משהו מצער ששמעתי...

לילשוש

New member
משהו מצער ששמעתי... ../images/Emo10.gif

יש סיכויים גדולים שה"טייס" או "ריי" יזכו באוסקר... כלומר, לאונרדו דיקפריו בתור השחקן הראשי וכו' וכו' זה לא פייר
אני שונאת את לאונרדו דיקפריו!!! חיק-טפו! שונאת !! שונאת שונאת שונאת! אם הוא מנצח אני הולכת למכשפה שתעשה עליו כישוף של אימפוטנציה...
מישהיא שמעה אחרת?

לא צתריך כישוףבשביל זה

וזה לא סוף הועלם אם הוא יזכה אז עוד שחקן גרוע זכה באוסקר זה כבר קרה מיליון פעמים ע"ע - האלי בארי, אנג'לינה ג'ולי, ראסל קרואו

einav arnav

New member
מעתי אותו דבר....=[

זה רע רע רע רע! ב"הארץ" כתוב שהכי הרבה סיכויים יש לסרט ריי ולנוורלנד אין הרבה סיכוים כי אין מצב שסרט שלא מועמד על הבמאי יזכה!!! אני בעד לעשות הפגנה נגד לאונרים דיקפריואים מגעילים שמשחקים גרוע ותופסים מעצמם >יש לי הוכחות< מי איתי? נ.ב לא קשור אבל אממממממ מי שצופה? מתי שודר הפרק האחרון של "חברים"? בערך לפני חצי שנה נכון?

WallFlower

New member
הממממ...

זה הולך להיות מעניין השנה... כי ג'יימי פוקס מועמד בשתי קטגוריות... ואולי יתחשק להם "להפתיע" השנה ולתת את האוסקר לג'יימי פוקס בקטגורית המשנה ואז בקטגורית השחקן הראשי זה פחות אחד יותר נחמד... אבל אז זה משאיר את ליאונרדו...סביר להניח שהוא יזכה...בייחוד כשלאחרונה הוא בוחר את התפקידים שלו ב"קפידה"...ובייחוד בגלל שזה פרויקט אישי שלו... מכל הבחינות הטייס זה סרט אוסקר ופינדינג נוורלנד ממש לא... אבל(!), לפעמים בא להם לעשות משהו נועז(!) ולפסול את שני המועמדים המובילים (ליאו וג'יימי), אז אולי הם ילכו על דון צ'ידל...וזה מגניב... ואולי בסוף ג'וני יזכה... נראה עוד חודש... היי, זה עוד חודש...המממ חברה שלי מתגייסת עוד חודש...

זה כבר ידוע שהם לא יודעים להחליט..

ליאונרדו ייקח. אני בטוחה שהטייס יקח לפחות 6 אוסקרים מתוך ה-11 מועמדיות.. לעזאזל,כמה היו לשר הטבעות? 12? חחחחחחחח שיהיה..

WallFlower

New member
מיליון.../images/Emo11.gif

סתם התחשק לי להגיב לך. סליחה. אבל היו איזה 12...פחות אחד מטיטאניק... שמעלה שאלה אחרת לגמרי - איך?! איך?! 13+ מועמדויות?! על מה?!

חחחחח תאמיני לי,הכל שטויות.

לא רק שהם לא יודעים להחליט,הם גם מפציצים במועמדיות.. בקרוב אלך לראות הטייס ונראה על מה כל המהומה.. (לדעתי) לשר הטבעות הגיעו המועמדיות כי זאת הייתה טרילוגיה יוצאת מן הכלל. לטיטאניק לא הגיע כ"כ הרבה.. לפחות לא יותר משר הטבעות.

ורד דפ

New member
אבל לפיינדינג יש גם סיכויים טובים!

תראו, אני אוהבת את ליאונרדו, באמת שכן-לא כמו את ג'וני, אבת אוהבת. אם הוא ייקח, אני לא אהיה לגמרי מדוכאת, אבל זה יהיה מבאס ביותר. לג'וני מגיע לזכות ואילו רק בגלל שלא זכה בשנה שעברה! הם צריכים להתחשב בזה! הטייס ו-ריי נראים סרטים טובים, אני לא פוסלת אותם, ואני הולכת לראות אותם בקרוב בקולנוע. אז כל מה שנותר לנו זה לאחת ב-ה-צ-ל-ח-ה וווו! *דמיינו ערימה של ידיים שכולם מרימים ב-ווו! נו, עושים את זה תמיד לפני הופעות ומשחקים*

WallFlower

New member
ת'אמת לא ממש...

בדיוק הראו בE! שאיזה אתר אינטרנט או משהו הימר שלפינדינג נוורלנד יש את הסיכוים הכי נמוכים לזכות... חוץ מזה, אם מסתכלים על זה מבחינה הגיונית - ריי צ'ארלס והאורד (איק איך מעברתים Howard?) יוז, הם שני אייקונים אמריקאים ענקיים ומאוד מוערכים...שלא לדבר על זה שיש סרט של קלינט איסטווד ברשימה... בכל מקרה, שני הסרטים הם סרטים אהובים על דמויות נוסטלגיות (או משהו כזה) שהאמריקאים חולים עליהן ואוסקר זה אוסקר יאדה יאדה... ומצד השני, יש לא מעט מועמדויות לסרטים לא הוליוודים/אמריקאים בטירוף אז אי אפשר ממש לדעת... בכל מקרה ג'וני ופינדינג נוורלנד נופלים בין הכיסאות... ולהרבה סרטים מגיע לזכות...וגם להרבה שחקנים, אבל אוסקר זה מזמן כבר לא עניין של למי גיע לזכות... אני לא אוהבת להיות פסמיסטית ואני באמת מקווה שהם יפתיעו השנה, אבל אולי כדאי להנמיך ציפיות השנה, כדי לא להיות מדוכאים וכאלה...

aniviel

New member
ג'יימי פוקס ייקח שחקן...

על "ריי", לפי מה ששמעתי על הסרט גם ממש מגיע לו... אני אישית הולכת כנראה לראות את זה מחר אז אני אגיד את דעתי
אמרו לי שהוא ממש ממש עושה את ריי צ'ארלס מדהים! ליאונרדו עשה עבודה מעולה ב"טייס" אבל ג'יימי ייקח. ו"הטייס" ייקח סרט - וזה אחלה סרט, מגיע לסקורסזה

שמעתי אותו הדבר...

אין לג'וני סיכוי... הלוואי שייקח, הלוואי...זה כל כך מגיע לו, אפילו שלא ראיתי את הסרט. צ'אוו

למעלה