי אז בקבר את כל כך תתעצבני שלא נהנית מהחיים הטובים שנתנו לך! באמת היה מעניין, אפילו לרגע לא איבדתי ריכוז מה שקורה בד"כ... יפה מאוד!!

Principesa Reut

New member
../images/Emo9.gif

באמת כל הכבוד על ההתנדבות, אני חושבת שלמרות שהיו כאלה שלא יכלו לרקוד כל ביקור כזה עושה טוב על הלב... ככה אני לפחות מבינה מהפרצופים של האנשים כשאני מתנדבת. וזה מאוד עניין
גם אני חשבתי לא מעט על המוות... מה יהיה כשאני אמות, אם אנשים יצטערו וכל מיני שטויות... אבל בכלליות אני משתדלת להמנע מהמחשבה... אני רוצה לשמוע את החלום

iLoveIvri

New member
../images/Emo66.gif

תודה... :):) ואני אספר את החלום אבל לא עכשיו כי אח שלי הקרצייה הקטנה רוצה במחשב......

A N I g M A

New member
יהההה כל הכבוד לך!

הלוואי שהיה לי זמן להתנדב (אבל אני עושה מוזיקה גם זה תורם לא?
) בכל מקרה - גמאני עשיתי משו כזה... נראה לי בכיתה ח. התנדבות גורמת להרגשה ממש טובה. מנצל"שת: תאחלו לי בהצלחה יש לי מחר בגרות בתיאטרון!!

iLoveIvri

New member
מוזיקה....

זה הדבר הכי מרכזי בחיים.... ואני בכיתה ח' אולי כשאני אגדל קצת לא יהיה לי זמן.... בהצלחה בבגרות בתיאטרון@!!!@ אח שלי גם כן עשה לפני כמה ימים בגרות בתיאטרון.... והלכתי לראות את ההצגה שהוא הכין לבגרות והיה מה זה יפה.. הוא בכיתה י'א ולקחו אותו גם לבגרויות של הי'ב... קיצר שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה..

mesh33

New member
../images/Emo45.gif

באמת כל הכבוד לך. גם אני עשיתי משהו דומה, ביום ראשון הלכנו לתל השומר לחלק לילדים משלוחי מנות שאספנו שתושבי השכונה. ראיתי שם ילדים כ"כ קטנים. כ"כ תמימים, תינוקות ממש שצריכים לבלות את כל חייהם בבית חולים. היו שם גם חבורה של אמריקאים מהאוניברסיטה שבאו עם תחפושות וזימרו ורקדו בין הילדים, חבורה של חיילים, ולהקת ג'אז. נראה לי שהיו שם יותר מתנדבים מחולים. אני בחיים לא אשכח את החיוכים של הילדים האלה כשבאנו ורקדנו ושרנו איתם. הם באמת שמחו. באמת היו מאושרים. אפילו אם זה אושר רגעי. יש אנשים שיגידו שביזבזתי את החופש שלי. שיגידו. אני יודעת שאין דבר בעולם שהייתי מעדיפה לעשות. כל המאמצים והבלאגנים היו שווים את המבט מלא האושר של הילדים המתוקים האלה..... בברכת חג שמח,(אפילו שהוא כבר עבר...), משי.

iLoveIvri

New member
../images/Emo24.gif

יפה מצידך שהלכת לבית חולים.. :) ובאמת- גם לי אמרו שביבזתי את החופש- אבל חיוך שגורמים לבנאדם יותר שווה מחופש פורים.. חוץ מזה- כשנותנים משהו אז גם מקבלים- וכשראיתי את החיוכים על הפנים שלהם- היה לי כזה כיף...

איזה כיף לשמוע כאלה דברים!

אין הרבה אנשים כאלה...גם אני מהמתנדבים....זה נחמד, באמת כיף! אם כל העולם היה כמונו (איזו שחצנות מצידי!) אז העולם היה נראה אחרת לגמרי!

בא לי גם לשתף...

טוב אז בדיוק לפני כמה דקות חזרתי מהפעלה בבית חולים מאייר בחיפה, שזה בית חולים לילדים. היינו איזה 10 ילדים בערך ובא לי פשוט להמשיך א השרשור התנדבותי-קהילתי-מרגש שנפתח כאן. ובכן, למרות שהיידים שלי כחולות ומריחות כמו בלון, כי ישבתי על כיסא של 2 ס"מ וניפחתי בלונים במשך שעתיים - אני מאוד מרוצה. כי נתתי לילד איזה בלון קטן (שהיה אמור להיות בצורת כלב) והוא פשוט חייך. ילד קטן, להערכתי לא יותר מגיל 5 שכבר חודשים מאושפז בבי"ח. אני לא חושבת אפילו שהוא מבין את ההמולה שמסביבו. אוקי, נחזור לעניין - הילד פשוט חייך, ואני? אני באותה שנייה כל כך חייכתי והבנתי שאף פעם לא התרגשתי כל כך כמו באותה שנייה... אממ טוב זהו. אז המון בריאות לכולנו! אני אחזור לכאבי גב-כתפיים-ידיים שלי.

למעלה