משהו מ-ד-ה-י-ם-!-!-!

nehtab

New member
משהו מ-ד-ה-י-ם-!-!-!../images/Emo70.gif

בס"ד באתר הידברות יש סרט פשוט מדהים. שיחה של דוגמן צמרת שחזר בתשובה בשם אביחי כהן. אני שמעתי את השיחה שלו ופשוט כלמילה זהב. מי שלא יראה את זה פשוט יפסיד ב-ג-ד-ו-ל-!. אז שאף אחד יגיד אין לי זמן או כל תירוץ אחר, כי אחרי שתראו את זה תסמכו עלי אתם לא תתחרטו. שיחה פשוט מדהימה, מאלפת ומהממת. אדם מופלא ששווה מאוד מאוד לראות ולשמוע! אז מהר מהר תלחצו על הקישור ותראו. מי שלא רואה- מפסיד ב-ע-נ-ק-! צפיה מהנה...

nehtab

New member
ההתלהבות על מה שבתוך הקולב

ההתלהבות היא לא בגלל המראה החיצוני אלא בגלל הפנימיות, בגלל השיחה שהוא מעביר. אני שמעתי את השיחה שלו במציאות והיא חיזקה אותי. הוא נגד כל החצוניות. בתחילת השיחה הוא הראה סרט של מה שהוא היה בעבר וכשהראו שהוא היה דוגמן אז הוא יצא ולא ראה את החלק הזה. שמעתי שהייתה שיחה שלו שביקשו ממנו שיראה עוד פעם את הסרט ואז הוא אמר- מה? כל השיחה שעכשיו העברתי לכם לא עזרה?! כל זה הבל הבלים, איך אתם רוצים לראות דבר כזה שוב. הוא מאוד נגד כל ההדגשה של החיצוניות והיופי. מה שהוא היה פעם ומה שהוא עכשיו זה פשוט אדם אחר. יש לו מספר 5 במשקפיים וכשהוא מעביר שיחות לנשים אז הוא פשוט לא שם את המשקפיים כדי שלא להיכשל בחטא. הוא מראש מונע כל אפשרות מיצר הרע להיכנס. מאוד מאוד כדאי לראות את הסרט הזה כי זה סרט מדהים שיכול לשנות את החיים. אני מרגישה שהתחזקתי ממנה. מי שלא יראה את זה הוא פשוט יפסיד בגדול. לדעתי כדאי לך מאוד לראות את הסרט. אתה לא תתחרט. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

.......

הביאו לנו אותו לבצפר, באמת שההרצאה שלו היתה משוו מיוחד רק הרס לי כל הקטע הזה שהוא הוריד את המשקפיים כדי לא לראות אותנו, אני לא מסתדרת עם כל הפנאטיות הזאת.

nehtab

New member
לגבי המשקפיים

לגבי מה שכתבת על המשקפיים- אני דווקא חושבת שמגיע לו כל הכבוד. הרי אדם צריך להרחיק את עצמו כמה שיותר מיצר הרע ולעשות לעצמו גדרים כדי שלא יבוא לידי חטא. אומרים שזה מאוד חשוב שאדם יקבע לו שעה קבועה ביום שבה יחשוב על מעשיו ויבדוק מה מהם טובים ומה רעים. ואלו שרקעים שיחשוב בנפשו באיזה דרך יסירים ממנו ויעשה לעצמו גדרים ומניעות כדי שיפסיק לחטוא. אז לפי דעתי זה טוב שהוא מוריד את המשקפיים. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, יהודי.

meitush123

New member
די עם ההגזמות האלו

נגמרו המילים הנורמליות? (מעניין, יפה, חשוב וכו') עכשיו יש רק: מדהים, מהמם וענק? קצת פרופורציות

למעלה