משהו מרגיז

imiller

New member
משהו מרגיז

לא יודע איך נזכרתי בזה משום מקום אבל בכל זאת. ראיתי את הסרט "13 יום" בקולנוע כשהוא יצא לפני כמה חודשים, ושמתי לב בסצנה אחת בסרט שרואים את הבום (המיקרופון הארוך שמחזיקים מעל השחקנים, למי שלא יודע) בחלק העליון של הפריים. עוד מישהו שם לב לזה? מישהו שם לב אם זה קרה בעוד סרטים?

חזיר בר

New member
יש את זה באלפי סרטים

אני לא זוכר באילו מכיוון שזה קורה כל כך הרבה

^nurv^

New member
רואה בקלפים

בסרט הזה הם שברו שיא. ב-80 אחוז מהסצנות (ואני לא מגזים) ראו את המיקרופון, והרבה מאוד פעמים ראו חלק גדול מאד ממנו. זה היה דיי מאוד מטריד ולא מקצועי, אבל הצלחתי להתעלם ולהנות מהסרט למרות זאת. מה שמוזר זה שאנשים אחרים שראו את הסרט בבתי קולנוע אחרים לא שמו לב לזה (וזה היה מאוד בולט). והרי זה עניין שנוגע לסרט עצמו ולא לאולם שבוא הסרט מוקרן...יש למישהו הסבר לעניין?

Chot

New member
כיייןן!!

אמרו לי שב"סתיו בניו יורק" היה. אני לא שמתי לב. סרט מחורבן אגב. בכל אופן- אני נתקלתי בתופעה רק פעם אחת, ב"מייז" שראיתי בפסטיבל הסרטים (עם ד"ר פליישמן מ"חשיפה לצפון") והייתה שם שיחת חלון ובאמת ראו את הבום זז מצד אחד של החדר לשני, מדובר אחד-לשני. זה באמת היה מבדר. אבל כמו שהמורה שלי היה אומר- "מי ששם לב לזה - מגיע לו."

איך???

איך אתם שמים לב
אני תמיד מרותקת לסרט,וגם אם הסרט טוב מאוד. מי שנכנס להודעה,שייכנס לצ´אט. חלום בהקיץ

goldi san

New member
(זאת צ´וט בבית של גולדי)

גם את היית רואה את זה! זה היה כל כך מצחיק. הוא פשוט טייל שם למעלה

*ויקי*

New member
אני....

אף פעם לא שמה לב לדברים כאלו! אני יותר מידי שקועה בסרט. ואני חושבת שאם הייתי שמה לב לזה זה סתם הייה הורס לי ת´סרט.

goldi san

New member
ועל כן אמר אמיר-

מי ששם לב,מגיע לו. כבר אמרתי אבל זה היה מאוד רלוונטי להודעה שלך

GK_FF

New member
עוד משהו שיש *בכל סרט*

אבל זה ממש בלי יוצא מן הכלל, זה ממש בכל סרט ואין סרט שהוא מעל שעה וחצי שאין בו כזה דבר, זה הצל של המצלמה, תמיד יש את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizer

New member
זה משגע...

זה קורה בכל כך הרבה סרטים שזה פשוט שערוריה... אני לא מבין איך אף אחד לא אומר על זה מילה... הסרטים נראים לא מקצועיים שרואים כזה דבר...

חולוני

New member
בכל סרט יש פאקים

אפילו שזה ממש דברים קטנים שלא שמים לב, למשל לפעמים רואים צל לא שייך, או בום בפריים ( מה שקרה לך..), אפילו בסרטים של היצ´קוק היו פאקים קטנים. וד"א זה די משעשע לראות סרט כדי לחפש פאקים..
לפעמים אתה מגלה כאלה פאקים מפגרים..

IC4

New member
זה נחמד ומציק יחדיו

בסרט ישראלי -שירת הסירנה- אם איני טועה שמתי לב מספר פעמים לבום, וגם כשהאישה התקלחה ראו את המגבת שלה די עלוב כל העסק בריקוד מושחט יש את הפאשלה הכי גדולה בעניני בום שרואים בחלק בתחתון של המסך באחת הסצינות אם שמים לב (כלומר לא ממקדים את הראיה רק על ג´ניפר גריי ופטריק סוייזי) את ה הבום-מן! רואים את האיש מחזיק בום :) זה ממש מצחיק... בלי קשר הדוק מדי במאטריקס כמה שאני אוהב את הסרט יש גם פאקים... יש את הקטע שמורפיוס וניאו נכנסים לדירת האורקל, ולפני שהם נכנסים יש למורפיוס משקפיים ואחרי שהם נכנסים רואים אותו שם את המשקפיים שאמורים היו להיות עליו כבר (או ההפך, משהו כזה)

imiller

New member
נזכרתי בעוד סרט

אמריקן פאי בסצנה שבה הוא שותה את הכוס עם הזרע. הכוס שקופה בחלק מהזמן, וכחולה בחלק מהזמן...

tuchi

New member
יש לו (להיצ´קוק) גם פאקים מתוכננים

הוא הכניס אותו לסרט כלומר מישהי מתאפרת בחדר לבד, אז פתאום שהמצלמה זזה רואים אותו לשניה והסרט ממשיך כאילו כלום לא קרה

חולוני

New member
בסדר..זה לא ממש פאקים..

גם בפייט קלאב יש "פאקים מתוכננים".. למשל שפתאום דוחפים בליש שום קשר למאית שניה פריים של טיילר.. אני מצרף אחד כזה..

*ויקי*

New member
אהממ

אני מצטערת אבל אני לא שמה לב לשום דבר בתמונה ששמת...זה נראה לי רגיל... למה בדיוק אני צריכה לשים לב??

GK_FF

New member
את לא שמה לב

ששתיי התמונות לקוחות בהפרש של שניה ובאחד רואים את טיילר (בראד פיט) ובאחד לא?? (וזה לא שהוא הספיק להיכנס למסך ולהיות בתנוחה כזאת!)

למעלה