משהו משעשע!!lol

Aero7STyle

New member
משהו משעשע!!lol

אני ומר jury ראינו היום את b cool, אומנם בקולנוע קצת יותר גדול, אך זו לא הפואנטה..lol קצת לפני שהסרט התחיל שמעתי מהצד של עידן מישהי צווחת סטיבןןןןןן סטיבןןןןןן ..דבר שהיה מאוד מוזר כי זה לא היה עידן..וגם לא אני.. אז כמובן שהייתי חייבת לשאול אותה על מה היא מדברת **הייתכן יותר מגרופית אחת בקולנוע אחד?!?!?!** ומה גיליתי?!!?!?!?! YET ANOTHER FAN!!!! היא אמרה שהיא ממש אוהבת את אירו ויש לה 2 דיסקים..והיא ממש התלהבה מטיילר..ומהסרט.. והיא גם ידעה שיש לו יום-הולדת היום וזה דיי מגניב לדעתי. חוצמזה הסרט משעשע..עידן התעצבן על אי הדיוקים שם עם toys ואני לא יכולתי להוריד את העיניים מטיילר. לא נראה לי שמר jury התלהב ככ שיש 2 מטורפות מצדדיו שמתחילות לקפוץ ולצרוח כל פעם שרואים את סטיבן..אבל הוא כבר רגיל לזה. ולמי שלא ראה עדיין את הסרט..look at me/...it's steven fuck me tyler!!!! lol ;)

AeroTom

New member
אמרתם לה לבוא לפה?

תעשו את נועם גאה...
וכן,אי הדיוקים שם עם הילדים בתקופה של-Toys יכול להטעות את האנשים אבל סטיבן הלך על זה גם לטובת הסרט והקטע,אז שיהיה...

Aero7STyle

New member
זה רעיון טוב!!lol

רק שהיא פשוט ברחה איך שהסרט נגמר בעוד שאני ועידן חטפנו הלם שזה מבוסס על ספר. lol ;)

Aero Jury

New member
אני עדיין המום מהקולנוע!

92 שורות ומסך ענקי... לא נתקלים בזה כל יום! ואכן היה מוזר הקטע של Sweet Emotion והבנות שלא נולדו עדיין... אולי סטיבן צריך לקרוא את הביוגרפיה של עצמו?! היה גם נחמד לפגוש את המעריצה המשעשעת, למרות שהאוזניים שלי עדיין מצלצלות מזה. בסך הכל סרט בהחלט משעשע, במיוחד הצפייה של מתי סטיבן כבר יבוא! עוד מעט! עוד מעט! וכשהוא מגיע... look at me! look at me!

SaintJohn

New member
משעשע בעליל אפילו!../images/Emo8.gif

זה מצב שבו הכרטיס ביקור של הפורום היה מועיל ביותר, כי אז אותה so called גרופית היתה מגיעה אלינו לפורום, אבל אני מניח שחילקתי בזמנו כרטיסי ביקור כאלה של תפוז רק לכמה חברי פורום בלבד
שמח שנהניתם!

Aero Jury

New member
גם חשוב לציין!

שהשחקן שגילם את סטיבן עשה עבודה מצוינת! לרגע האמנתי שזה הוא! lol

AeroTom

New member
../images/Emo6.gif ללא ספק! גם מאוד דומה לו!!

אני אישית הייתי בטוח שבסוף הסרט פתאום סטיבן יוריד את הפרצוף שלו ויגלו שזה מסיכה ושטום קרוז בעצם נמצא בתור סטיבן ואומר ששמו איתן האנט ושג'ון טרבולטה עצור או משהו כזה וככה נפתרה לה עוד משימה בלתי אפשרית...

Aero Jury

New member
אולי בהמשך הבא!

כאשר טרבולטה יעבור לתפקיד של שחקן בתעשיית השחמט העולמית שנלחם נגד גנגסטרים נבזיים! והיה מאוד משעשע לראות את סקרמנטו על המסך הגדול עם הסגל הקודם... אולי שם הם זכו באליפות?! ביאביא!

AeroTom

New member
כריסטי עדיין שם...../images/Emo7.gif

סטיבן היה שם במגרש,סקרמנטו...אם דוקטור פיל היה שם גם זה היה ענק. כל האנשים האהובים!

AeroTom

New member
אם סטיבן וטריסה היו נעזרים בו...

לא היינו צריכים לשמוע על פרידות כאלו ואחרות.

Aero Jury

New member
כמעט שכחנו!!

את המלאך הבדואי המסתורי שדילג בין המושבים כמו רוח רעננה, עזר לאנשים לצפות בצורה הרבה יותר נוחה בלי שום הפרעות ובדרך אפילו הספיק לשים 32 פצצות תחת המושבים בלי שאף אחד ישים לב! וכנראה שהוא לא ממש נהנה מהסרט כי הוא עזב באמצע... אבל העיקר הכוונה!

למעלה