משהו מרגיז...

פוליקר

New member
משהו מרגיז...

היום שמעתי, בלית ברירה, תוכנית ברדיו דרום עם שדרן בשם יורם (אנ'לא יודע אם זה ואזאנה... אין לי שמץ)... הפתיח של התוכנית שלו זה "יורם תגיד לי אתה, מה עושים עם תוכנית כמו שלך", או "עם שדרן שכמותך"... לא יודע, משהו כזה... מרגיז שלוקחים שיר עצוב ומדהים שכזה ועושים ממנו איזה ג'ינגל, ועוד אחד מעפן... זה כמו שייקחו את השיר "הילד שבך" "או והילדים באים..." ויעשו מזה ג'ינגל לאקטימל.... בעע

gadoso

New member
מצד שני

אתה יכול להסתכל על הצד החיובי ולראות ששיר כזה הפך להצלחה שאפיל לפתיח של תוכנית רדיו שמים אותו..... תשמע,אין מה לעשות שזמר משחרר שיר הוא יודע שיכולים להתשמש בתכנים שלו לטוב ולרע...

ענתי44

New member
זה נכון. אבל!!!!

שיר כמו יורם, המתעסק עם הכאב האנושי בכלל של אבלות ועם החוויה הישראלית של שכול בפרט, מקומם. לקחת שיר על יורם שנפל בתעלה ב-1969 ולהשתמש בו כי במקרה שם של השדר דומה, זה פשוט מרגיז. אין לי בעיה שיקחו שירים אחרים ויעשו מהם גינגל אבל... קצת טקט בבקשה!

פוליקר

New member
נכון....

זה כמו שיקחו את השיר של בועז שרעבי "... ואז נשיר ברון..." לרון ארד וישימו אותו בתור ג'ינגל לאיזה תוכנית של איזה שדרן רדיו... משהו כמו: "ואז נשיר ברון, כל יום בשעה שתיים ביום ראשון..." אה, איך זה? לא מכובד... או ת'שיר של אייל גולן "... אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות..." משהו כמו: "אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות, אבל הגשם לא בא והדמעות מחכות, לשידור של יזהר אשדות, בעשר ושבע דקות..." פחח... ממש איש של ג'ינגלים מפגרים אני, אה?

ענתי44

New member
אריק כבר אמרתי לך כמה אתה מוכשר?

אז הנה עוד פעם. בכישרונך הפיוטי אתה מדגים את הטענה שלי ומחדד אותה עד אבסורד כל הכבוד!!!

למעלה