משהו נחמד שגיליתי P: למורה לשל"ח בביצפר שלי קוראים מוריס בן לולו O:
נ נטלייי New member 22/11/04 #2 ../images/Emo6.gif באחת התוכניות אחרי שיצא הדיסק, זאב אמר שאחרי שהוציאו את הדיסק הם גילו שיש אדם כזה, אולי זה הוא .
../images/Emo6.gif באחת התוכניות אחרי שיצא הדיסק, זאב אמר שאחרי שהוציאו את הדיסק הם גילו שיש אדם כזה, אולי זה הוא .
K KeLeMeNcY New member 23/11/04 #3 ראו מוריס בן לולו בתוכנית של מני פאר שאתניקס היו שם, אבל אני לא זוכרת אם זה מורה..
M mitahat laor New member 23/11/04 #4 תמונה שלו תנסה להביא תמונה שלו אם אתה יכול אם זה המורה שלך אתה אמור לדעת
G ghony New member 25/11/04 #5 אין לי תמונה.. אבל הוא די נמוך,שמן,עם זקן שדי מתחלף לשיער שיבה... לרוב הוא בא עם כובע לבוש די קיצי
Y yogya New member 25/11/04 #7 זה לא יכול להיות הוא! בראיון שנעשה בזמנו, זאב אמר שהשיר לא נכתב על מישהו ספציפי אלא זה התאים ללחן. זאב גם ציין את התוכנית של מני פאר ואת המפגש שעשו עם האדם ששמו האמיתי משה בן לולו.
זה לא יכול להיות הוא! בראיון שנעשה בזמנו, זאב אמר שהשיר לא נכתב על מישהו ספציפי אלא זה התאים ללחן. זאב גם ציין את התוכנית של מני פאר ואת המפגש שעשו עם האדם ששמו האמיתי משה בן לולו.