משהו נחמד מאתר צ'ה מומלץ מאוד
A AGENT SHESH New member 10/3/05 #2 אוי איזה שטויות... במיץ עגבניות. ואני לא חושב שאפילו צריך לפרט למה... הפועל משחקת גרוע העונה, נכון, אבל אינדיבידואלית הוונאבי סיכום על השחקנים הזה הוא פשוט מתיימר להיות טוב, אבל הוא חובבני ביותר, וממש, אבל ממש לא קרוב למציאות.
אוי איזה שטויות... במיץ עגבניות. ואני לא חושב שאפילו צריך לפרט למה... הפועל משחקת גרוע העונה, נכון, אבל אינדיבידואלית הוונאבי סיכום על השחקנים הזה הוא פשוט מתיימר להיות טוב, אבל הוא חובבני ביותר, וממש, אבל ממש לא קרוב למציאות.
A AGENT SHESH New member 10/3/05 #4 ובכן, אני יודע דבר או שניים על מה אני מדבר, למרות הגיל שלי אני כבר כמעט ארבע שנים מתעסק בעולם התקשורת..
ובכן, אני יודע דבר או שניים על מה אני מדבר, למרות הגיל שלי אני כבר כמעט ארבע שנים מתעסק בעולם התקשורת..
W Wooooo its flair New member 10/3/05 #8 ../images/Emo45.gif + ../images/Emo31.gif = ../images/Emo3.gif אני אפרט טיפה: אני אהבתי את המאמר. זה שאתה מבין בעניין התקשורת אז זכותך להביע דעה עך הכתבה.
../images/Emo45.gif + ../images/Emo31.gif = ../images/Emo3.gif אני אפרט טיפה: אני אהבתי את המאמר. זה שאתה מבין בעניין התקשורת אז זכותך להביע דעה עך הכתבה.