משהו נחמד שכתבתי

ּpine appleּ

New member
אנרכיה

זה בכלל משהו בלי חוקים זה לא בהכרח כולל ונדליזם! יש גם אנרכיות מאוד מסודרות! ויש גם ונדליזם בלי אנרכיה! זה ממש לא תמיד קשור אחד לשלישי

OPERATiON_iVY

New member
לא... הטמבל הזה רציני לאללה...

כי ה"ספר" הזה שלו מסכם את כל ההודעות המפגרות שלו מפורום "רוק ומטאל" בחצי השנה האחרונה, בכל מיני נושאים... ועובדה הוא כבר התלהב בעבר מסמים, בעיות עם המשטרה וכל החרא האחר שכביכול ממלא לו את החיים הריקים והמסכנים שלו... אלא אם כן, DOPEY_WIZARD זה כינוי שנפתח במיוחד כדי לכתוב בולשיט... בערך כמו שאני פתחתי את "גרישה 182"...

dopey_wizard

New member
אני לא מאמין

כמה שאנשים יכולים להיות חסרי חיים, אם הייתי "נורמלי" הייתי מרחם עליך כי אתה כולכך עלוב ומסכן אבל בכול זאת אני לא נורמלי ואני שונא אותך ומקווה שיהיה לך רק רע ושתמות, ותמשיך להיות מפגר, אתה הולך אם הרוב, אתה תקוע יותר מידי בחרא של החברה.. אין לך סיכוי לשרוד בעולם האמיתי, אתה לא תשרוד חודש באי בודד, אתה סתם מישהו משעמם שלא עשה כלום מהחיים שלו בישביל עצמו, אתה פחדן עלוב.. והקטע של לדפוק תראש בקיר זה ממש כיף כדי לך לעשוות את זה .. רק לפני זה תדפוק מסמר לקיר ואז דפוק את הראש הקטן וחסר החיים שלך עליו.... ---> דוד

Dying degrEe

New member
אני חושבת

שאתה כל כך מעורר רחמים...יותר מכל בן אדם אחר שראיתי. אבל אני מוכנה לעזור לך, דבר ראשון לך תראה את הסרט SLC PUNK יעזור לך בקשר לשטויות על האנרכיה...לפחות תתחיל בזה, סרט דווקא נחמד על חבורת אנרכיסטים מסולט לייק סיטי.

Dying degrEe

New member
לי יש אותו מוקלט

אבל בעיקרון הוא מופיע מידי פעם אם יש לך YES. או שתלך לבלוק באסטר, זה סרט ששוה לשכור. לפחות פעם אחת. כדי להתפכח מהשטות הזאת שנקראת אנרכיה

OPERATiON_iVY

New member
חחח... כן הלינק הזה...

גוצי גבר... למרות שהוא בטח גנב את השיטה ממישהו אחר... וסתם עיצב את האתר יפה כדי שיחשבו שהוא המציא...

dopey_wizard

New member
זו היא אנרכיה עדכנית...

אני יודע מה זה אנרכיה... אבל זה סוג אחר של אנרכיה שיוביל לחופש, זה השלב שבו אתה מתחיל, ואתה מפיל את השלטון.. ככול שיותר אנשים יעשו את הדברים שבספר כך תבוא האנרכיה מהר יותר.. וכן לשחק במחשב זה גם משהו שעוזר תלוי איך מתי ומי ובמקום מה... תבינו לבד.. ---> דוד

wolverine 

New member
תקללו הרבה ואז הממשלה תיפול....

היגיון צרוף! אם הייתי פסיכולוג הייתי בטח אומר שהיו לך טראומות רציניות בילדות.... אבל אני רק אגיד.. על תעשנו קליפות של בננות... לא עושים את זה כמו שהוא אמר... אני לא זוכר בדיוק איך.. אבל זה היה באנרכיסט קוק בוק... כנ"ל לגבי האגוזים... אם כבר אתם רוצים לעשן דברים מוזרים, תעשו את זה כמו שצריך... ואני מניח שאף אחד פה לא מספיק מטומטם בשביל להסניף דבק מגע הרקולס...

אוקיי, אז ככה...

היו דווקא כמה חלקים מעניינים ולא רעים, אבל בסך הכל היו יותר מדי שורות שהתחרו במי מטומטמת יותר... וחוץ מזה, גם הקטעים היותר טובים, לא היו כתובים בצורה טובה, ונתנו הרגשה שמי שכתב את זה הוא לא ממש עשיר מבחינה שכלית... למרות שאני חושב שאם הוא היה משקיע יותר יכול להיות שזה היה נראה יותר טוב. וחוץ מזה, יש יותר מדי פעמים את המילה חרא...

American_Psycho

New member
טוב...

אז ניסיתי לקרוא את זה אבל נשברתי בשלב מסויים, וסתם הסתכלתי בכלליות על מה שכתבת ויש אולי 2-3 משפטים שאני מסכימה איתך עליהם, אבל לא יותר.. כתבת שם כל כך הרבה שטויות... דבר ראשון החיים לא חרא. אתה לא יכול לעשות הכללה כזאת ולהגיד שלכולם החיים חרא. אולי לך כן, אבל אתה לא יודע לגבי כולם.. וכל השטויות האלה על להעליב אנשים ולפגוע באנשים זה לא אנרכיה. באנרכיה יש לך את החופש שלך כל עוד הוא לא בא על חשבון אנשים אחרים. ואין לי כוח להמשיך להגיב על כל השטויות שכתבת שם, אבל היה דבר אחד שעצבן אותי.. כתבת מוות לערבים.. אם אתה מחשיב את עצמך בתור אנרכיסט, ומאמין באנרכיה, איך אתה יכול לרשום הערה כזאת?! בקיצור.. אתה לא אנרכיסט בגרוש ונראה לי דאין לך בכלל מושג מזה אנרכיה, עובדה שבכלל לא כתבת מה היא בעצם אנרכיה.. סתם כתבת כל מני שטויות שדרכן כביכול משיגים אנרכיה. אבל זאת לא הדרך.. אתה סתם מנסה להשיג כאוס ודיי.. אין לי כוח להמשיך, אחרת זה לא יגמר אף פעם, אז בקיצור.. תאמין במה שאתה רוצה, אבל רק תדע שזה לא אנרכיה.

חיננית

New member
שלום, אני דפנה מהוצאת ספרים

הטקסט הזה שכתבת מאוד שיקף את חיי הנוער בימינו, מתריס כזה כמו בשנות ה80, ההוצאה לאור שלי צריכה סופרים מוכשרים כמוך ליצירת מהפיכה בספרות הישראלית. כיוון שאנחנו בשבוע הספר אני מציעה לך לקרוא כמה מהספרים של הסופרים המפורסמים: ג´ון פי. ארגיולר, שיליה מארגס, וחומשי רבן. קבל מהם השראה, ושלח עותק ארוך של קובץ החוקים שלך להוצאת הספרים שלנו אם תוכל. בכל אופן נדבר על התוכן, נצטרך ליצור מספר שינויים כיוון שהחומרים שלך מאוד קשים, ולא יתאימו לקהל היעד שלהם.. נאלץ למשל להוריד את העניין המזוכיסטי, אך חוץ מזה יש לך מכרה זהב קטן ביד ואל תפחד להשתמש בו בכל אופן, הכתובת של המו"ל הוא: רח´ אתהלאיודעלכתוב 239 באר שבע. לא באמת.

xero1

New member
LOL, שוב

שמעתי הופעה טובה הייתה לכם אתמול במרכז שם.

ביזבזתי 20 דקות מהחיים שלי

בשביל לקרוא את החרא הזה אתה כל הזמן אמרת שם "אנרכיה", ככה תגיע לאנרכיה וכאלה לא הסברת מה זאת אנרכיה!! אולי אתה לא יודע מה זאת אנרכיה?? רק להרוס ת´בצפר? לא.....

למרות ש.....

מחר כל הבצפר שלי יהיה תקוע..(לוקרים) אני אביא דבק מגע ונראה מה הם יעשו.. יהיו קטעים......

למעלה