משהו נחמד שעשיתי...

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
משהו נחמד שעשיתי...

משהו נחמד שעשיתי...
עליתי לגג הבית, הצמדתי את המצלמה למשקפת החדשה שלי וניסיתי לצלם את איזור נתב"ג 2000+4. כרגיל, אי אפשר להשיג תמונה טובה עם כזאת מצלמה פרימיטיבית. עם המשקפת אפשר לראות בבירור את טרמינל 3. ה"חפץ" שמסומן בחץ בתמונה הוא מגדל הפיקוח החדש. אפרופו נתב"ג 2000, היום נסעתי בכביש שמוליך למושב צפריה מכביש 412. יש גשר בכביש שעובר מעל נחל איילון והמסילה החדשה לנתב"ג. מעל הגשר יש תצפית מדהימה על הפרוייקט וגם על השדה עצמו. מומלץ לבעלי אופניים או הולכי רגל כי אין אפשרות לחנות שם.

A-T

New member
../images/Emo73.gifבוס ישן

משהו נחמד שעשיתי...
עליתי לגג הבית, הצמדתי את המצלמה למשקפת החדשה שלי וניסיתי לצלם את איזור נתב"ג 2000+4. כרגיל, אי אפשר להשיג תמונה טובה עם כזאת מצלמה פרימיטיבית. עם המשקפת אפשר לראות בבירור את טרמינל 3. ה"חפץ" שמסומן בחץ בתמונה הוא מגדל הפיקוח החדש. אפרופו נתב"ג 2000, היום נסעתי בכביש שמוליך למושב צפריה מכביש 412. יש גשר בכביש שעובר מעל נחל איילון והמסילה החדשה לנתב"ג. מעל הגשר יש תצפית מדהימה על הפרוייקט וגם על השדה עצמו. מומלץ לבעלי אופניים או הולכי רגל כי אין אפשרות לחנות שם.
בוס ישן
מס' 3064 של דן שהופיע בסרט של זאב רווח.

גם אני ראיתי את הסרט!!!!!!!!!!!

בוס ישן
מס' 3064 של דן שהופיע בסרט של זאב רווח.
וואלה כמה אוטובוסים,הצלחתי לשים לש נדמה לי לשלושה אוטובוסים מהמוזיאון (לפחות). שימו לב שקטע הזה של הסרט מראים את הנהג 30 שניות עם ווספה של המוזיאון ואחרי זה עם ה 3064 של דן... משהו מוזר

alondr

New member
נכון מאוד

וואלה כמה אוטובוסים,הצלחתי לשים לש נדמה לי לשלושה אוטובוסים מהמוזיאון (לפחות). שימו לב שקטע הזה של הסרט מראים את הנהג 30 שניות עם ווספה של המוזיאון ואחרי זה עם ה 3064 של דן... משהו מוזר
נכון מאוד
שניה אחת הוא מצולם עם אוטבוס אגד אדום - לילנד או משהו בסגנון עם דלתות אקורדיון ומיד לאחר מכן הצילום ממשיך באוטובוס הכחול של דן ה 3064שיש לו כבר דלתות פניאומטיות שנפתחות לצדדים - טוב בתור סרט בורקס הם לא הקפידו מי יודע מה על אמינות הצילום ורצף העלילה... העיקר הפימפום של אופליה

תעשה עוד תמונות כאלה. זה מאוד יפה

משהו נחמד שעשיתי...
ומאוד מיוחד ! יש יחוד אומנותי לתמונה שלך ! אני אמנם לא מבקר אומנות אך אני מבקר את התמונה שלך וקובע שהיא מעולה !!! אפרורית משהו שמוסיפה לה נופך וקווי המשקפת תורמים רבות !!! עוד !!! תודה !!!

האם למישהו יש סמל של ADtranz ???

ומאוד מיוחד ! יש יחוד אומנותי לתמונה שלך ! אני אמנם לא מבקר אומנות אך אני מבקר את התמונה שלך וקובע שהיא מעולה !!! אפרורית משהו שמוסיפה לה נופך וקווי המשקפת תורמים רבות !!! עוד !!! תודה !!!
ניסיתי לחפש והעליתי חרס ! אם למישהו ממכם יש את הלוגו של החברה סרוק או ממקור אחר, אודה לכם מאוד !! (בלוגו יש גם עיגול קטן מעל המילה). תודה ולילה טוב, "הדוד".

alantan

New member
קח לך קישור, דוד!

ניסיתי לחפש והעליתי חרס ! אם למישהו ממכם יש את הלוגו של החברה סרוק או ממקור אחר, אודה לכם מאוד !! (בלוגו יש גם עיגול קטן מעל המילה). תודה ולילה טוב, "הדוד".
קח לך קישור, דוד!

טומי*

New member
אם זה מתאים לך....../images/Emo92.gif

אם זה מתאים לך....

A-T

New member
<מתפוצץ מצחוק>../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

<מתפוצץ מצחוק>

בחיים לא צחקתי כמו שצחקתי כשקראתי את מה שכתבת. שנפתח פורום בדיחות? תודה

יש תמונה דומה של תחנת הרכבת בי-ם

<מתפוצץ מצחוק>

בחיים לא צחקתי כמו שצחקתי כשקראתי את מה שכתבת. שנפתח פורום בדיחות? תודה
יש תמונה דומה של תחנת הרכבת בי-ם
בשנת 1910 שצולמה ככה. כיום היא שווה מאות דולרים. קח זאת בחשבון. אני לא צחקתי. על טעם וריח אין להתווכח והתמונה מהמשקפת יותר טובה ויותר יפה מהרבה תמונות של אומנים ישראלים מוכרים. בעוד 50 שנה התמונה שלך מהמשקפת תימכר באי.ביי בהרבה כסף !
הדפסתי אותה על גלוסי-פפר באיכות 5760 DPI.

A-T

New member
מה תגיד על זה?

מה תגיד על זה?
לכאורה רואים כאן רק את הבתים של בני הדודים שגרים לא רחוק ממני. בעזרת המשקפת הצלחתי לזהות בוודאות את תחנת הרכבת כפר סבא - נורדאו (בתוך העיגול האדום) ואת המשך התוואי המתוכנן לרעננה (הפס השחור).

אורי404

New member
את זה אתה רואה מביתך?

מה תגיד על זה?
לכאורה רואים כאן רק את הבתים של בני הדודים שגרים לא רחוק ממני. בעזרת המשקפת הצלחתי לזהות בוודאות את תחנת הרכבת כפר סבא - נורדאו (בתוך העיגול האדום) ואת המשך התוואי המתוכנן לרעננה (הפס השחור).
את זה אתה רואה מביתך?

55מוטי

New member
יפה מאוד המשהו המיוחד הזה ../images/Emo45.gif

משהו נחמד שעשיתי...
יפה מאוד המשהו המיוחד הזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה