משהו נחמד שכתבתי

dopey_wizard

New member
משהו נחמד שכתבתי

היה לי משעמם אז החלטתי לתרום קצת מהזעם שלי (ספר על אנרכיה עדקנית , ונדליזם ופיגור שיכלי) ---> דוד

pikitup

New member
התחלתי לקרוא, והפסקתי. פוזר

אה כן. והחיים טובים, כדאי לכם לחיות

dopey_wizard

New member
לכול האנשים שחושבים שהחיים טובים

הם לא.. אפילו את זה לא ראיתם בספר.....חבל.. תקראו אותו שוב ותראו מה זה רע ומה זה פחות רע.. (התשובה זה : החיים) ---> דוד

American_Psycho

New member
החיים יכולים להיות גם רעים

וגם טובים זה תלוי איך אתה מסתכל על המצב ואם החיים שלך כל כך נוראיים, למה אתה עדיין פה? תתאבד.

ANTiADi

New member
אוייי... זה כל כך גרוע..

אתה יודע.. אנרכיה לא וונדליזם... אתה שבוי בדיוק בדימויים שמנסים להחדיר בנוגע לאנרכיה.. אתה מדבר על המעמד העליון... ואתה בדיוק נשבה בדימויים שלו. : והחיים לא חרא...(רוב הזמן לפחות)

pikitup

New member
אנרכיה לא הולכת עם כסף יד ביד

כסף שייך לממשל. כשיש אנרכיה, אין כסף. לא יהיה מי שיקבע את הערך היציג ולכן הוא יאבד את כל המשמעות שלו.

dri

New member
זה הדבר הטיפשי ביותר שראיתי

על זה בזבזת כל כך הרבה זמן??

אני דווקא רוצה לתת דעה אחרת

לא קראתי הכל אבל לא משנה... תראה בסה"כ היו דווקא משפטים טובים כמו:צריך להיות לא נורמלי, צריך ללכת בדרך שלך, להקשיב לעצמך, ולא ללכת כמו עדר אחרי אחרים..יש כאלה שמאמינים באלוהים.. מפילים את כול הצרות על דמות שהם יצרו וחושבים שלאחר המוות יהיה להם המשך.. ויש כאלה שמאמינים בכול הזבל הזה ביחד.. אבל הקטע של החיים הם חרא, תראה נכון שיש קטעים חרא אבל יש גם קטעים טובים(רוב הזמן). בקיצור אני רוצה להגיד שלהתנפל ככה על בנאדם בגלל משהו שהוא כתב זה סתם לא חכם, אם זאת הדעה שלו סבבה אפשר לקבל אותה ואפשר לא אבל אסור להיות "חרשים" אליה...

Sham 69

New member
בלי להעליב..

זה נראה כאילו פריק בן 11 כתב את זה..

OPERATiON_iVY

New member
אה ובעקבות החיבור הזה יש לי רעיון

לסקר... "מה הכי הרג אתכם ב"מדריך לאנרכיסט" של DOPEY WIZZARD"? 1. הקטע עם ה"תהפוך אנשים להומואים... ככה יהיו יותר בנות בשבילך" 2. זה שהוא כל שניה סותר את עצמו 3. הקטע של "דפוק את הראש בקיר... זה ממש כיף" 4. "תסתובב עם פטיש תמיד... זה כלי שימושי... אשפר לתלות איתו חתולים" 5. הקטע עם הסמים 6. התיאור של "איך להיות סרסור"

Sham 69

New member
אממ..

לא נראה לי שהוא רציני.. ואז כולם פה יוצאים אידיוטים.. בקיצור.. נראה לי זה מאמר ציני

Sham 69

New member
בעצם אני חוזר בעצמי

אני זוכר כבר שקראתי כמה הודעות של הבנאדם שבהן הוא היה רציני לגמריי ולפי הרושם שקיבלתי מההודעות - יכול להיות מאוד שהוא רציני פה (אחי, תתאבד)

dopey_wizard

New member
אוי אוי אוי אוי....

בקשר לספר, כן אני רציני, מאוד רציני, ומי שלא מבין אותו, אז הספר פשוט לא בישבילו, אתם החוליה החלשה שלום!, ביי ביי לוזרים שחיים בבועה ומתעלמים מהאמת על החיים... ---> דוד

TheHead

New member
איפה האנרכיה?

אנרכיה וונדליזם זה לא אותו הדבר. כמו שרוק כבד ושטניזם זה לא אותו דבר. כמו שבגדים קרועים ופאנק זה לא אותו הדבר. ואם לצטט קצת שירה, "גלידה זה לא אוכל. בריטני ספירס זה לא מוזיקה. יורג היידר זה לא נאצי. גלידה זה לא אוכל." (יעקב דולגו). תקרא את הקובץ המצורף. תעדכן את עצמך. ואם אתה באמת רוצה to fuck the system, אז זה לא מספיק לפוצץ פצצות סירחון ולשדוד מכונות קוקה-קולה.

למעלה