משהו משעשע שהמצאתי

משהו משעשע שהמצאתי

עם שיחה עם ידידה השלימו את המשפט: "אם היה כדור נגד אכזבות הייתי..." נסו להיות מקוריים

"אם היה כדור נגד אכזבות הייתי..." בולע אותו אבל אז הייתי מתאכזב שזה בכלל תרופת פלאסיבו והייתי נכנס לדיכאון עמוק ... ../images/Emo3.gif (למי שלא יודע מה זה תרופת פלאסיבו אז כשעושים מחקר על תרופה חדשה ועושים קבוצות מיקוד אז אחת מקבלת את התרופה האמיתית והשניה תרופת דמה בשביל לבדוק איך התרופה האמיתית עובדת ולדמה קוראים בשפה המקצועית פלאסיבו)

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!

החזרת אותי לשיעורי אפידמיולוגיה, ואלוהים יודע שרציתי לשכוח מהקורס הזה

אלקטרוניקה , אני מתמחה במכשור רפואי...

אז למדתי מקצועות פרה רפואה כמו: אפידמיולוגיה, ביוכימיה, כימיה, אנטומיה, פיזיולוגיה, פרמקולוגיה,רפואה גרעינית.

יש לי שאלה אחת ששכחתי לשאול עם כל הלימודים האלו כשאת תמצאי עבודה באיזה חברה גדולה .. והבוס יבוא לבקש ממך קפה .. את בכלל תדעי איך להכין לו ?!? ../images/Emo3.gif (איזה רשע אני .. חחחחחחחח אבל מה .. כייף לצחוק על שוביניזים .. ../images/Emo3.gif)

אין סיכוי מהסיבה הפשוטה .. בדרך כלל הפקידות (קרי - את במקרה הספציצי שלנו לוויכוח ../images/Emo3.gif) מכינות לי ת'קפה כי לא כדאי לעצבן את הטכנאי של המדפסות .. לפני\באמצע שהוא מתקן להן את המדפסת כי הן תקעו את הטונר לא נכון .. נכון ?!? ../images/Emo3.gif

אין בעיה .. אבל אל תבואי לחפש אותי כשיתקע לך הנייר ו"יתקבצץ" לך בפיוזר ולא יהייה לך מושג איפה הוא ואיך לחלץ ../images/Emo3.gif

חומד אתה הזקן מבינינו...

אתה אל תחפש בחדר ניתוח, בדיקת עיניים, או כל מיני בדיקות רדיואקטיביות למיניהם . וגם סתם שנתקע לך הקטטר.

אני לא מפחד מהסיבה הפשוטה .. פראיירים לא מתים (וגם לא ממש מתחלפים כי מי יהייה פראייר להתחלף איתם ?!? ../images/Emo3.gif)

למעלה