משהו מתגעגע ל- BERTCAT

BAD KING

New member
משהו מתגעגע ל- BERTCAT

הודעה זאת מופנת אך ורק למי שחווה את אודות BERTCAT בפורום זה. ונורה מתגעגע אליו... אל דאגה הוא יחזור, למי שרוצה לדעת מיהו BERTCAT אז לפניו הסבר מפורט ומלא BERTCAT הוא אחד מיגדולי הפורום הזה שעשה ניפלאות והצליח לעשות משהו שאף אחד מכל אחד שינסה וניסה לעשות. את הפורום "חלומות צלולים" הוא הפך לפורום "חלומות..." קחו דוגמה מאחד ויחיד בסוגו ובמינו שגרם לפורום "מדהים" להיות פורום יותר "מדהים" אבל להיות יותר מדהים מפחינה של להיות פורום של נושא אחר לחלותין הוא גרם לכל אחד לדבר על הכל אבל רק לא על "חלומות צלולים" שזה נושא הפורום אני רוצה לראות אחד אבל אחד שיוכל לעשות ניפלאות מסוג זה מי שיוכל הירשם בסיפרי ההיסטוריה של "אודות הפורום" הפורום "חלומות צלולים" נהפך לפורום " דרך הלוחמים " וזה ניפלא. ולא רק זה היה "אחד" (שאיני בטוח שהוא כאן עכשיו) שבכלל התחרפן ממנו והתחיל לדבר שטויות וBERTCAT כמובן השתעשע מהעניין וחירפן אותו. כל זה אינו רק הסבר פשוט על "BERTCAT המדהים". אני מצטער מראש שזה אינו קשור לנושא הפורום אבל... מי שרוצה ה-ו-א ע-ו-ד י-ח-ז-ו-ר ואין לדעת מתי...

שריר

New member
תגיד משעמם לך בחיים או

שנולדת הרופא זרק אותך באויר פעמים ותפס פעם אחת מה זו ההודעה המוזרה הזו

עכשיו אף אחד לא יכול להגיד ש....

הפורום הזה לא יבש! אף אחד! מה זאת ההודעה הזאת??? אתם רואים??? בלי השירים של שריר והויכוחים המטומטמים הכל כאן יבש! וההודעה הזאת היתה ממש ממש ממש מטומטמת... סליחה על המילה! את מי זה מעניין?! אז BAD KING קח את עצמך בידיים ותתאפס!

חלמן

New member
עזבו -

בראט קאט מנסה למשוך תשומת לב! אין לו חיים.. ולכן הוא נרשם שוב לתפוז ורשם את ההודעה המפגרת הזאת.. ואחר כך ניכנס בשמו הרגיל ורשם מישהו קרה לי.. פשוט תינוקיות....... ואף אחד לא אוהב אותו! אז זה ברור שהוא סתם אמר!

Dazed&Confused

New member
לשניכם.

חלמן, אתה לא מכיר את הבנאדם ולא יודע על מה אתה מדבר. ברטקאט, עזוב את הקטע הזה, אף אחד פה לא מבין את זה וזה באמת נראה כאילו שאתה בוחר סתם להציק ולרדת על הפורום.

bertcat

New member
אבל אין לי אחות

מה אתם רוצים תגידו??? מה אכפת לי מה זה נראה?? אולי זה חלמן עשה את זה?? הוא מחליט שאני עושה דברים ומודיע על זה לכולם... שיהנה! האנשים פה בפורום באמת כבר הגזימו לגמרי.

שריר

New member
הצעה אחרונה לשכוח את כל מה שקרה

ולהתחיל הכל מהתחלה? אבל פעם אחרונה ובלי כל השטויות של הבלה בלה בלה וכל זה

למעלה