משהו משלי
הי חברים,
לא יצא לי עדיין לכתוב בפורום, אבל ברוח שמחת החג האווירה הטובה החלטתי להוסיף לפורום משהו משלי.
אני רוצה לספר לכם על אורגזמה מטורפת שחוויתי, בדרך מאוד מפתיעה!
הסתובבתי בקניון עם חברות וישבנו בבית קפה, נגמרה לי הסוללה בפאלפון והיה לי רק מטען למחשב ולא לשקע חשמלי.
אז יצאתי לעשות סיבוב לראות אם יש איזה חנות שיש בה מחשב להטעין את הפלאפון.
אחרי כמה שניות של חיפוש ראיתי חנות מחשבים או משהו בסגנון, נכנסתי עם החיוך הכי חגיגי שלי, וביקשתי
מהבחור שעמד בדלפק ממש ממש יפה להטעין את הפלאפון שלי במחשב.
הוא כמובן חייך חזרה וחיבר את הפלאפון שלי לאחד המחשבים בעסק שלו.
כדי שהסיפור יהיה ממש אותנתי אשתף אתכם שאני יושבת בממד כי מפגיזים את הדרום!!
כן עכשיו באמת יש מצב רוח לפנטזיה מינית במיוחד... האמת יכול לצאת מזה סיפור מדהים של סקס מטורף בממד בזמן הגניחות שומעים את האזעקות ואת הבומים!
טוב סליחה, חוזרת לסיפור... אז בחור חתיך הורס עם תלתלים שובבים, גומות חן, חיוך הורס ועיניים חומות עומד ומחייך אלי ואני עומדת ומחייכת אליו ממתינה שהפלאפון שלי
יטען לפחות קצת כדי שאוכל לחזור לארוחה שלי...
אז אני מחייכת והוא מחייך ואחרי איזה כמה דקות של קרב מבטים וחיוכים התחלנו לדבר והשיחה ישר זרמה לכיוון הנכון המשפט השלישי בערך היה : אתה ממש חמוד, רוצה לבוא אלי לדירה?
הוא כמובן היה שמייח לבוא אבל בתור בעלים ומנהל של החנות לא יכל להפקיר את החנות שנסגרת בשעה מאוחרת.
אז אמרתי לו שאני אתן לו טעימה כדי לבדוק אם הוא שווה את ההזמנה וכמובן לתת לו מוטיבציה להענות להזמנה שלי.
נכנסנו למחסן של החנות.
ואחרי עוד 2 משפטים הלשון שלי הייתה בתוך הפה שלו והיד שלי לפתה את החבילה שלו. ככה בעוצמה אבל עם רכות של אישה.
והייתה לו שם חתיכת חבילה, בדיוק כמו שהוא הבטיח ב2 משפטים מקודם.
האמת, כולם בטוחים שיש להם את החבילה הכי טובה הכי משתלמת והכי איכותית בעולם, וגם שהם הזיון הכי שווה וטוב ואיכותי בעולם.
זה לא תמיד נכון לגמרי!
לפעמים זה רק קצת נכון, לפעמים ממש ממש רחוק מלהיות נכון.
הפעם, זה היה נכון וחצי! מכל הנסיון המרשים שלי, אפילו אותי הוא הרשים! לטובה!
היה לו זין יפיפה, עבה וארוך שהתמלא תוך מספר שניות וקיבל זיפקה חזקה ואיתנה.
חוץ מזה שהוא מנשק נהדר, בעדינות ובתקיפות. שפתיים עבות רכות ורטובות, לשון שובבה וחושנית.
אם ככה הוא מנשק אני חייבת לגלות איך הוא יורד.
אחרי שאני מגלה אוצר שכזה, עומד ורק מחכה לשפתיים שלי, לא היה משהו שרציתי יותר מלרדת לו.
אז התחלתי לנווט את עצמי במורד הגוף, ולהגיע בדיוק לאיזור הנכון.
מעבירה את הלשון בליקוקים קטנים וחמודים ככה לחמם את האווירה, ממשיכה ומעבירה את הלשון מהקצה של הביצים ועד לכיפה מסובבת את הלשון
סביב הכיפה ברוך עם הפה הלח והחם שלי עם הלשון המפנקת שלי מעבירה את הלשון מסביב לכיפה מכניסה רק את קצה הכיפה לפה ומוציאה.
ממשיכה להעביר שוב את הלשון מעלה ומטה על פני גזע הזין. יש לו טעם טוב! נהנת מכל רגע מרגישה שהתחתונים שלי רטובים לגמרי, עוד שנייה
יש מתחתי שלולית. ממשיכה לפנק ולענג אותו נהנת מכל פיתול של הגוף שלו. איך הוא זז מכל תנועה שלי.
כל תנועה יש לו חיוך אחר. כל ליקוק כזה גורם לו להוציא מן קול אנחה קטן כזה.
עכשיו כשהזין שלו רטוב כולו וחם ומגורה מתחילה להכניס אותו לפה שלי, בעדינות.
מכניסה ומוציאה ממש כמו ארטיק. יאמי הוא כל כך טעים!
מחליטה לפנק קצת את הביצים שלהפתעתי היו מסודרות ומגולחות, כאילו הוא קם בבוקר וידע שהולך להיות לו הרפתקה בערב.
הביצים שלו חלקות נקיות מריחות טוב וכל כך רכות ונעימות למגע, אני מכניסה את הביצים שלו לפה שלי בשלוק אחד.
ומלקקת אותם בתאווה. מאוד מאוד ברכות. זה מאוד נעים. ומצב הרטיבות אצלי עולה שלב. כמובן הידיים שלי לא פנויות עסוקות
בלטייל במורד ובמעלה הזין שלו.
אחרי שאני מרגישה ממש רטט שעובר בגוף שלו אני חוזרת ללקק את הזין שלו ולמצוץ אותו ממש חזק.
מגבירה מהירות וקצב ולחץ... מכניסה אותו עמוק עמוק עמוק עד שממש אפקט ההקאה מופעל ואז חייבים להוציא לקחת אוויר.
ואז שוב ממש עמוק, ואני מרגישה את התגובות שלו לכל מעשה שלי. מתפתל ומתענג.
אני נורא נהנת ממין אוראלי, אבל בחיי שלא חשבתי שזה עד כדי כך מחרמן לי את הצורה.
בעיקר שהוא מוסיף לכל האווירה בליטופים ומגע במקומות הנכונים....
וככה במשך רבע שעה, אני מוצצת לו ומלקקת כל פינה בזין השווה שלו.
הבנתי שהוא עומד לגמור, אז כמובן שהגברתי קצב ורק חיכיתי שיגמור לי בפה.
אני כבר חרמנית ברמות אחרות, שלולית מתחתי, נכנסתי לאווירה והחשמל בחדר היה מורגש בכל עבר.
השפריץ היה חם ונעים התיז לי לתוך הגרון. בלעתי בתעווה כל חלקיק מנוזל הזרע שלו.
הזוי אבל באותו הרגע גמרתי פשוט מלרדת לו, כל כך נהנתי, שפשוט חוויתי אורגמה לא מן העולם הזה!
הוא כמובן השתכנע וקפץ לאיזה ביקור בדירה שלי, שם הייתה לו הזדמנות לגמול לי על מעשי.
גמל גם גמל כפליים. מסתבר שהבחור מוכשר ברמות.
נהנתי מכל רגע חוויתי מולטי אורגזמות הפעם בדרכים שאני ממש מבינה, והם לא הזויות בכלל.
זה היה מירידה ועוד ירידה ועוד ירידה הוא פשוט לא הפסיק לאכול אותי, אמר שיש לי את הכוס הכי טעים שיצא לו לטעום.
אני לא התנגדתי נהנתי מכל רגע!
כמובן שגם חדירה עם הזין העצום שלו הייתה נעימה ואין ספק שהבחור אלוף בתנוחות פוזיציות והוא גם בכושר מעולה.
זה פשוט היה אחד מחוויות הסקס הטובות שהיו לי.
אגב, אחרי כל הסיפור במחסן, חזרתי לחברות שלי שישר שאלו אותי מי המאושר, הפנים שלי קרנו כאילו עכשיו חוויתי אורגזמה,
ואכן חוויתי כזאת. הפלאפון נטען בנתיים ואני בדיוק הגעתי לקינוח עם החברות. הקינוח האמיתי היה הסיפור שלי לחברות על החוויה הקטנה במחסן
ועכשיו לדובדבן שבקצפת...
אחרי איזה שבוע קפצתי לקניון להתעניין במחשב P:
כולם מבינים באיזה מחשב התענייניתי...
נכנסתי לחנות מלאת פנטזיות למפגש הבא,
כולי חרמנית ונרגשת.התלבשתי הכי סקסי שיכולתי. ממש השקעתי.
עם החיוך הכי חגיגי שלי לשאול מה שלומו ומה התוכניות שלו להערב.
מזל שלקח לי שנייה להחזיק את עצמי ולא להתפרץ עליו בנשיקות...
הוא בדיוק הציג בפני את הבחורה החמודה שישבה איתו,
הם ממש דומים, איזה אחות חמודה, באה לשבת איתו בעסק, להעביר לו את המשמרת.
אומר לי זאת %^&%$(השם שמור במערכת) חברה שלי!!!
הי חברים,
לא יצא לי עדיין לכתוב בפורום, אבל ברוח שמחת החג האווירה הטובה החלטתי להוסיף לפורום משהו משלי.
אני רוצה לספר לכם על אורגזמה מטורפת שחוויתי, בדרך מאוד מפתיעה!
הסתובבתי בקניון עם חברות וישבנו בבית קפה, נגמרה לי הסוללה בפאלפון והיה לי רק מטען למחשב ולא לשקע חשמלי.
אז יצאתי לעשות סיבוב לראות אם יש איזה חנות שיש בה מחשב להטעין את הפלאפון.
אחרי כמה שניות של חיפוש ראיתי חנות מחשבים או משהו בסגנון, נכנסתי עם החיוך הכי חגיגי שלי, וביקשתי
מהבחור שעמד בדלפק ממש ממש יפה להטעין את הפלאפון שלי במחשב.
הוא כמובן חייך חזרה וחיבר את הפלאפון שלי לאחד המחשבים בעסק שלו.
כדי שהסיפור יהיה ממש אותנתי אשתף אתכם שאני יושבת בממד כי מפגיזים את הדרום!!
כן עכשיו באמת יש מצב רוח לפנטזיה מינית במיוחד... האמת יכול לצאת מזה סיפור מדהים של סקס מטורף בממד בזמן הגניחות שומעים את האזעקות ואת הבומים!
טוב סליחה, חוזרת לסיפור... אז בחור חתיך הורס עם תלתלים שובבים, גומות חן, חיוך הורס ועיניים חומות עומד ומחייך אלי ואני עומדת ומחייכת אליו ממתינה שהפלאפון שלי
יטען לפחות קצת כדי שאוכל לחזור לארוחה שלי...
אז אני מחייכת והוא מחייך ואחרי איזה כמה דקות של קרב מבטים וחיוכים התחלנו לדבר והשיחה ישר זרמה לכיוון הנכון המשפט השלישי בערך היה : אתה ממש חמוד, רוצה לבוא אלי לדירה?
הוא כמובן היה שמייח לבוא אבל בתור בעלים ומנהל של החנות לא יכל להפקיר את החנות שנסגרת בשעה מאוחרת.
אז אמרתי לו שאני אתן לו טעימה כדי לבדוק אם הוא שווה את ההזמנה וכמובן לתת לו מוטיבציה להענות להזמנה שלי.
נכנסנו למחסן של החנות.
ואחרי עוד 2 משפטים הלשון שלי הייתה בתוך הפה שלו והיד שלי לפתה את החבילה שלו. ככה בעוצמה אבל עם רכות של אישה.
והייתה לו שם חתיכת חבילה, בדיוק כמו שהוא הבטיח ב2 משפטים מקודם.
האמת, כולם בטוחים שיש להם את החבילה הכי טובה הכי משתלמת והכי איכותית בעולם, וגם שהם הזיון הכי שווה וטוב ואיכותי בעולם.
זה לא תמיד נכון לגמרי!
לפעמים זה רק קצת נכון, לפעמים ממש ממש רחוק מלהיות נכון.
הפעם, זה היה נכון וחצי! מכל הנסיון המרשים שלי, אפילו אותי הוא הרשים! לטובה!
היה לו זין יפיפה, עבה וארוך שהתמלא תוך מספר שניות וקיבל זיפקה חזקה ואיתנה.
חוץ מזה שהוא מנשק נהדר, בעדינות ובתקיפות. שפתיים עבות רכות ורטובות, לשון שובבה וחושנית.
אם ככה הוא מנשק אני חייבת לגלות איך הוא יורד.
אחרי שאני מגלה אוצר שכזה, עומד ורק מחכה לשפתיים שלי, לא היה משהו שרציתי יותר מלרדת לו.
אז התחלתי לנווט את עצמי במורד הגוף, ולהגיע בדיוק לאיזור הנכון.
מעבירה את הלשון בליקוקים קטנים וחמודים ככה לחמם את האווירה, ממשיכה ומעבירה את הלשון מהקצה של הביצים ועד לכיפה מסובבת את הלשון
סביב הכיפה ברוך עם הפה הלח והחם שלי עם הלשון המפנקת שלי מעבירה את הלשון מסביב לכיפה מכניסה רק את קצה הכיפה לפה ומוציאה.
ממשיכה להעביר שוב את הלשון מעלה ומטה על פני גזע הזין. יש לו טעם טוב! נהנת מכל רגע מרגישה שהתחתונים שלי רטובים לגמרי, עוד שנייה
יש מתחתי שלולית. ממשיכה לפנק ולענג אותו נהנת מכל פיתול של הגוף שלו. איך הוא זז מכל תנועה שלי.
כל תנועה יש לו חיוך אחר. כל ליקוק כזה גורם לו להוציא מן קול אנחה קטן כזה.
עכשיו כשהזין שלו רטוב כולו וחם ומגורה מתחילה להכניס אותו לפה שלי, בעדינות.
מכניסה ומוציאה ממש כמו ארטיק. יאמי הוא כל כך טעים!
מחליטה לפנק קצת את הביצים שלהפתעתי היו מסודרות ומגולחות, כאילו הוא קם בבוקר וידע שהולך להיות לו הרפתקה בערב.
הביצים שלו חלקות נקיות מריחות טוב וכל כך רכות ונעימות למגע, אני מכניסה את הביצים שלו לפה שלי בשלוק אחד.
ומלקקת אותם בתאווה. מאוד מאוד ברכות. זה מאוד נעים. ומצב הרטיבות אצלי עולה שלב. כמובן הידיים שלי לא פנויות עסוקות
בלטייל במורד ובמעלה הזין שלו.
אחרי שאני מרגישה ממש רטט שעובר בגוף שלו אני חוזרת ללקק את הזין שלו ולמצוץ אותו ממש חזק.
מגבירה מהירות וקצב ולחץ... מכניסה אותו עמוק עמוק עמוק עד שממש אפקט ההקאה מופעל ואז חייבים להוציא לקחת אוויר.
ואז שוב ממש עמוק, ואני מרגישה את התגובות שלו לכל מעשה שלי. מתפתל ומתענג.
אני נורא נהנת ממין אוראלי, אבל בחיי שלא חשבתי שזה עד כדי כך מחרמן לי את הצורה.
בעיקר שהוא מוסיף לכל האווירה בליטופים ומגע במקומות הנכונים....
וככה במשך רבע שעה, אני מוצצת לו ומלקקת כל פינה בזין השווה שלו.
הבנתי שהוא עומד לגמור, אז כמובן שהגברתי קצב ורק חיכיתי שיגמור לי בפה.
אני כבר חרמנית ברמות אחרות, שלולית מתחתי, נכנסתי לאווירה והחשמל בחדר היה מורגש בכל עבר.
השפריץ היה חם ונעים התיז לי לתוך הגרון. בלעתי בתעווה כל חלקיק מנוזל הזרע שלו.
הזוי אבל באותו הרגע גמרתי פשוט מלרדת לו, כל כך נהנתי, שפשוט חוויתי אורגמה לא מן העולם הזה!
הוא כמובן השתכנע וקפץ לאיזה ביקור בדירה שלי, שם הייתה לו הזדמנות לגמול לי על מעשי.
גמל גם גמל כפליים. מסתבר שהבחור מוכשר ברמות.
נהנתי מכל רגע חוויתי מולטי אורגזמות הפעם בדרכים שאני ממש מבינה, והם לא הזויות בכלל.
זה היה מירידה ועוד ירידה ועוד ירידה הוא פשוט לא הפסיק לאכול אותי, אמר שיש לי את הכוס הכי טעים שיצא לו לטעום.
אני לא התנגדתי נהנתי מכל רגע!
כמובן שגם חדירה עם הזין העצום שלו הייתה נעימה ואין ספק שהבחור אלוף בתנוחות פוזיציות והוא גם בכושר מעולה.
זה פשוט היה אחד מחוויות הסקס הטובות שהיו לי.
אגב, אחרי כל הסיפור במחסן, חזרתי לחברות שלי שישר שאלו אותי מי המאושר, הפנים שלי קרנו כאילו עכשיו חוויתי אורגזמה,
ואכן חוויתי כזאת. הפלאפון נטען בנתיים ואני בדיוק הגעתי לקינוח עם החברות. הקינוח האמיתי היה הסיפור שלי לחברות על החוויה הקטנה במחסן
ועכשיו לדובדבן שבקצפת...
אחרי איזה שבוע קפצתי לקניון להתעניין במחשב P:
כולם מבינים באיזה מחשב התענייניתי...
נכנסתי לחנות מלאת פנטזיות למפגש הבא,
כולי חרמנית ונרגשת.התלבשתי הכי סקסי שיכולתי. ממש השקעתי.
עם החיוך הכי חגיגי שלי לשאול מה שלומו ומה התוכניות שלו להערב.
מזל שלקח לי שנייה להחזיק את עצמי ולא להתפרץ עליו בנשיקות...
הוא בדיוק הציג בפני את הבחורה החמודה שישבה איתו,
הם ממש דומים, איזה אחות חמודה, באה לשבת איתו בעסק, להעביר לו את המשמרת.
אומר לי זאת %^&%$(השם שמור במערכת) חברה שלי!!!