משהו מרגיז

משהו מרגיז

ראיתי היום בצהריים שידור חוזר של היוסטון נגד הלייקרס אחרי שכל הבוקר נמנעתי מהאינטרנט בשביל לא לגלות מי ניצח. מילא שאני צריך לשמוע בערוץ הספורט את שני הפרשנים הליצנים הישראלים במקום את ג'ף ואן גאנדי והצוות האמריקאי (צוות הפרשנים הכי טובים בטלויזיה בכל ספורט) אבל מהרבע הראשון ועד סוף המשחק ערוץ הספורט הראה בתקציר החדשות את תוצאת הסיום של המשחק! כמה טמטום להרוס ככה את המשחק! אני אומר נוהל הספוילרים בפורום די מוגזם (מי שלא רוצה לראות תוצאות פוטבול שלא יכנס לפורום פוטבול אמריקאי, לא?) אבל באמצע שידור חוזר של משחק מ-5 בבוקר להגיד מי ניצח זה חוסר התחשבות מוחלטת בצופים. אגב מי שמעדיף להתרכז בידיעות פוטבול שוליות ולא בפלאיאוף של הNBA או הNHL פשוט מפסיד...

laufgas

New member
לא הבנתי מה קשור הנוהל של הפורום?

ומעבר לזה, הנוהל של הפורום ממש לא מוגזם. בכל כותרת יש סימן של ספוילר והשם של המשחק שמדברים עליו. לא זכור לי שלא רציתי לדעת תוצאה של משחק, נכנסתי לפורום וגיליתי כי לא שמרו על הנוהל...

orsher

New member
שערוריה

אבל למה אתה חושב שזה מעניין אותי...?

הממ... תראה מי מדבר

תראה מי מדבר, מר "סקר מוזר שאפילו אני לא יכול לענות עליו/פרסומת ללהקה שאף אחד לא מכיר" וכן הלאה. :) ובקשר לשאלה שלך, האמת אני לא יודע. אולי סתם רציתי להוציא את זה וחשבתי שזה קצת קשור לפורום בגלל שבכל זאת מדובר בספורט אמריקאי (מעולה!) ובגלל נוהל הספוילרים של הפורום. אולי גם רציתי לראות איזה תגובות אני אקבל פה. כלומר אולי רציתי לראות אם אנשים באמת יותר מתעניינים ב"עוד 90 יום למשחקי פוטבול שאפילו לשחקנים לא באמת אכפת להם" וכו' מאשר בספורט אמיתי שקורה עכשיו. כלומר אני אומר מה שמעניין בספורט זה פחות החוקים של אותו משחק אלא מה שהמשחק מוציא מהשחקנים. בגלל זה לא חשוב איזה ספורט משחקים תמיד יהייה בזה עניין כל עוד המשחק מוציא מהשחקנים מספיק דרמה. לכן אני אומר זה טיפשי להתרכז כל השנה בפוטבול גם כשלא קורה בספורט הזה כלום במקום לעקוב אחרי ספורט אחר. בעצם לא חשוב, נראה לי שסתם מאוחר מידי ואני לא אתחיל פה דיון רציני, בפורום שבו הגיל הממוצע הוא 17....

orsher

New member
17?

אתה חושב? לי נראה שהרבה יותר גבוהה בכל מקרה זאת הייתה בדיחה. אני לגמרי מתלהב מהפלייאוף למרות שבעונה הרגילה הייתי משתעמם מיד ממשחקים. אתה יודע מה ההבדל ביננו? אני באמת "משוטט" באינטרנט ולא עושה כלום. אתה בטח פותר במקביל איזה תרגיל.... אני צריך to pull myself toghter...

DAnalyst

New member
עשינו כאן בזמנו סקר...

יצא נדמה לי שממוצע הגילאים הוא בסביבות ה-27-8. מאז אמנם עברה שנה שנתיים אבל גם הצטרפו לפורום המון ילדים (נוער מקריית אונו וכיוב') אז יש מצב שהגיל הממוצע ירד ולא עלה. עדיין נראה לי שהוא יהיה משמעותית גבוה מ-17.

meirhala

New member
פעילים בפורום רק שניים מקריית אונו

אז זה לא כזה משמעותית.. ומצטרפים מדי פעם גם חבר'ה יותר מבוגרים.. ומה הבעייה בדיוק עם בני 17?

DAnalyst

New member
מישהו אמר שיש בעיה?

שאלו מה הגיל הממוצע בפורום, עניתי לפי מיטב ידיעתי. מה הדליק אותך?

meirhala

New member
כשסיני אמר:

"בעצם לא חשוב, נראה לי שסתם מאוחר מידי ואני לא אתחיל פה דיון רציני, בפורום שבו הגיל הממוצע הוא 17...."

DAnalyst

New member
איך חמק ממני באמת?

עכשיו הדלקת גם אותי! גם אם הגיל הממוצע פה הוא 17, הרי עדיין יש כמות מכובדת של קשישים שמדדה כאן בפורום שאפשר לגלגל איתם דיון, אם באמת בני 17 הם מתחת לכבודו... זהו זלזול בוטה בקהילה הקשישה! אני אומר נארגן מפגש ונדאג שבמצע המפלגה שלנו (עכשיו כשאנחנו פעילים פוליטית... ) יהיה רשום ששמנו לעצמנו למטרה את עידוד הפתיחות והסובלנות לבעלי הגיל הזעום. נוכל להיות מפלגת שחקני הפוטבול, הילדים ונהגי המוניות. אולי נוסיף גם את בעלי הגינות הציבוריות. (מעניין מי הראשון שיקלוט שאלו גינות ציבוריות) אבל ברצינות בנאדם, עזוב אותך מסיני. איש איש באמונתו יחיה. ודרך אגב אני איתך לחלוטין בכל עניין הסטנלי קאפ. לא היה אמור למות ה-NHL הזה?

meirhala

New member
עוזב.. עוזב..

אבל עדיין לא כיף לראות.. נגיד שזה היה כמו לפני שנה שסתם פתחתי תפה ואמרתי שטויות כמו ילד מפגר.. אז היה צודק שקטלו אותי.. עכשיו הוא סתם מכליל.. וכן.. חוץ מכמה קנדים בודדים הNHL לא באמת מעניין אף אחד.. אבל מה... רק בשביל סדרת המשחקים NHL של EA SPORTS שווה להמשיך את הליגה הזאת!.. פשוט תענוג של משחק..

steeple

New member
מה אתה מדבר?!

NHL זה אולי המשחק הכי משעמם שאי פעם שיחקתי בו (אולי לא NHL אבל הוקי בטוח), בזמן שהוקי אמיתי משחק ממש סבבה לגמרי... חוץ מהעניין של להוציא שיניים לאנשים זה חוקי אבל זה בעיה של השחקנים בזמן שאוהדים מצפים לזה....

meirhala

New member
אני מוחה על הזלזול! ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif

אוקיי.. אני בן 17 (וחצי).. אבל זה לא אומר שאני לא מבין את מה שאתה מנסה להגיד.. ועוד מבין מעולה.. עוד דוגמא למקרה כזה.. לפני שנתיים היה את גמר הAFC בין הפאטס לקולטס.. ולא יכולתי לראות כי זה היה לילה לפני מבחן חשוב.. אז למחרת התנתקתי מכל האינטרנט ומESPN.. עד השידור החוזר.. ובאמצע השידור.. מה אני רואה? פרסומת לסופרבול בין אינדי לשיקגו. וד"א.. זה היה בשלב שהפטס הובילו איזה 32345256-7... אז תבין את הבאסה. וכן.. אני עוקב אחרי הNBA.. לא באותה רצינות כמו שאני עוקב אחרי פוטבול.. אבל עוקב אחרי הפלייאוף ומתעניין (מה אתה אומר.. קליבלנד - דנבר בגמר?). וכן.. הסטנלי קאפ מעניין לי ת'ביצה.

Yo-man

New member
לגבי "פוטבול כל השנה"

אתה צודק שאין הרבה מה להתעסק בפוטבול בימים האחרונים, אבל לבוא ולדבר פה על משהו אחר, גם אם זה ספורט אמריקאי פופולארי וטוב, לא יביא להרבה תגובות. זו עדין פלטפורמה לאוהבי פוטבול. בטוח שיש פה חלק שאוהבים גם כדורסל, אני למשל יכול להנות משחקי NBA אבל ממש לא מתאמץ לראות אותם. גם לא בפלייאוף (לפני שבועיים ראיתי את אליפות העולם בסנוקר, 5 שעות ביום במשך שבוע ונהניתי נורא) בשורה התחתונה - כולם מוזמנים לפתוח דיון על כל נושא שבא להם ולראות איזה תגובות קבלו. אני מעודד את זה בהחלט. בעיקר באוף-סיזן

אני אומר שצריך לתת ל"שוק" להכריע

כלומר לא קובעים מראש שמדברים פה רק על פוטבול אלא כמו בכלכלה, צריך לתת לשוק לעשות את שלו. אם מישהו כותב פוסט מעניין ומקבל מספר מינימלי של תגובות סימן שההודעה הייתה מוצלחת, ולא משנה אם הנושא שלה היה פוטבול או כל דבר אחר. אם מישהו כותב משהו שלא קשור בפוטבול ולא מעניין אף אחד אז לא יהיו תגובות ומשתתפי הפורום ידעו לא לפתוח דיון בנושא. למשל אם באמצע ינואר הייתי רוצה לפתוח פה דיון על כמה העונה הסדירה בNBA מעניינת אני אדע שזה לא מעניין אף אחד באמצע הפליאוף של פוטבול ולכן אני מראש לא אפתוח דיון כזה (למען האמת גם מבחיניתי עונת הכדורסל נפתחת רק בפברואר). וגם אם הייתי פותח דיון כזה הוא לא היה מקבל אף תגובה ונעלם בלי לעשות שום נזק. אז אם אין שום ביקוש לדיונים על כדורסל בינואר גם לא יהייה היצע. מצד שני אולי עכשיו כן ייתכן שאנשים יתעניינו באן בי אי יותר מאשר בפוטבול, אז אם מתפתח פה דיון על הפליאוף בכדורסל זה לגיטימי, כי זה מה שהאנשים רוצים. אגב לא כתבתי את ההודעה הזאת בשביל להתחיל דיון על כדורסל, ובטח לא בשביל להתחיל דיון כזה, אבל ככה הדיון התפתח. או שאני סתם מעביר את הזמן על שטויות במקום "לפתור איזה תרגיל" :) מילא...

Yo-man

New member
אני מתנצל אם לא הייתי מובן

נדמה לי שהייתי ברור כשכתבתי "...כולם מוזמנים לפתוח דיון על כל נושא שבא להם..." זה אומר שאני מסכים עם מה שכתבת (ולא היית צריך לטרוח להסביר שוב לטעמי) ואפילו אני אקח את זה שלב אחד רחוק יותר ועוד מעט נפתח שרשור חופשי משעשע בהשראתך

הסברתי את זה באופן מפורט לא לך באופן ספציפי

אלא בשביל שחברי הפורום בני ה-17 ומעטה שעוד לא למדו מיקרו כלכלה יוכלו להבין. חוץ מזה זה סתם מה שאני חושב, אני לא אומר לך איך לנהל את הפורום.

laufgas

New member
אני לא מבין איך הגעת למסקנות האלה

אני בטוח לגמרי שהגיל הממוצע פה הרבה יותר גבוה ממה שאמרת... הרבה יותר. בכל מקרה, זה לא באמת רלוונטי לנושא שהעלת. אני חושב שיורם סה"כ צודק שפה זה פורום פוטבול אמריקאי, ובטוח יש פה אנשים (כמוני) שצופים בענפי ספורט שונים כשאין פוטבול, אבל לא מעלים לפה את כל מה שהם חושבים בנושאים השונים. אני באופן אישי צופה רק בספורט בטלויזיה. לא משנה לי איזה ספורט בדר"כ. אני לא רואה סדרות וסרטים. למשל הלילה, היה אגרוף בשידור ישיר ב-ESPN, אז ראיתי (עד שנרדמתי מעייפות). אני חושב שאגרוף זה ספורט מדהים. מה שכן, אני לא רואה צורך לעלות לפורום את הנושא.

RoyBehar

New member
וואי זה באמת מעצבן נורא

זה קרה לי כל כך הרבה פעמים כבר. כאילו, זה שיא הטמטום, אתה יושב ורואה משחק ורצה למטה השורה הזאת עם התוצאות, ואתה יודע שבטוח הולכים לדפוק לך ספויילר שם למטה (אחרי הפעם הראשונה שזה קורה לך) ועושה הכל בשביל לא לקרוא, ואז באמצע הרבע השלישי אתה שוכח והופ - קורא ואכלת אותה. אין טעם להמשיך לצפות. מתי ילמדו בערוץ הספורט את נפלאות הממירים הדיגיטליים ויתנו את האופציה להוסיף או להוריד את השורה המעצבנת הזאת??

למעלה